• Meriall

    Nätdejting, ge mig råd tjejer.

    Du skriver att du inte ser bra ut men tjejer har väldigt olika smak. För någon är du säkert världens finaste. Men det kan vara så att dina bilder är problemet, att de inte är så smickrande eller att du verkar skum i din presentationstext. I så fall kan du ju ändra det :) Vill du visa text eller bilder eller beskriva dem så kan vi hjälpa dig.

    Du har säkert något fint men det är inte alltid lätt att få fram just det på bilden eller ens själv se vad det är.

  • Meriall
    Anonym (Dåligt självförtroende) skrev 2018-02-26 20:03:25 följande:

    Jo jag har nog inte jätteroliga bilder men har det betydelse? Jag ser ju ut som jag gör :) Har selfie bilder. Vad är bra bilder då?

    Jo kan återkomma och skriva min presentationstext här och se vad du tycker.


    Ja det spelar jättestor roll hur bilderna är :) För tjejer iaf. Fint ljus på dem och trevliga kläder och fördelaktig vinkel. Där du ser ut som en trevlig person helt enkelt :) Har sett många killar ha tex stirriga bilder eller med dåligt ljus som får dem att se tråkiga och sjuka ut eller andra konstigheter och det är ju synd om de är fina annars. Be en tjejkompis kolla på dina bilder och ge tips.

    Selfiebild är okej men alla tre måste vara i olika miljöer och tagna vid olika tillfällen. Gärna utomhus och titta inte in i kameran på alla så ser se inte så selfie ut. En är okej att den ser ut som en selfie. Ska försöka hitta exempel på hur jag menar.
  • Meriall


    Dålig bild



    Dålig bild



    Bra bild



    Bra bild

    Nu var det svårt att hitta alltför dåliga selfies på Internet men typ såhär. De "bra" ser mycket mer levande ut på sina bilder. Sedan ser de inte nödvändigtvis bättre ut än de andra rent objektivt men jag skulle mycket hellre skriva till dem ändå.
Svar på tråden Nätdejting, ge mig råd tjejer.