Inlägg från: Anonym (NovemberBaby) |Visa alla inlägg
  • Anonym (NovemberBaby)

    Första barnet BF november 2018

    Hej allihopa!

    Plussade nyligen, första barnet. Tog ett CB digitalt test som visade gravid men har svårt att få det hela sjunka in... kan testet visa fel? I övrigt är jag såklart glad!! Har inga märkvärdiga symptomer förutom hunger och lite trötthet haha.

    Jag är förvirrad över hur man räknar veckorna... det står i vissa appar att jag är i vecka 4 (4+1) och i andra att jag är i vecka 5 (4+2) och i en annan står 5 (4+1)... hur räknar man?? Går in i en ny vecka varje onsdag.

  • Anonym (NovemberBaby)
    8992 skrev 2018-03-15 12:19:32 följande:

    Grattis! Nej det är i princip omöjligt att få ett felaktigt positivt test. Om du är 4+1 så är du i vecka 5 enligt hur barnmorskorna räknar :) alltså du har gått 4 fulla veckor och 1dag vilket gör att du just nu är i den 5e veckan :) hoppas det va en bra förklaring haha


    Tack för svar!! Känner mig så nojjig att jag har gått och inbillat mig detta... men får lägga dessa tankarna åt sidan. Vecka 5, I like :) vill att tiden ska gå fort!

    När ska ni till Bm? Jag fick tid redan nästa vecka
  • Anonym (NovemberBaby)

    Välkommen MrsandMrs2017! Ska bli så kul att få följa varandra :)

    Jag känner mig inte heller så annorlunda. Jag har vissa stunder under dagen där jag blir extremt hungrig direkt efter att ha ätit haha... sen har jag en ?mensvärk? som kommer och går under dagarna. I övrigt tror jag att hormonerna börjar spöka hahah kan gå från irriterad till glad på sekunder (eller så skyller jag bara på det!). Bara jag som typ längtar till tydligare symptomer som illamående haha? Det drabbar inte alla men har aldrig sett framemot av att få uppleva det, känns som symptomer övertygar en om att något är faktiskt på G .... Men känner mig mest av allt otroligt tacksam och glad! Hemska tankar dyker upp då och då men försöker tänka positivt och att det KOMMER gå hela vägen!!

    Vill bara tiden ska gå fort så att man är ?ute? ur dessa riskveckor men vill också njuta av varje dag... dilemma...

    Hur går det för er alla andra? <3 mysig grupp vi fått till, ska vi skapa en BF-lista kanske?

Svar på tråden Första barnet BF november 2018