• Anonym (Karelin)

    KVINNA SE HIT! Hur ser ni på män/killar som är vältränade och har mycket muskler?

    Jag har en liten fråga..
    Hur ser ni på män som är vältränade och har stora muskler jämfört med andra män. Min fråga är egentligen inte hur viktigt musklerna är i jämförelse med andra egenskaper som intelligens, humor, ödmjukhet/empati/pålitlighet, ekonomi. Det är ingen tävling i vilken egenskap som är den viktigaste!
    Jag tänker mer på hur just musklerna och det fysiska utseendet på verkar ert attraktion till mannen, hur det påverkar hur ni ser på mannen. 

    Om vi säger att två män har likadan ekonomi och snarlik personlighet, snarlikt utseende(ansikte, hårfärg hudfärg), men två helt olika kroppar. Den ena är supervältränad 185cm lång och väger 95-100kg, den andra är 185 cm lång och väger 65-70kg och är helt otränad helt otränad.

    ????????????????????????????? 

  • Svar på tråden KVINNA SE HIT! Hur ser ni på män/killar som är vältränade och har mycket muskler?
  • fluu

    Bodybuilders av olika grad är rätt osexigt. Mer "normalt" vältränat är dock okej.


    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • Anonym (Fia)

    Vältränad kropp är alltid snyggt och trevligt att se på. Att ligga med också. Men om man är ute efter ett förhållande tänker iaf jag att ?undrar hur mkt tid han lägger på träning?, hur självupptagen han är etc.

  • Anonym (Karelin)
    Anonym (K) skrev 2018-06-15 11:55:40 följande:

    Om man nu skulle jämföra exakt samma man otränad vs tränad, så är ju den tränade att föredra. Det är attraktivt med muskler. Men med en bra fysik följer också bra hälsa, livsstil och matvanor, vilket också är mer attraktivt än en man som slöar framför tv:n och äter chips varje dag.

    Men sedan får man se på det realistiskt, alla är individer och det går liksom inte att jämföra två olika män på det sättet. För de skiljer sig åt på andra plan oavsett. Om jag då ska argumentera för det kroppsliga utseendet, så är det inte det viktigaste och antagligen inte en av faktorerna till att jag faller för just den mannen. Men samtidigt så hade jag nog tyckt det var svårt att finna en överviktig man attraktiv. 

    Vad är det du vill få ut av din frågeställning?


    Jag vill få ut vad kvinnor tycker om män med muskler.
  • Anonym (Personen)

    Nu är ju personligheten viktigast och att man matchar varandras humor, värderingar och mål.

    Men jag får erkänna att jag älskar stora män inte bodybuilder muskler utan såna där jobbat i gruva hela mitt liv-muskler. Tycker deffade muskler är direkt avtändande. Som Magnus Samuelsson såg ut när han tävlade är snyggt. Stor muskelmassa med underhudsfett kvar.

    Har haft turen att hitta en man som har allt både fysiskt o psykiskt

  • Anonym (Nej tack.)

    Jag tycker de är oattraktiva.

    Jag föredrar otränade men hälsosamma normalviktiga män.

  • Anonym (Trött)

    Det är väl för fan precis lika olika som det finns människor. Lägg ner.

  • Anonym (Madde)

    Jag ser med varma villiga ögon på vältränade män med mycket muskler.

    Jag hade självklart valt den vältränade mannen om nu allt annat var samma. Min kille får gärna lägga mycket tid på sport och träning, det gör jag själv också.

    70 kg till 185 centimeter låter dock bra i mina öron, man behöver verkligen inte vara spinkig med det förhållandet. Större muskler behöver inte vara snyggare än mindre men väldefinierade.

  • LFF

    En man på 185 som väger 95-100 är sällan "väldigt muskulös".

    Visst, en man med lagom mängd muskler är absolut trevligare att se på än en utan muskler men det säger inget om någonting alls. Jag blir inte per automatik mer attraherad av den med muskler bara för musklernas skull.

    Det enda jag inte gillar är bodybuilder-kroppar. Det går fetbort.

  • Anonym (Annika)

    Jag har lika svårt att tända på taniga män som på deffade män. Det funkar helt enkelt för mig. Min dröm-mans-kropp är stark, lång och muskulös men med lite gosigt fluff utanpå musklerna.

    Mitt senaste ligg var med en smal man med typ noll underhudsfett och det funkade icke!! Kändes för benigt och hårt på nåt sätt. Gillar att ha lite mjukt att grabba tag i.

    Dock ej grav övervikt helst!!

Svar på tråden KVINNA SE HIT! Hur ser ni på män/killar som är vältränade och har mycket muskler?