Inlägg från: Erla |Visa alla inlägg
  • Erla

    BF mars 2019 - stannar på FL

    XaHHa skrev 2018-09-27 17:28:59 följande:

    Är det någon här som är duktig på skallteorin!? :D Jag försöker lära mig den men förstår inte riktigt var jag ska kolla. Rundad=flicka & platt=pojke. Jag vill så gärna veta vem som bor i magen! Och såklart spelar könet absolut ingen roll, huvudsaken är ju att det är en frisk liten bebis! Bild från idag, V.15 (14+0)


    Utifrån just det du skrev skulle jag tolka detta som flicka :) min dotter hade precis sådan skallform på RUL. Vi tog aldrig reda på kön, men ut kom i alla fall en flicka :) så mysigt att få se bebisen ^^ längtar till RUL nått så otroligt nu!
  • Erla
    XaHHa skrev 2018-09-28 07:47:42 följande:

    Det är så spännande det där :D Jag har fått 50/50 svar på en speciell sida på facebook. Ska ni ta reda på kön nu på rul? Jag har 5 veckor dit så längtar också som bara den :p


    Vad spännande! :D nä vi vill nog ha en överraskning till. Alla i våra familjer tycker att vi är så tråkiga haha! :P förra gången råkade sköterskan avslöja det under RUL, men vi fattade det inte förrän hon föddes. Händer det igen så gör det inget. Ska ni ta reda på kön? :)
  • Erla
    XaHHa skrev 2018-09-28 08:17:03 följande:

    Men gud så spännande!! Blir så imponerad av er som vill ta det som en överraskning! :D Vi kommer ta reda på könet om det går, jag vill så gärna veta och sen har jag för stort kontrollbehov av att vänta haha!


    Jag förstår det :) man var ju nyfiken som sjutton! Jag försökte kolla på egen hand, men allt tydde på pojk ^^ det som jag tyckte var lite befriande av att inte veta är att jag kunde köpa det jag gillade utan att vara påverkad av könet på barnet :)
  • Erla

    Jag hade en så otroligt tydlig dröm igår. Vi var på RUL och hade glömt att säga att vi inte ville veta könet. På skärmen där man ser bebisen stod det efter en liten stund att könet på bebisen är flicka och att det är 94 % säkert :P helt ologiskt, men ändå. Vi har en dotter sedan innan så hade varit lite roligt att få en pojk, men det spelar ingen roll :) så häftigt med tydliga drömmar. Får se om den kommer att stämma ^^

  • Erla
    Jenmari skrev 2018-10-01 19:06:30 följande:

    Hur många känner rporadisktörelse här? Jag vet inte riktigt hur det ska kännas men jag är ganska säker på att inga organ ska kunna röra sig eller få mig känna som det gjort idag! Haha

    Hur skulle ni beskriva känslan? :)


    Precis som ovan skriver :) dom om du hade muskelryckningar. Jag går in i vecka 16 imorgon och kände massor av sånt igår kväll. Skulle nog säga att tarmrörelser känns mer sporadiskt och bubbligt typ. Liksom svepande.
  • Erla
    LisaKMB skrev 2018-10-03 21:24:00 följande:

    Hej alla! Jag hoppar gärna in här. Har följt tråden ett tag men inte deltagit. Väntar mitt tredje barn (har en 5-åring och en 2,5-åring) men är väldigt försiktig med att hoppas och planera något eftersom vi i mars fick ett sent missfall som upptäcktes på RUL i vecka 18 (fostret hade slutat växa i runt vecka 14). Har dessutom haft två tidiga missfall så jag tar definitivt inget för givet. Är nu i vecka 16 och har varit på två ultraljud där allt har sett fint ut. Håller tummarna för att det fortsätter så och att alla här i tråden får komplikationsfria graviditeter!


    Välkommen!

    Usch vad tråkigt med dina mf :( hoppas du får se ett fint litet barn på RUL, med tickande hjärta och full av rörelser :)
  • Erla
    Irmisans skrev 2018-10-07 17:53:37 följande:

    I torsdags fick vi äntligen se att det fanns en bebis i magen! Den rörde sig hela tiden och höll benen korsade, så barnmorskan hade aldrig chans att se om det blir en tjej eller kille. Vi ville jättegärna veta, då vi inte visste förra gången och trodde och var övertygade om en tjej och ut kom en kille. Så nu funderar jag på att boka privat ul.

    Vi blev även flyttade, så ny bf är 9/3, farligt nära sonens födelsedag 13/3.

    Blev jätte ledsen över att bli flyttad en vecka och över att inte få veta vem som är där inne, så jag grät hela tordagen sen. Hormonsvängningarna är ett faktum!


    Usch vad jobbiga hormonerna kan vara :/ boka ett privat om ni väldigt gärna vill veta kön :)

    Får jag fråga om du blev framflyttad eller tillbakaflyttad?
  • Erla
    Irmisans skrev 2018-10-07 23:21:53 följande:

    Det blev ca. en vecka senare än vad vi trodde. Mensens första dag gick ej gå på när vi räknade ut med barnmorskan, då den senast var i mars, och jag därför tagit gravtest varje vecka för att ha koll :)


    Då förstår jag. Det blir ju ofta så att man blir flyttad även om man går efter mensen. Jag kommer troligen också att bli flyttad eftersom jag har senare äl än normalt. Sedan beror mycket också på när ägget fäste och jag antar att ni fick efter dina positiva gravtest? Då kan det lätt diffa mycket eftersom man får olika starka utslag beroende på när ägget fäste :)
  • Erla
    LisaKMB skrev 2018-10-08 17:48:02 följande:

    Känner ni rörelser? Vilken vecka i så fall? Jag är i vecka 17 och kan bara ana något svagt. Men är inte säker på att det är bebisen. Blir ju så orolig med tanke på mitt sena missfall i vecka 18. Med första barnet kände jag inte förrän i vecka 22-23 (moderkaka i framvägg) men med andra barnet runt vecka 17 så jag hoppades detsamma denna gång.


    Jag kan känna något svagt jag också. Hade moderkakan i framvägg sist och kände inte förrän i vecka 21. Nu har jag börjat känna smått sedan en vecka tillbaka som jag tror är bebisen. Jag tror inte du behöver oroa dig och beklagar ditt sena mf.
  • Erla
    Irmisans skrev 2018-10-08 19:00:25 följande:

    Yes vi gick efter gravtestet. Gjort ett test varje måndag i ett år om det gått mer än tre-fyra veckor sedan senaste mens. :)


    Ja, då förstår jag :) inte lätt när man inte är regelbunden.
Svar på tråden BF mars 2019 - stannar på FL