Inlägg från: Anonym (ähhh) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ähhh)

    Otrogen

    Om du bryr dig om din partners välbefinnande så säger du sanningen. Att du inte älskar honom längre eller att du inte kan hålla tassarna ifrån någon annan eller att du vill känna att du kan känna av världen lite mer.

    Det är det rätta att göra.

    Själv gillar jag att kunna vara i tabuu och hemligt så jag skulle gilla otroheten :| 

  • Anonym (ähhh)
    Anonym (Ree) skrev 2018-09-01 14:01:07 följande:

    Det du börja göra är att berätta sanningen för din man, samt lämna honom. Främst då så han kan hitta en bättre människa att vara med. Du kan sen berätta för lärarens fru så att hon också vet vilket äckligt kräk hennes man är.


    Nej, det ska hon inte. 
    Utnyttja otroheten till er sexuella upphetsning! :D
  • Anonym (ähhh)
    Anonym (Anonym) skrev 2018-09-01 20:21:12 följande:
    Du har aldrig blivit bedragen va ???
    Det var skönt, det är lugnt så länge partnern inte får reda på något ;D 

    /nej, klart att om en partner älskar en så ska man inte gå bakom ryggen på en. Säga upp relationen ska man göra ifall man är redo att vara otrogen. 
  • Anonym (ähhh)
    Anonym (yes) skrev 2018-09-04 13:13:17 följande:
    du är en egoist.
    Precis som du är en egoist. Att vara människa innebär att vara egoist.

    Att köra dubbelmoral på ett nätforum är enkelt, men titta i ditt eget baggage och hur du är som person så förstår du mycket väl att man faktiskt oftast väljer vad som är bra eller känns bra för en själv och inte bara en partner. En biologisk bedrift är något som vi måste lyssna på huruvida man väljer att förhindra sig själv är ju upp till var och en men att kalla någon dum eller elak pga det är lätt lättförvrängt och en aning hyckleri för var och en är en egen individ med olika tankegångar. 

    Att man sårar sin partner vare sig det är via skilsmässa eller att man kommer på någon med att man är otrogen så är det något som händer hela tiden.

    Man överkommer sin problematik med sin partner, om man är otrogen så fattas det tydligen något som behövs för att hålla ett monogamt förhållande.

    Var er själva och stå för era val, det är huvudsaken.
  • Anonym (ähhh)
    Anonym (yes) skrev 2018-09-04 16:40:21 följande:
    Mmm så resonerar alla egoister för att rättfärdiga och normalisera egoism. Ingen vill ju se sig själv som en egoist inte ens narcissister, så alla har alltid lägliga förklaringsmodeller för varför det är ok att bete sig egoistiskt.
    Mm, så resonerar alla rabiata extrem-feminister som alltid ska överdriva med deras stämplar "rasist,nazist, fascist, narcissist" Drömmer
  • Anonym (ähhh)
    Anonym (Smeker) skrev 2018-09-04 17:13:07 följande:
    Det är ett enkelt sätt att slönga sig med sådana anklagelser då
    Antar att du missade att det var min poäng.
    *fniss*

    Man kan alltid slänga iväg anklagelser men man sveper över skäl och natur och komplicerade förhållanden till att något bara är svart eller vitt.

    Blir trött på extrem-feminister som ska slänga ur sig stämplar hela tiden när dom knappt förstår sig själva.
  • Anonym (ähhh)
    Anonym (Anonym) skrev 2018-09-05 00:21:07 följande:
    Väx upp !!
    Vad exakt känner du är omoget?

    Bästa som finns när man kan ta en svårflörtad kvinna som inte kan hejda sig själv efter att man tryckt på rätt knappar ett tag ;)

    Älskar spänningen och tabut =)
    Roligt att när man kommer till logik så ska man vara så bra och duktig och följa normerna men innerst inne så vill alla bli tillfredställda på ett njutningsfullt sätt, vare sig det är fysiskt eller inte.

    Kalla mig ung, men jag mår bra och känner lite mer att det är mer sorgligt att du sätter dig på en hög häst och inte inser detta ;)
Svar på tråden Otrogen