• Anonym (Hej)

    Tjejer med botoxläppar/fillers

    Fint/fult?

  • Svar på tråden Tjejer med botoxläppar/fillers
  • Anonym (Usch)
    Anonym (Hej) skrev 2018-05-23 00:55:55 följande:

    Fint/fult?


    ASFULT!!
  • Dass

    Man blir som man umgås... som ordspråket säger.

    Det är samma typ av människor som fixar läpparna. Tyvärr tar jag inte dessa särskilt seriöst, eftersom majoriteten gör sig så dumma ändå.

  • Anonym (finess)

    Jag skulle aldrig fylla läpparna själv men är det gjort av någon med finess och helhetssyn så kan det passa somliga. Tyvärr så verkar det finnas få utförare med dessa kvalitéer. Dom flesta verkar bara köra in kanylen och spruta på utan en tanke på hur det kommer att fungera ihop med resten, både ansikte och kroppstyp. 

    Hela den här grejen med fillers har ju blivit helt knäpp och det är synd om dom som fyller sina läppar bara för att det har blivit populärt och så tillgängligt. Jag har sett massor av riktigt unga tjejer som har förstört både balansen och ungdomligheten i sina ansikten med fillers både i läppar, näsor, kindben osv. Allt för få verkar reflektera över hur fillers kan skapa obalans och dra uppmärksamhet från övriga drag i ansiktet. Less is more många gånger. Har man stora vackra ögon så försvinner dom bort från fokus med en massa fillers i läpparna. Har man skarpa drag med synliga kindben så kan effekten av fillers göra att personen liknar en transa. Även kroppstyp spelar stor roll när man fyller läpparna. Alla passar verkligen inte med fillers. Tyvärr så tror jag att många, särskilt yngre tjejer, tror att dom kommer att se ut som insta-modeller bara dom fixar en putande mun. Tyvärr så fungerar det inte så. 

  • Pierott

    Fult! Finns det nått fulare än när dom fyllt läpparna till sån gräns där det mer liknar en babianröv än läppar?

  • Anonym (Jo)
    Anonym (Olika) skrev 2018-05-23 07:55:05 följande:

    Fyllda läppar tycker jag inte är snyggt och inte heller att inte kunna röra pannan som med botox, men en panna utan rynkor är bättre än en med så kanske när botoxen tagit slut att det är bättre än innan.

    Jag funderar på att fylla tear trough med fillers, tycker det ser bättre ut efteråt på bilderna och tänker att jag skulle kunna se yngre/piggare/friskare ut. Vad tycker ni om den sortens filler?


    Jag har gjort tear through och är jätte nöjd. Slipper se så förbannat trött ut hela tiden. Jag föddes med påsar under ögonen (är fett) och det kändes väldigt bra att i 33års ålder få bort dom.
  • Anonym (Hej)
    Pierott skrev 2018-05-23 17:31:27 följande:

    Fult! Finns det nått fulare än när dom fyllt läpparna till sån gräns där det mer liknar en babianröv än läppar?


    Nope, sådana läppar ska ankor ha, inte människor.
  • Anonym (Hej)
    Anonym (Bsn) skrev 2018-05-23 02:20:35 följande:

    Alla har olika preferenser och jag förstår inte alls varför man ska kommentera andra kvinnors utseende. Det känns sunkigt och att påtala att det en kvinna gör med sin kropp som fult känns enbart som ett försök att trycka till och styra henne. Jag trodde vi hade kommit längre än så i vår kvinnosyn!


    Fast handlar det inte om vad hon gör med läpparna snarare än att om är kvinna?
  • Anonym (Hej)
    Anonym (Bsn) skrev 2018-05-23 02:23:06 följande:

    Varför inte? Folk tatuerar sig, tar hål i öronen, färgar håret, tränar, spraytanar sig. Vem är du att säga med vad man ska vara nöjd med? Varför får man inte se ut hur man vill?


    Det är det man får, eftersom vi alla skapas olika. Är folk så osäkra att de måste ändra på sina utseenden så är det deras sak, men det är fortfarande sorgligt.
  • Anonym (Hej)
    Anonym (H) skrev 2018-05-23 04:04:57 följande:

    Fruktansvärt jävla fult och det syns på en gång när någon fyllt läpparna oavsett hur lite de än sprutat in. Men så har ju jag belönats med naturligt fylliga läppar, så hade jag haft tunna ormläppar så kanske jag hade tänkt annorlunda.. Men jag tycker ändå alltid att naturligt är bäst.


    Ja, det är jävligt tråkigt att inte folk hajar att det naturliga är det enda rätta. Naturen har aldrig fel, blir nästan lite som att förneka evolutionsteorin.
  • Anonym (Xxx)
    Anonym (Jo) skrev 2018-05-23 18:23:04 följande:

    Jag har gjort tear through och är jätte nöjd. Slipper se så förbannat trött ut hela tiden. Jag föddes med påsar under ögonen (är fett) och det kändes väldigt bra att i 33års ålder få bort dom.


    Är också 33 och har funderat på det också. Gjorde det ont? Hur länge ska det hålla?
Svar på tråden Tjejer med botoxläppar/fillers