• Zandylina

    Negativt test pga testat för tidigt? Följas åt mot plus?

    carolol skrev 2018-08-18 16:55:25 följande:

    Hej!

    Är just nu på BIM-5 och ÄL+10 och kunde inte hålla mig från att ta ett gravtest som visade totalnegativt. Är första försöket sedan MA i v.12 i slutet på juni. Har inte känt några stora symtom men lite lätt illamående stundtals och väldigt trött samt lite molvärk. Men har försökt intala mig själv att jag bara inbillar mig då jag inte vill bli alltför besviken om det inte går vägen, men nu har jag som sagt tagit ett test som visat negativt. Vet att det finns flera trådar om detta men tänkte skapa en ny som är aktuell där vi kanske kan följas åt. Finns det någon där ute som varit i samma situation som senare fått plus när det gått några dagar? Tänker om det fortfarande kan finnas en chans för mig denna månad?


    Hej, jag sitter i samma båt ÄL+10-12 idag lite osäkert, tog test igår som var toknegativt, håller mig nu att testa till imorgon eller onsdag. Sitter med konstant illamående, ömma bröst sen ca 5 dagar bak tillsammans med halsbränna, ökad urinering, molvärk å känner mig uppblåst å svullen, magen börjat krångla med dock försöker jag ej hoppas för mkt men känns annorlunda denna gången helt å hållet hade missfall förra månaden i väldigt tidigt skede så får se hur går. Har även oregelbunden cykel så gör det ej lättare.
  • Zandylina
    carolol skrev 2018-08-20 10:17:38 följande:

    Hej! Åh det låter som att du ändå har många klassiska symtom som skulle kunna tala för att du kan vara gravid! Var det ditt första MF förra månaden eller har du haft fler? Jobbigt med oregelbunden cykel, jag hade precis slutat med p-ring när jag blev gravid förra gången och sen har jag bara haft en ?riktig? cykel efter MA så har ingen koll på om jag har regelbunden eller inte.. efter MA till första mensen var cykeln 31 dagar och mellan den mensen och nuvarande var det bara 26 dagar men tänker att mensen efter MA kanske satt lite hårdare eller vad man ska säga.. när är din BIM?


    Hej jovisst låter det som många klassiska symtom men kroppen e bra på att luras. Det var mitt första missfall den gången. Jo e skitjobbit med oregelbunden men nät man får leva med tyvärr. Usch va jobbigt att ej veta. Mitt BIM är mellan 22-24/8 så rätt snart.

    Hoppas vi båda plussar snart.
  • Zandylina

    Jahopp då var jag allt mellan BIM-1 till BIM-3 å testet i morse var negativt tempen sjunkit lite men ännu hög å inte mkt, har fortfarande illamående ömma bröst å molvärk till å från men kan ju lika gärna va mensen som på gång suck jaja får se om tempen sjunker ännu mer i morgon vet jag rätt säkert att ej blev nåt å min kropp spökar.

  • Zandylina

    Hur går det för er andra? Själv sitter jag har antingen BIM+1 eller BIM-2, har som sagt oregelbunden cykel så vet ej riktigt, test var negativt idag med trots illamående, lätt molvärk, ömma bröstvårtor, idag fick jag igen kraftig hugg på högt sidan vid äggstocken å nu efter en lätt rosaaktigt slemmig flytning när torka mig på toa, tem gått ner pyttelite men ändå högre än brukar. Så nu sitter man å undrar om kan va nidblödning å ägglossning var senare än trott eller om mensen på gång känns ej samma som det brukar vid mens dock, också 2 senaste dagarna haft lätt för gråta å vart tröttare än vanligt samt haft svårt somna. Men med min otur så e det säkert mensen på gång. Suck

  • Zandylina
    luthia skrev 2018-08-23 17:08:34 följande:

    Låter ju som en nidblödning! :)[/

    [quote=78990872][quote-nick]luthia skrev 2018-08-23 17:08:34 följande:[/quote-nick]Låter ju som en nidblödning! :)


    Nathaliiie90 skrev 2018-08-23 21:36:00 följande:

    Jag har också haft sådär att det hugger till i sidan och jag hade också en liten blödning några dagar efter mensen egentligen skulle ha kommit, jag har testat två gånger negativt men man blir ju osäker när inte mensen kommer som den ska


    Jag hoppas såklart e nidblödning aldrig haft det förut dock. Å tempen steg lite idag igen så ligger runt 36.7 min normal temp ligger på runt 36,2 typ fattar nada har ingen mensvärk direkt som jag brukar få å fortfarande ömma bröst usch blir ej klok på detta. Tempen brukar droppa drastiskt för mig när mensen kommer men ej gjort än.

    Hmm inte lätt detta tror bästa e att avvakta även om man vill veta NU. Hehe jag försöker ej tänka på det för mkt för man kan bli besviken då försöker hålla mig sysselsatt för ej tänka så mkt hjälper en del faktiskt.
  • Zandylina

    Hej alla liten uppdatering. I 2 dagar som sagt spottings å nu på morgonen kom mensen å rikligt dessutom, vet att detta är mensen pga tempen idag droppa från ca 36.7 till 36.3 å runt 36,1-36,3 jag ligger vid mens. Fortfarande ömma bröst dock å knappt nån mensvärk heller vilket jag brukar ha. Jaja så kan det gå. Lycka till ni som fortfarande väntar.

Svar på tråden Negativt test pga testat för tidigt? Följas åt mot plus?