• Jooosen

    IVF sommar/höst 2018

    Akira Öken skrev 2018-09-29 14:10:16 följande:

    Om det är sagt att du ska börja på första blödningsdagen så gör du det. Sen på måndag ringer du kliniken och hör hur du ska göra under veckan. Kanske vill de ett du kommer på ultraljud på torsdagen istället.

    Du har väntat länge! Härligt att höra att det äntligen är dags att höra igång! Hur känns det inför första sprutan?


    Fick mens igår så idag blir Andra dagen. Stämde av med en bm igår men glömde fråga om dosen ... Kanake bäst att ringa dom på måndag? Jo det känns bra! Är orolig att något ska gå snett bara! Men skönt att äntligen börja :) TCk för svar
    Oförklarligt barnlös. Börjar snart med första ivf försöket!
  • Jooosen
    Akira Öken skrev 2018-09-30 19:51:17 följande:

    Allt kommer säkert att gå jättebra! Nu har du tagit 2 sprutor? Hur känns det och hur gick det att ta dem?


    Det har gått bra! Lite darrig innan.. hur mår du? Har ni något kvar i frysen? Ledsen för att det inte tog sig senaste gången :( kram
    Oförklarligt barnlös. Börjar snart med första ivf försöket!
  • Jooosen
    LLW skrev 2018-10-02 21:43:19 följande:

    Usch, tog precis fyremadel första gången. Den gjorde så jäkla mycket mer ont än gonalsprutan.. och det där med att dra ut kolven och kolla efter blod var ju riktigt meckigt... :(


    Jaså va jobbigt! Ska ta min imorn! Men kolla efter blod? Det vet jag inget om :/
    Oförklarligt barnlös. Börjar snart med första ivf försöket!
  • Jooosen
    LLW skrev 2018-10-02 22:32:40 följande:

    Åh tack så jättemycket för svaret! Det kommer underlätta att slippa! Fick precis som du skriver en röd reaktion i huden, kändes som ett getingstick ett bra tag efter. Men man vänjer sig säkert som du säger!Ja på instruktionerna som följde med stod att man skulle dra in och kolla om det kommer in blod i sprutan när man stuckit in den. Riktigt svårt att göra medan man håller i den själv. Men om dom inte sa något på din genomgång är det säkert som LillaAw skev ovan, något man gjorde förr! Slipper gärna det haha!


    Okej! Kollade på en film nu haha. Är beredd på att den känns lite då! Man skjuter bara in dosen som vanligt alltså?
    Oförklarligt barnlös. Börjar snart med första ivf försöket!
  • Jooosen

    Dag 5 med sprutor. Redan äl flytningar tror jag. Första stop sprutan idag... hoppas den inte kommer ändå?! Lite småpanik här .....


    Oförklarligt barnlös. Börjar snart med första ivf försöket!
  • Jooosen
    Florence123 skrev 2018-10-03 19:38:54 följande:

    Jag glömde bort att ta första stoppsprutan på dag 5 (låg däckad i migrän/influensa och kom bara ihåg att ta Bemfolan). Dag 6 hade jag hur mycket flytningar som helst, och tog för givet att jag fuckat till allt. Tog stoppsprutan dag 6 i alla fall och på VUL på dag 7 såg bm att allt såg hur bra ut som helst (trots att mina vad jag trodde var äl-flytningar var värre än någonsin)


    Tack söta för ett lugnande svar!! Ska försöka inte stressa upp mig. Är redan stressad för att stopsprutan ska vara jobbig som man hört om .....
    Oförklarligt barnlös. Börjar snart med första ivf försöket!
  • Jooosen
    Akira Öken skrev 2018-10-03 20:24:44 följande:

    Det är väldigt vanligt med sådana flytningar under hormonstimulering, så det är nog precis som det ska! Hur mår du annars?


    Ja okej! Vad skönt, då kanske det inte är något knas då. Jo jag mår bra. Känner inget speciellt ännu förutom lite äl molvärk ibland. Börjar med fyremadel (stoppa äl) sprutan ikväll. Men är så nervös över den. Har inte hört så bra om den... har du kört kort protokoll eller bara långa?
    Oförklarligt barnlös. Började med första ivf-försöket 29/9
  • Jooosen
    LLW skrev 2018-10-04 07:59:42 följande:

    Hur gick det att ta sprutan? Jag testade ett bedövningsplåster som jag faktiskt tyckte hjälpte. Iallafall med själva sticket, sen sved det likadant efteråt men lite lättare blev det. Svindyrt dock, såklart..

    På väg till rmc för första ultraljudet nu. Ont i magen av nervositet..


    Jaså vad hette det? Det gick bra ändå! Trodde d skulle kännas mer... men velade som fan innan sticket! Åå lycka till. Berätta gärna hur det gick. Idag börjar ja känna mig svullen. Känner du något?
    Oförklarligt barnlös. Började med första ivf-försöket 29/9
  • Jooosen
    LLW skrev 2018-10-04 09:00:37 följande:

    Fick tips om Emla men på apoteket hade de inte den sorten men en liknande, tror den heter Tapid eller nått :) jag ska fortsätta med den, det får vara värt pengarna haha. Men va skönt att du inte tyckte det gjorde så ont! :D är ditt ultraljud imorgon?

    Nu är vi klara! Hade 10 blåsor på ena och 6-7 på andra. Normalt tjock slemhinna och blåsorna var ?lagom? efter så här många dagar. Fortsätter med samma dos förmodligen, dom ska höra av sig efter blodprovet har analyserats. Sen nästa UL senast på måndag, då kommer vi förmodligen få tid för plocket! Hade en sån himla gullig läkare! Hoppas verkligen vi får henne igen.

    Känner mig också rätt svullen och har börjat få molvärk efter sprutorna. Men inget värre än så!


    Men vilka goda nyheter!!! Åh är rädd att min slemhinna är lika tunn som vanligt. Ska dit imorn! Är as nervös. Var din sambo med? Kul att det utvecklats bra!! :D
    Oförklarligt barnlös. Började med första ivf-försöket 29/9
  • Jooosen
    LLW skrev 2018-10-04 12:30:44 följande:

    Blir den påverkad av hormonerna man tar?

    Ja han var med! Så skönt att han har ett väldigt flexibelt jobb så han kan vara med på allt, även om det kanske inte alltid behövs så gör man ju faktiskt detta tillsammans. Hänger din med?


    Den ska bli det! Så hoppas inte min är ett hopplöst fall... ja han har varit med på allt! Men inorn har han en stor presentation i skolan. Men känns ändå okej! Lycka till med sprutorna ikväll :)
    Oförklarligt barnlös. Började med första ivf-försöket 29/9
Svar på tråden IVF sommar/höst 2018