Inlägg från: Loppan84 |Visa alla inlägg
  • Loppan84

    Följas åt ner i vikt med start i augusti?

    Traska skrev 2018-09-01 08:36:17 följande:

    Vågen visade 66,9 så -3kg, bara av att börja jobba igen ???? Har blivit förkyld nu.

    Jag tränar inte alls och det är trist, hoppas kunna börja med något när vi fått till en bra vardagsrutin. Skulle vilja prova jogging igen men vi får se. Har använt mammamage men tröttnade, har nog ändå helt okej magmuskler.


    Så bra! Men var det du som hade framfall? Tänkte mer på att träna upp bäckenbotten och eventuellt om man har en delning i musklerna för det är väl därför man oftast får framfall?. Om dy inte är säker på om du har delning så är ett tips att kolla hemma själv, väldigt enkelt. Bara googla eller kolla på youtube efter ?check diastasis recti?. Finns också bra pilatesklipp man kan göra om du kollar på youtube eftee diastasis pilates eller post partun pilates.
  • Loppan84
    Traska skrev 2018-09-02 07:39:28 följande:

    Jag har slidväggsframfall, förmodligen orsakat av två stora barn ganska tätt. Min gynekolog har sagt att träning/knip inte tar bort det. Sedan är det ju alltid bra att träna bäckenbotten Ändå. Jag kommer behöva operera men först vill jag ha ett till barn.

    Jag har gjort magtestet hemma och det kändes inte som delning. Men jag behöver absolut stärka mage/rygg, kanske får ta tag i det nu


    Aha fattar! Men då tror jag fortfarande det första tipset är bra - längdskidåkning i vinter. Alternativt trappmaskin på gymmet, det är väl ungefär samma vertikala rörelse. Viktigt att höfterna går ju rätt fram och tillbaka i de aktiviteterna och inte ut åt sidorna som vid löpning eller simning = minimal belastning på bäckenbotten. Cykla funkar också med tanke på bäckenbotten dock vet jag om det kommer andra problem med framfall som gör att sadeln är ett problem :-/
  • Loppan84
    asdfgh skrev 2018-09-04 23:05:48 följande:

    Fuskade i söndags med en chokladboll och ett kinderägg men känner mig inte alltför skyldig med tanke på att jag sagt att jag får fuska 2ggr/mån (hade iofs tänkt socialt så att man inte tackar nej till moster agdas nybakade plommonkaka eller vägrar fika när nån fyller år). Hur funkar det för er som ska låta bli socker?


    Jag har gett upp det. Här räder viktigaste kalorimålen så tillåter mig socker nån gång i veckan. Äter oavsett frukt i veckan.

    Är i London nu, här är det så sjukt lätt att äta nyttigt. Önskar min lilla stad hade detta utbudet av nyttig mat och snacks
  • Loppan84
    asdfgh skrev 2018-09-07 22:50:11 följande:

    4cm kvar till mina mål-jeans.

    Vad äter ni när ni kommer hem vrålhungriga från träning sent på kvällen? Har inte hittat nått vettigt. Inte för mycket men tillräckligt för att inte lägga mig hungrig.

    Funderar även på vad (om något) ni äter på kvällen när ni blir småhungriga/sugna på kvällen? Vi äter vid 17/17:30 och jag blir ofta sugen på nått framåt 20-21 när barnen sover... Tar en kopp te ibland men tycker det är för sent vid 21


    Har alltid grönkål, salladsmix och parmaskinka eller mozzarella hemma så det funkar att slänga ihop en sallad för mig. Men min sambo blir inte mätt av det efter träning, han brukar ta rågbröd med makrill i tomatsås och/eller kokt ägg och majonnäs. Han är dock inte på nån diet.
  • Loppan84

    Deppigt. Har ingen vägt mig på en vecka och låg på 64,5 kg idag dvs 2 kg ner från startvikten men 0,6 kg upp från jag vägde mig sist. Har mensen och flög igår från London så hoppas det är nån vätskesamling, hade hoppats att ligga på ert halvt kilo mindre än sist så det är 1 kg åt fel håll ;) Annars går det bra med maten, London var toppen pga all nyttig mat och dryck överallt så fått ny inspiration :)

  • Loppan84

    Och har inte mätt pga mensen (blir så svullen) så gör det om ett par dagar. Kan hoppas på nått positivt där - det är ju måttbandet som är huvudsaken inte vikten - på kort sikt för mig

  • Loppan84
    sobrio88 skrev 2018-09-09 08:01:44 följande:

    Har gått ner 1 kg och minskat 1 cm i midjemått sen sist, väger nu 86 kg och mäter 90 cm i midjemått. Minst 11 kg kvar och 10 cm mage ska bort


    Heja!! Hur lång tid sen du mätte/vägde sist?
  • Loppan84

    Yes, mensen slut och ett kilo rasade av på ett dygn så där är jag där jg ska och ligger fortfarande på ett halvt kilo veckan i nedgång. 63,5 nu så 3 totalt ned sen jag började för 6 veckor sen. Skönt!

  • Loppan84

    Och måttbandet är mystiskt borta så har inte kubbarna mätande. Får nog köpa ett nytt då min 2-åring är besatt av att gå runt och mäta olika saker här hemma så det kan valuta var som helst haha

  • Loppan84
    ermaaz skrev 2018-09-13 20:58:09 följande:

    Har blivit lite festande nu ett par helger men jag har fortfarande ätit rätt samt tränat och faktiskt lite skräpmat mellan men jag har nu gått ner 23kg????


    Wow det är otroligt!! Gick tillbaka och kollade och det är 1/3 av ditt hela mål? På bara 1-2 månader? Så otroligt bra jobbat. Grattis. Hur har du ens klarat det? Är der mest maten det går på?
Svar på tråden Följas åt ner i vikt med start i augusti?