• poppa01

    kvinnor, varför är ni inte intreserade av killar som lidit av depression?

    ja, killar som lidit av tex depression och social fobi i sitt liv anser ni vara ovärda trots att de inte längre lider av det. varför?

    hur ska de någonsin kunna hitta kärleken när ni inte vill ha dom?

    varför accepterar killar kvinnor som haft social fobi/depressionen?

    varför tror kvinnor att män som haft dålig självkänsla är farliga kriminella typer?

  • Svar på tråden kvinnor, varför är ni inte intreserade av killar som lidit av depression?
  • poppa01
    Anonym (anonym) skrev 2018-06-17 12:15:20 följande:
    Hur kan någon vet om en person tidigare har lidit av psykisk ohälsa och fobier det är knappast något man berättar när man nyligen börjat umgås det är något man tar upp när man varit i relation ett tag
    vilket i 99 % av fallen slutar med att kvinnan dumpar  honom direkt
  • poppa01
    Anonym (Stella) skrev 2018-06-17 12:38:26 följande:

    Livet är orättvist. Det bästa man kan göra är att acceptera det och göra det bästa av sin situation. Självömkan och allmän aggression leder sannolikt inte till något positivt, det skrämmer bara bort potentiella partners.

    Jag känner flera män med psykiska problem som har partners, jag känner även flera kvinnor som är ensamma. Det innebär inte att det är så det ser ut för alla överallt. 

    Om jag skulle träffa dig så skulle jag välja bort dig pga din aggression och självömkan samt tydliga brist på insikt om dig själv.

    Depression är inte särskilt ovanligt, var femte svensk har fått diagnosen vid något tillfälle enligt Folkhälsomyndigheten. Det är inte så att alla män som varit deprimerade blir bortvalda pga det. Det faller på sin egen orimlighet, inser du verkligen inte det?


    ja sant, livet är inte rättvist, jag önskar att det var och att alla hade bra liv.

    svårt för mig att acceptera det, jag är väldigt ledsen. men jag försöker så gott jag kan. ett steg i det är att sluta skapa dessa trådar....

    jag är inte aggresiv, mina kvinnliga terapister påstår att jag är lugn och har en fin personlighet. skojar inte. de säger dock att jag självömkar för mycket...

    potentiella partners? det är noll procent chans att någon kvinna kan tycka om mig. 

    brist på insikt om mig själv? du menar att jag inbillar min fulhet?

    hmmm många män är ensamma livet ut, kanske 30 % av den manliga befolkningen. gissa varför. de duger inte för kvinnor eftersom kvinnor har så höga krav.
  • poppa01
    molly50 skrev 2018-06-17 13:42:10 följande:
    Fast det stämmer inte. Du kan inte göra dina egna erfarenheter till en allmän sanning.
    Jag har själv en historia av både depressioner och dålig självkänsla bakom mig.
    Jag hade också svårt att träffa någon som ville ha mig.
    Så att enbart kvinnor skulle vända deprimerade män ryggen stämmer inte.
    Jag är dock lyckligt gift idag och självkänslan börjar bli bättre.
    Och om jag kan träffa någon så kan du.
    Men då måste du nog ändra på din attityd litegrann.
    För den attityd och bitterhet du visar prov på här kan säkert lysa igenom även IRL: Och det är inte attraktivt.
    Så skippa bitterheten och börja acceptera dig själv för den du är.
    Det är långt mer attraktivt.
    men manlig psykisk ohälsa blir demoniserad av vänstern och median, kvinnlig psyisk ohälsa gullas det med, kvinnor anses vara förtryckta och psykiska ohälsan är ett bevis på det medans manlig psykisk ohälsa beror på attt killen i sig är värdelös och förtjännar det. så sjukt orättvist bild som feminister sprider.

    vadå om du kan träffa någon så kan jag ? vi är inte samma person och har dessutom inte samma kön. du har inte 100 fysiska defekter som mig, det är helt kört för mig, noll procent chans. ingen kvinna kan tycka om mig, jag är för ful. kvinnor vill inte ens vara vän med någon som är så ful som jag är, de spyr över mitt utseende och snacka skit om mig och skrattar åt mig. så trött på det. vill bara bli accepterad, men det kommer ju aldrig hända så jag försöker acceptera det!

    även med en attityd som vore världsbäst så hade jag aldrig blivit accepterad av en kvinna. så pass illa är mitt utseende och låga sociala skills.

    jag accepterar mig själv, men kvinnor accepterar inte mig, jag duger inte. jag måste tydligen "fixa mig själv" för att ingå i ett förhållande, säger väl allt? jag kan inte "fixa mig själv" så därför är det helt kört för mig. punkt.
  • poppa01
    Anonym (yxo) skrev 2018-06-18 00:21:06 följande:
    Det där stämmer ju för fasen inte. Personlighet är A och O för att killar ska få tjejer att falla för dem. Tjejer är i regel inte lika ytliga som killar är utan letar efter en kille med bra personlighet. Men ja ofta är den personligheten kopplad till högre social status. 

    Den värsta psykiska åkomman en kille kan ha när det gäller att attrahera någon är bitterhet, och det verkar tyvärr du lida av.
    om personlighet är a och o varför är då så många killar med unken personlighet i förhållande och får ligga?

    att kvinnor inte är kräsna är ett konstigt påstående, hur förklarar du att de allra flesta fula killar är ensamma livet ut ?

    klart jag är bitter, kvinnor är underbara och jag vill uppleva närhet och kärlek en dag men kommer aldrig göra det pga att jag är för ful.
  • Anonym (yxo)
    poppa01 skrev 2018-06-18 01:28:59 följande:
    om personlighet är a och o varför är då så många killar med unken personlighet i förhållande och får ligga?

    att kvinnor inte är kräsna är ett konstigt påstående, hur förklarar du att de allra flesta fula killar är ensamma livet ut ?

    klart jag är bitter, kvinnor är underbara och jag vill uppleva närhet och kärlek en dag men kommer aldrig göra det pga att jag är för ful.
    Därför att de går just på personlighet. En unken personlighet enligt dig kanske var en attraherande personlighet för några tjejer. Antar du syftar på lite badboy-personlighet? Hur som helst så har tjejen troligtvis gått på personlighet i första hand och inte utseende.
    Kvinnor är kräsna på personlighet. I grunden tror jag de vill ah en trygg man med självförtroende och humor, och utseendet är mest ett plus. För män är utseendet det viktigaste. Män ligger med vilken kvinna som helst bara hon ser hyffsat snygg ut, men tjejer kräver också att de har rätt personlighet för dem, såvida det inte är en supermodell förstås. 
    Kom ihåg att du KAN få tjejer trots att du är rätt så ful, bara du har rätt personlighet. 
  • Richard1986

    Jag har då sällan haft några problem att hitta kärleken trots att jag lidit av depression och ångest i perioder under större delen av mitt liv. Men så brukar jag inte dra upp det på första dejten heller. Ej heller sitta och gnälla och klaga på hur synd det är om mig och hyr synd alla måste tycka om mig.

    Ingenting blir bättre än man gör det till. För att kunna få hjälp så måste man vilja bli hjälpt. Och då kanske man får se till att göra något själv för att det ska hända något också.

    Är det något som de flesta människor, både kvinnor och män finner oattraktivt, så är det när man hela tiden tycker synd om sig själv och kräver att alla andra måste göra det också, men man tar inga initiativ för att skaffa sig hjälp. DET är oattraktivt.

  • Anonym (Va?)
    poppa01 skrev 2018-06-18 00:05:38 följande:

    okej du fick dock ingå i förhållande. och du får ligga.

    skulle du själv acceptera en kille som har social fobi eller har haft det? nej.


    Ja, men de förhållandena var mycket kortvariga och jag har alltid varit ute efter ett varaktigt förhållande. Ja, jag skulle acceptera det hos en kille.
  • Anonym (Uggla)

    Jag personligen skulle ju inte fråga innan jag fick intresse för någon, ?vad har du för bakgrund? Tidigare depression? Social fobi??

    Alla mer eller mindre, hqr ju någon form av psykisk ohälsa någon gång under sin livstid. Kan vara en kortare depressiv episod eller långvarig socialfobi. Det är väldigt stor skillnad mot är som är psykiskt sjuk och hindrad i sin vardag på alla möjliga sätt, tex schizofren. Kanske intr särskilt enkelt att leva ihop med om man som den andra partern är psykiskt ? frisk?

  • Annita

    En sak jag håller med dig i är att sägningen "Det finns någon för alla" är märklig. I och för sig kanske skulle kunna finnas någon någonstans i världen som man skulle passa med, det är väl sannolikt, men det är osannolikt att man faktiskt kan hitta de personerna.

    Däremot tror jag inte att detta sägs illasinnat till personer som har svårt att träffa någon, kanske någon som varit singel länge. Den som säger det tror och hoppas troligen själv att det faktiskt finns någon för alla. Och att alla träffar någon till slut. 

  • Sandraberg
    poppa01 skrev 2018-06-18 00:37:30 följande:
    du kan lita på mig när jag säger att jag är brutalt ful och missbilldad. har 100 + fysiska defekter.

    har aldrig dejtat, men har försökt ragga på många kvinnor men aldrig lyckats lol.

    nej det är först och främst mitt utseende som är problemet.

    män är INTE i närheten av att vara lika kräsna som kvinnor. alla typer av kvinnor ingår i förhållande hela tiden medans en stor grupp av män är ensamma livet ut.
    Vad gör du åt ditt utseende då?  Tränar du, har du en snygg frisyr, är du ute och får lite sol nu när det är sommar.
    Vad har du för kläder?


Svar på tråden kvinnor, varför är ni inte intreserade av killar som lidit av depression?