Inlägg från: Bobno1 |Visa alla inlägg
  • Bobno1

    BF Januari 2019 - stannar på FL

    Maramba skrev 2018-06-24 22:49:36 följande:

    Hoppas alla haft en fin midsommar!

    Jag är helt överlycklig för jag har just lyckats höra bebisenshjärtljud med min doppler!

    Gick in i vecka 10 igår och nu känns graviditeten plötsligt verklig. <3


    Härligt! Vad har du för doppler? Går in i vecka 11 idag och har inte KUB-UL förrän om 21 dagar... tiden går så långsamt! Skulle vara kul att kunna lyssna på bebisen
  • Bobno1
    Sandy1988 skrev 2018-06-26 22:46:41 följande:

    En fråga till er som ska/vill göra kub test? Här på

    Skaraborgs sjukhus verkar det som att man inte får göra

    kub test om man är under 35 år? Jag fick göra med mitt första barn men

    nu när jag ringde så sa dom nej, är det något jag har missat? Jag bestämmer väl själv om jag vill göra kub eller inte?? Hur har ni bokat kub test?


    Jag har förstått att vissa orter bara erbjuder om man är 35+. Så kanske är det så i ditt fall och då måste du tyvärr boka privat. Konstigt att de isf verkar ha ändrat på reglerna.

    Här i Stockholm blir alla erbjudna. 19 lååånga dagar kvar till mitt då jag kommer vara i v 14. Gör det mest för att jag vill se bebisen, inte för att jag är så orolig över att det dem testar för.
  • Bobno1
    Mikeybe skrev 2018-06-27 11:14:11 följande:

    Funderar lite på kub och nipt. Får ni som ska göra kub det gratis? Om inte, varför kub istället för nipt?


    Får NIPT gratis om risk för avvikelser vid kub är större än 1/200. Så det är inget vi erbjuds gratis om inte kub med hög risk är gjort först.
  • Bobno1
    AK78 skrev 2018-07-09 23:20:04 följande:

    Nu har jag gjort UL för att datera. Är enligt app 10+2 och UL visade 10+3.. så det verkar ju stämma. Så lättad när jag fick se ett hjärta som slog och det blev också mer verkligt för den blivande pappan som var med i dag. Jag mår ju precis som vanligt och det är så konstigt att se en liten krabat på knappt 4 cm leva rövare inne i sig.. och underbart! Hur har ni andra det?


    Vad kul att allt såg bra ut! Själv gick jag in i v 13 igår och har KUB på måndag. Vill bara spola fram tiden! Som tur är har jag semester och fullt upp med två små denna vecka så tiden borde gå snabbt.

    Illamåendet har börjat ge sig vilket är otroligt skönt. Och varje morgon när jag vaknar med full blåsa och ligger på rygg så sticker lilla bebisen upp på vänster sida
  • Bobno1

    Glad söndag på er! Äntligen dags för KUB imorgon då jag borde vara 13+0. Ska bli så himla spännande och kul att se bebisen! Ska även in och jobba en vecka med start imorgon och jag vet inte hur det ska gå med att dölja magen..kan man bära strumpbyxor/underkläder som drar in magen lite eller är det inte bra? Är ju i stort sett bara svullna tarmar fortfarande men jag ser verkligen ut som 6 månader gravid framåt eftermiddagen.. (3e barnet)

    Hoppas alla mår fint!

  • Bobno1
    linnea12533 skrev 2018-07-16 09:02:53 följande:

    Hur tänker ni om det här att sova på vänster sida? Gör ni det redan eller tänker ni som jag att det måste gälla främst senare i graviditeten? Jag är rädd att förstöra nåt, men får samtidigt nästan panik av att inte få lägga mig på höger sida ibland och sova. Försöker undvika ryggläge, men ibland hamnar jag så i sömnen tyvärr.


    Sover lite som jag tycker är bekvämast för tillfället. Både mage rygg och båda sidor. Under tidigare graviditeter har jag när jag blivit större sovit både på vänster och höger sida, bytt under natten när jag blivit obekväm. Aldrig orsakat problem så jag tror du kan vara lugn och sova på den sida som känns bekväm
  • Bobno1

    Äntligen KUB UL kl 13:30 idag! Är ett nervvrak men som tur är så har jag fullt upp på jobbet så tiden går nog snabbt. Håll era tummar för oss

  • Bobno1

    Allt såg jättefint ut! Mätte prick 13 veckor och 1/10000 risk för avvikelser. Lugn och stilla bebis jämfört med storebrorsorna (3 och 1 år). Känner mig så lycklig och lugn. Nu ska jag bara njuta

  • Bobno1
    AK78 skrev 2018-07-16 15:22:01 följande:

    Vad härligt! Grattis!

    Var det någon på jobbet som undrade? Jag mötte en bekant häromdagen som inte ens frågade utan bara konstaterade ?Ni ska ju ha en till?. Äh.. ja? Haha!


    Asså, jag har fått blickar men inga direkta frågor..kör pös-klänning i svart idag så döljer ganska bra, haha. Har två veckor ledigt efter denna och vill inte släppa nyheten förrän när jag är tillbaka i augusti. Så de får spekulera vidare tills dess
  • Bobno1
    AK78 skrev 2018-07-16 15:22:01 följande:

    Vad härligt! Grattis!

    Var det någon på jobbet som undrade? Jag mötte en bekant häromdagen som inte ens frågade utan bara konstaterade ?Ni ska ju ha en till?. Äh.. ja? Haha!


    Och tack förresten!
Svar på tråden BF Januari 2019 - stannar på FL