• Anonym (Hej)

    Tjejer med botoxläppar/fillers

    Fint/fult?

  • Svar på tråden Tjejer med botoxläppar/fillers
  • Anonym (Skillnad)

    Botox har man inte i läpparna då det är ett nervgift. Botox tänker man inte så mycket på om nån har om denne inte bedövat hela ansiktet dvs och inte kan göra en enda min förutom att blinka och röra på munnen, måna hollywoodskådisar ser ju ut så. Nicole Kidman tex.

    Har själv provat då jag har en enorm bekymmersrynka som ger upphov till mycket huvudvärk då jag är ljuskänslig och kisar mycket när det är ljust. INTE värt pengarna.

    Att fylla i läpparna tycker jag är skitfult och skulle aldrig göra det. Det ser så fejk ut och formen blir oftast så onaturlig.

  • Pope Joan II

    Jag tycker att det ser förfärligt ut. Det berövar dessutom dessa kvinnor deras särdrag, de ser efter ett tag likadana ut allesammans. 

  • mamita

    Får alltid känslan av att det ligger någon tragisk historia bakom dessa val, sorgligt och fult.

  • Anonym (M)
    Anonym (Hej) skrev 2018-05-23 01:42:15 följande:

    Varför vill man göra det ö h t? Man skall ju vara nöjd med hur man är skapt.


    Ska och ska, är väl rätt vanligt att man inte är helt nöjd med sitt utseende och väljer smickrabde kläder, färgar håret, rakar sig, målar naglarna, sminkar sig, förändrar sin vikt osv. Att göra botox eller fillers är bara en annnan variant av det.
  • Anonym (man)
    Anonym (Bsn) skrev 2018-05-23 06:48:44 följande:
    Nu läser du in någonting ryckt helt ur luften som passar ditt eget tankesätt. Jag har aldrig skrivit någonstans att det är okej för kvinnor att sätta någon sorts standard om hur män ska se ut. Män har lika stor rätt att gå i klänning, spendera 4 timmar om dagen på gymmet för att bygga muskler eller pierca hela ansiktet om de så vill.

    Däremot har män inte samma långa historia av att andra, dvs modebranschen berättar hur man SKA se ut.
    Och vad har historia med om man tycker något är fult att göra?
     
  • Anonym (Yes)
    Anonym (Madde) skrev 2018-05-23 10:54:08 följande:

    Fult och ger ett ointelligent intryck.


    Håller med!

    Jag kan inte hjälpa det men tänker direkt att detta måste vara en osmart person. Och så går jag ner några snäpp i samtalsämnen och kortar ner mitt ordförråd.
  • Anonym (jävulskap)
    Anonym (Madde) skrev 2018-05-23 10:54:08 följande:
    Fult och ger ett ointelligent intryck.
    Håller med. När jag ser en tjej(eller en kille, men det är ovanligare) med fillers kan jag bara beklaga att de väljer att se dummare ut än vad de är. Varför gör man så mot sig själv?
Svar på tråden Tjejer med botoxläppar/fillers