Inlägg från: småsyskon2018 |Visa alla inlägg
  • småsyskon2018

    BIM MARS 2018

    Hej tjejer! Hoppar också in i denna tråd. BIM tidigast 1/3 och vi tänkte börja försöka få ett syskon till sonen som blir 2 år snart.

  • småsyskon2018
    PowerL skrev 2018-01-31 22:33:02 följande:

    Lade till mig på den 6/3, men jag vet egentligen inte om det stämmer då jag nyss slutat på preventivmedel. Men jag står med där så länge. Testar med äl-tester om ett tag när jag slutat blöda.

    En annan fråga... Hur tänker ni kring att få barn runt jul? Vi kanske hoppar över sexandet i mars pga att det inte är så kul att fylla år nära julafton, vilket min man gör...


    Jag har också tänkt lite på att det kanske är roligare att fylla år i jan än i dec. Jag är dock 38 år så känner inte att jag har "råd" att välja bort gravidchanser så vi kommer bara köra på tror jag :)
  • småsyskon2018
    Lindsey77 skrev 2018-02-17 14:08:57 följande:
    Verkligen! Kan inte alla göra en snabbpresentation så vi vet vilka som är här inne? :)

    Själv är jag 40 år, har fyra barn. Försökt med femman sen aug -17. Fick missfall i december.
    Jag är 38 år och har en 2-åring sen innan. Första månaden utan skydd nu men har använt kondom sen sonen så inga hormoner som ska ur kroppen iaf :)
  • småsyskon2018
    Lindsey77 skrev 2018-02-19 16:59:51 följande:

    Nu vill jag snabbspola fram till mars! ÄL +3 idag. Om nu ÄL testet visade rätt...

    Nu är vi stackare som har vistas här från början snart först framme på BIM dagen! Ha ha :)


    Ha ha. Japp. Känns helt galet att sitta här och räkna dagar. Men som många andra här inne har vi inte berättat att vi kör syskonverkstad här hemma så gött att ha några att prata med. Inför första barnet var jag ganska lugn och inställd på att det kunde ta tid (blev gravid knappt 3 mån efter att jag slutat med p-piller). Men nu är jag helt fixerad vid detta med syskon. Trodde jag skulle vara nöjd och att ett ev andra barn inte skulle innebära någon stress alls. Ha ha så naiv!! Vet att man inte kan förvänta sig ngt på första försöket i min ålder men nu sitter jag här och väntar på symptom. Suck. Vill bara att det ska ta sig direkt nu när vi väl bestämt oss.
  • småsyskon2018
    XAHHA92 skrev 2018-02-22 07:20:20 följande:
    Håller med dig, man ska leva som vanligt fram tills plus :) I början så drack jag varken alkohol eller kaffe men insåg ganska snabbt att det är bättre att leva som vanligt. Men man behöver ju inte dricka sig askalas bara för det haha. Vi har försökt i 23 månader nu så för min del hade det varit en tortyr att leva så strikt i alla dessa månader.
    Försöker bli gravid med första sedan maj 2016
    Så tänker jag också. Att jag dricker lite vin om jag är sugen och igår åt jag tex opastöriserad ost. Nu är ju detta mitt första försök med andra barnet, men tänker också att det är bra att inte all fokus ligger på att få ett plus om det skulle dröja ett tag att bli gravid. Var lite inne på att boka ölprovning åt mig och sambon om ett par veckor som jag i så fall får boka av om vi plussat som ett sätt att hantera besvikelsen om mensen kommer. Var inte alls såhär knasig med första barnet men nu är jag lätt besatt känner jag ;)
  • småsyskon2018
    Regnkappa skrev 2018-02-22 08:59:29 följande:
    Jag är lika dan, på BIM -9 nu plus att jag har tagit hormoner som ger falskt plus. Vill ändå testa! Har kompisar som bara "mensen får ju vara några dagar sen innan man testar" och jag bara VA? Så avundsjuk på folk som typ glömmer bort hela grejen och typ "oj, mensen är 3 dagar sen".

    Känner inte igen det där med lyckokänslor men jag har känt på mig att jag var gravid när jag har testat positivt tidigare. Inte blivit förvånad, samma med negativa test. Låter härligt med lyckorus som sköljer över, vissa drömmer ju också om plus som visar sig vara sant.

    Heja oss, testa inte! Ska försöka hålla mig tills BIM-4.
    Haha. Sån var jag med första barnet. Testade först när mensen var 2 veckor sen (trots att jag slutat med p-piller för att vi ville ha barn). Nu med andra är jag sugen på att testa idag trots att det är minst 1 vecka till BIM.
  • småsyskon2018
    carnations skrev 2018-02-25 09:26:43 följande:

    På åttonde försöket tog det sig äntligen! Kan knappt tro det är sant! Är så glad att jag haft dessa trådar att följa och alla ni är så snälla och fina mot varandra. Önskar er all lycka och hoppas att ni alla får ert efterlängtade plus snart! <3


    Åh, vad kul!!! Stort grattis! Njut :)
  • småsyskon2018
    Joozzaan skrev 2018-02-26 16:46:02 följande:

    Men alltså VA?! testade mest för att få bekräftat att jag inte var gravid eftersom jag verkligen INTE trodde det så vi bara fick till det en enda gång vid ÄL...ör i chock. Plus efter missfall i november!


    Ja!!!! Grattis! Vad kul :)
  • småsyskon2018
    Cupidi skrev 2018-02-26 15:42:36 följande:

    Tog ett CB early detection, visade positivt. Var tvunden att kontrollera med ett RFSU testa tidigt test. Båda visade postivt. 

    Vågar man lita på det då? Då är det ju bara 3v gånget....
    Känner av en ständig "mensvärk"...


    Förstår att du inte vågar ta ut något i förskott men vågar mig också på ett grattis!!! :)
  • småsyskon2018

    Grattis till alla plus! Grymt kul!!! Här kom mensen igår på utsatt tid. Nästa BIM 31/3 så hänger kvar i denna tråd och hoppas på att det går bättre på andra försöket :)

Svar på tråden BIM MARS 2018