• emeliera

    Planera barn direkt efter uttag av spiral.

    Halloj hoppar in här med :) jag tog ut min spiral 13/4 och hoppas oxå på en snabb graviditet, just nu funderar jag på hur tidigt man kan känna symptom. Jag har mått illa hela dagen och är väldigt trött har även idag haft molnande verk i magen. Direkt efter jag tog ut spiralen fick jag väldigt kraftiga och klumpiga blödningar, men som du skriver jätte svårt att veta hur cykeln är...

  • emeliera
    mrsrahmati skrev 2018-05-06 21:22:21 följande:

    Hur har det gått för dig? För mig blev det som sagt inget, jag hoppas på nästa månad istället. Håller tummarna att cykeln blir stabil för oss båda så att man mer vet när man har störst chans att bli gravid! 


    Ja du hur går de för mig... högst oklart men jag tror jag hade ägglossning förra helgen, och har sen i onsdags mått illa till och från, haft huvud värk och nån konstig känsla i magen. Speciellt igår efter att jag och killen hade myst till de så typ ilade de i vad de kändes som livmodern. Så jag vet inte riktigt hur de går :P
  • emeliera

    Halloj :) bmi i söndags, Men ingen mens och inte tecken på de heller, jag mår fortfarande illa och är tröttare än vanligt. Tog ett test förre fredagen men de va negativt så om mensen inte har kommit tar jag ett nytt i slutet på denna veckan tänker jag :)

  • emeliera
    mrsrahmati skrev 2018-05-19 01:23:31 följande:

    Hoppas hoppas! Jag håller alla tummar och tår att du får ett plus.


    Inget pluss på stickan... Men en vecka senare ingen mens heller, så jag tror de är kroppen som är i väldig obalans.... Men igår fick jag en pytte liten blödning trodde mensen skulle komma men icke, idag har jag typ mensvärk men ändå inte. Börjar tröttna och känner lite antingen kan mensen komma eller så kan jag få va gravid :P
  • emeliera
    mrsrahmati skrev 2018-05-22 23:08:10 följande:

    Visst är det tjatigt att gå runt och inte veta! Och inte heller kan man låta bli att hoppas dessutom... Inte jag iaf. Jag var helt hundra på att jag var gravid nu när jag tog ut min spiral pga av alla tecken, men sen kom ju mensen. Håller tummarna att den inte kommer, varken för dig eller för mig. Hör av dig om hur det går!


    Ja man försöker att inte hoppas men de är ganska svårt :P jag känner mig gravid men testen är ju negativa... och om jag nu inte är de kan jag la få sluta må illa i alla fall ;) hur går de för dig då?
  • emeliera
    mrsrahmati skrev 2018-06-01 08:19:44 följande:

    Hej igen alla. Tack för att ni har tagit er tid att svara i min tråd. Igår plussade jag, blev så glad att jag inte visste vad jag skulle ta mig till! Det tog sig så fort trots allt. Nu håller jag tummarna att allt går fortsatt bra framöver. Kram!! 


    Gud va roligt massa Grattis till dig och all lycka :) <3
Svar på tråden Planera barn direkt efter uttag av spiral.