Inlägg från: Mialutta |Visa alla inlägg
  • Mialutta

    BF oktober 2018

    Hej!

    Hoppas också in här. Plussade i tisdags, BIM-5. Har sedan tidigare en son på 6år. Så går allt vägen har jag bf 6/10:)

    Är gärna med i en FBgrupp men inte så duktig på hur man gör för att få till någon.:)

  • Mialutta

    Hej igen. Har kollat upp lite på FB angående grupp där. För att kunna starta en grupp måste den som skapar lägga till minst 1 vän för att det ska kunna gå. Jag kan gärna starta den men behöver en till????

  • Mialutta

    Nu kan man via meddelande höra av sig till mig eller Adalgisa för att bli inbjuden till BF Oktober 2018 på FB. Gruppen är hemlig och ej sökbar (om jag fattat det hela rätt) men blir vi fler som är med så kan vi alla hjälpas åt att bjuda in:)

  • Mialutta

    Hej!

    Ser att några nya har hittat in hit och gärna vill va med i vår hemliga FB grupp. För att kunna lägga till någon i gruppen (vilket alla som är medlemmar kan göra) måste man först bli vän och sen bjuda in i gruppen. Så vi kan väl försöka hjälpas åt att bjuda in alla som vill vara med.:)

  • Mialutta
    ElinC skrev 2018-02-15 12:12:24 följande:

    Hejsan, pulsade förra tisdagen +3 enligt clearblue, beräknat BF 4:e oktober. Har 2 barn sedan innan, är gärna med i en hemlig Facebook grupp .... vem mejlar jag?


    Skriv ett meddelande till mig med din Mailadress som är kopplad till FB så bjuder jag in dig. Därefter får du ett Mail om att du är inbjuden men måste bekräfta det för att vara med i gruppen:))
Svar på tråden BF oktober 2018