• poppa01

    kvinnor, varför är ni inte intreserade av killar som lidit av depression?

    ja, killar som lidit av tex depression och social fobi i sitt liv anser ni vara ovärda trots att de inte längre lider av det. varför?

    hur ska de någonsin kunna hitta kärleken när ni inte vill ha dom?

    varför accepterar killar kvinnor som haft social fobi/depressionen?

    varför tror kvinnor att män som haft dålig självkänsla är farliga kriminella typer?

  • Svar på tråden kvinnor, varför är ni inte intreserade av killar som lidit av depression?
  • poppa01
    bullen1984 skrev 2018-06-17 07:51:21 följande:

    Fattar inte varför man måste berätta alla sina mentala problem på första dejten.
    Har dejtat flera killar som gjort det och jag känner bara NEJ. Tycker det är så överlag med människor med psykisk ohälsa, att det ska pratas om och berättas in i detalj till första bästa människa de möter. 


    har jag aldrig gjort...men kvinnor frågar ibland eller så märker de av det....

    alla killar med psykiska ohälsa har inte samma personlighet :/ varför förstår du inte det.
  • Anonym (yxo)
    Anonym (Familjebildning) skrev 2018-06-16 22:57:28 följande:

    Åtminstone om man vill blida familj så tror jag att kvinnor rent instinktivt söker så sunda/friska/hälsosamma gener som möjligt. Det verkar väl rätt logiskt?


    Depression och högre intelligens hör ofta ihop så på det viset är det "bra" gener. Du kommer t ex ha svårt att hitta något geni som inte lider av nån form av mental sjukdom eller liknande, som depression, ångest, OCD etc...
  • Anonym (yxo)
    poppa01 skrev 2018-06-18 00:00:57 följande:
    det finns en objektiv fakta....

    jag har aldrig sagt att alla killar som haft psykiska sjukdomar är ensamma livet ut....fast fakta är dock att 99 % av dom är det.......en kvinna med historia av psykisk sjukdom är inget problem för de flesta killar...

    när har jag skyllt 100 procent på kvinnor och feminism, aldrig , dock så spelar kvinnor och feminism stor roll till att så många män är ensamma eftersom kvinnor inte är intreserade av svaga män och även att feminism demoniserar killar som har depression och social fobi.

    hur kan jag "hitta" en flickvän även om jag så hade världens bästa personlighet? jag är för ful för kärlek. jag har 100+ fysiska defekter. det är inte möjligt att tycka om mig.

    kvinnor bryr sig inte om en killes personlighet, måååååååååååååånga killar har rutten personlighet och har åndå girlfriends och ligger runt. kvinnor bryr sig om social status, hur bra man på att prata och hur snygg man är, inget annat spelar någon roll. ingen kille som har fantastiskt personlighet samtidigt som han är 1 av tio på utseende skalan får ligga och det vet du om, eller jo om han kanske är super känd/super rik som stephen hawkin men annars inte.
    Det där stämmer ju för fasen inte. Personlighet är A och O för att killar ska få tjejer att falla för dem. Tjejer är i regel inte lika ytliga som killar är utan letar efter en kille med bra personlighet. Men ja ofta är den personligheten kopplad till högre social status. 

    Den värsta psykiska åkomman en kille kan ha när det gäller att attrahera någon är bitterhet, och det verkar tyvärr du lida av.
  • poppa01
    Anonym (...) skrev 2018-06-17 07:54:11 följande:

    Hade du varit feminist hade du lyft fram patriarkatet och dess mansideal som problemet - inte kvinnorna som lever i det.

    Det är inte fakta att kvinnor väljer bort män som är snälla, inte passar in i skönhetsidealet och kanske även lider av psykisk ohälsa. Det är DIN uppfattning som du frenetisk försöker banka in i huvudet på alla andra här.

    Det leder ingen vart eftersom du verkar totalt ovillig att ta in att det som du uppfattar inte stämmer överens generellt i samhället. Du vill få dina personliga erfarenheter att bli en sanning som gäller generellt.

    Nej, att påtala att du delar samhällsuppfattning med den grupp som kallar sig incels är inte att mobba. Det kan vara en alarmklocka för dig att du verkar röra dig i samma tankebanor som den gruppen män.


    Låt bli att påstå att jag har någon som helst skuld i att män mår dåligt och begår självmord. Det är så extremt lågt av dig att påstå. Inte helt ovanligt resonerande från incels dock.


    ja patriarkatet är ett stort problem men kvinnor har också varit med och skapat denna värld vi lever i. män drabbas också av patriarkatet, jag gör ju det tex. men det skiter du i. fler män än kvinnor tar sitt liv, du bryr dig inte och vill inte fixa till det.

    många kvinnor gillar män som är elaka, det är fakta. men många kvinnor gillar snälla killar också, ja.

    killar som är average och tom ganska fula ingår i förhållande hela tiden, absolut. men jag är 1 av tio på utseende skalan och således är det helt kört. kom inte dragandes med att elefantmannen och hawking var gifta, de var super kända och super rika, 1 på miljonen chans att jag ska nå deras sociala status således så är det helt kört för män som är brutalt fula.

    aldrig sagt att ALLA killar som lidit av psykisk ohälsa blir bortvalda, dock så blir många av dom det. median demoniserar killar med psykisk ohälsa, folk påverkas av det och blir rädda. främst feminister och vänstern gör ju allt i sin makt för att demonisera killar med låg self-esteem /social fobi. tydligen ska man "akta" sig för dessa killar de är "psykopater".

    nä inte min uppfattning, lol. läs svaren i tråden och i andra trådar, läs runt på internet, prata med folk irl, kolla tv! överallt ser man att det jag säger är sant.

    aha så du har rätt men jag har fel....härlig argument du har där.

    återigen, jag håller med incels i vissa saker men inte i allt de säger, jag tar avstånd från deras extrema åsikter om kvinnor och jag ser inte mig själv som en incel, så vad babblar du om? med din logik så är alla islamister = isis medlemmar och alla sdare är nazister. incels har inte fel när de säger att kvinnor inte är intreserade av loser killar, tråkiga killar och fula killar. det är fakta. öppna upp ögonen och titta på hur par ser ut på stan. alarmklocka? incels dödar betydligt mindre folk än vad vänsterextrema gör....så me din logik så är det farligt att vara vänster och feminist eftersom det finns en stor grupp vänsterextremister....se... din argumentation kan användas emot dig.

    du är vänsterextrem, om jag är incel eftersom du uttrycker dig som en vänsterextremist.

    och ja eftersom du demoniserar killar som mår dåligt och den gruppen du tillhör gör det också så är det direkt ditt fel att många män begår självmord. du tar inte mäns psykiska besvär på allvar. killar som pratar om sina problem blir ALLTID nedtryckta precis som jag blir i denna tråd. ni visar noll sympati. men kvinnor som gnäller och mår dåligt visar ni sympati och bryr er om.
  • Mullbär

    För att jag själv har problem m depression o social fobi o inte orkar mer än det som jag själv kämpar med.. Har definitivt tackat nej till specifikt en kille som jag upplevde hade ännu större problem än mig själv, det skulle inte ha funkat. Dessutom var han okänslig inför mina känslor o när jag sa nej.. 
     

  • poppa01
    KaptenOhoy skrev 2018-06-17 07:57:35 följande:
    Varför skyltar du med din historiska mentala hälsa? Jag hade också blivit skeptisk om min dejt började påtala alla hennes problem innan vi ens lärt känna varandra ordentligt...
    det gör jag inte men så fort kvinnor får reda på det på något sätt så säger de adjö. det komiska är att de flesta av dessa kvinnor själva har social fobi och low sef-esteem lol. de duger som de är, men män som är som dom är "värdelösa". vilken unken människosyn majoriten av kvinnor har. de allra flesta män accepterar ren kvinna som mår eller har mått dåligt, det är fakta och där ligger skillnanden. kvinnor är kräsna. män är det inte.
  • poppa01
    Anonym (Svaghet) skrev 2018-06-17 09:07:25 följande:
    Att tycka synd om sig själv o gnälla över hur allt är orättvist är inte starkt... livet ÄR orättvist och livet suger mååånga gånger men att gnälla över det löser inget.
    hur slutar man tycka synd om sig själv när ens liv suger? det är inte möjligt men att gnälla om det ofta är helt onödigt , ja .det har du rätt i, jag borde sluta skapa dessa trådar.

    skulle dock vilja fråga dig en sak, du erkänner ju själv att livet inte är rättvist, så hur kommer det sig då att så många folk säger saker som "det finns någon för alla" "någon kvinna kommer acceptera dig" etc ? det är sån här bullshit jag stör mig och jag anser att det är helt ok av mig att motargumentera sånt . 
  • poppa01
    Sandraberg skrev 2018-06-17 09:49:15 följande:
    Det är extremt avtändande med män som tar upp sina sjukdomar på en date. 
    Varför tar du upp det så tidigt?
    män som tar upp det sent i förhållandet anses också vara avtändade eller om kvinnan får reda på det.

    varför har kvinnor så stor acceptetans för kvinnlig psykisk ohälsa men inte för manlig psykisk ohäsla. komiskt. män är också människor med känslor hörru.
  • poppa01
    Annita skrev 2018-06-17 11:14:42 följande:
    Det är svårt att veta på vilket sätt du anser att du är ful eller deformerad. Uppenbarligen har du ändå dejtat och upplevt att det är din historia av psykisk ohälsa som gjort att det inte leder till ett fortsatt förhållande, snarare än ditt utseende.

    Men det du skriver om att kvinnor är kräsna gäller ju även åt andra hållet. I själva verket är det nog snarare kvinnor som känner väldigt höga krav på sig att se bra ut, mer än män. Reklam om smink, krämer, lotions, kläder... Damtidningar med tips om bantning, träning och råd om hur man kan hindra hudens åldrande och grånat hår... (samtidigt som män med grått hår ses som snygga)

    Fast såklart finns det skönhetsideal även för män, och reklam om rakningsprodukter och schampo mm. Det är väl helt enkelt så att både kvinnor och män känner att de måste se bra ut, och för den som inte ser "bra" ut kan det såklart påverka måendet.
    du kan lita på mig när jag säger att jag är brutalt ful och missbilldad. har 100 + fysiska defekter.

    har aldrig dejtat, men har försökt ragga på många kvinnor men aldrig lyckats lol.

    nej det är först och främst mitt utseende som är problemet.

    män är INTE i närheten av att vara lika kräsna som kvinnor. alla typer av kvinnor ingår i förhållande hela tiden medans en stor grupp av män är ensamma livet ut.
  • poppa01
    Anonym (anonym) skrev 2018-06-17 11:31:32 följande:
    Är verkligen 50%  av männen intresserade av att ha en relation med kvinnor som lider eller har lidit av social fobi och depressioner och var finns källor som styrker att fallet är så.
    eftersom kvinnor på bdd, depression, anxiety forum hela tiden påstår att de har boyfriends eller haft så antar jag det. killar på dessa forum klagar på att de är oskulder, förstår du skillnanden?
Svar på tråden kvinnor, varför är ni inte intreserade av killar som lidit av depression?