Inlägg från: cassandra92 |Visa alla inlägg
  • cassandra92

    Vi med BIM oktober 2018

    MaalinJ skrev 2018-09-12 21:26:33 följande:

    Kämpa på med vikten! Jag har själv varit överviktig flera gånger och under den perioden jag inte hade någon mens på flera månader då vägde jag som mest. Nu har jag lyckats gå ner 17 kg. Det är kanske därför äl sattes igång igen?

    Ja precis det blir bara värre å värre. Dom första gångerna så kände jag mer att jaja, det här är spännande. Men nu blir jag bara ledsen varenda gång. Kan stirra på tester flera gånger under en hel dag för att det KANSKE ändå är ett plus där..


    Yes jag kämpar på!!! Jag hoppas att jag kan hålla det den här gången. Det är inte lätt!

    Jag VET. Först hade man inget emot det alls, bara så glad att man hade börjat försöka. Men nu. FY FAN.
  • cassandra92
    smultronsmula skrev 2018-09-13 07:56:42 följande:

    Jag tänkte beställa ett Ava bracelet efter att ha läst att du köpt ett sådant! Fick mens idag på BIM+2, ska påbörja vårt 8:e försök och nu jävlar ska det gå. Hade du möjligtvis kvar den där rabattkoden och skulle man kanske kunna få ta del av den? :) Försökte skriva pm men du hade privat profil stod det


    Nuså! Jag skickade länken till dig! :)
  • cassandra92
    Timal89 skrev 2018-09-13 21:54:21 följande:

    Nån mer än jag som känner att de är lätt att nörda ner sig? Ägglossningstester och termometer. Nu är jag även sugen på rosenrot, bisolvon, munkpeppar, glidmedel som ska hjälpa till, progresteron-kräm och royal jelly haha. Har även börjar nojja mig att vi är för gamla (29&32) eller att jag har pco.

    Haha inte lätt me alla tankar o funderingar när tiden går sååå sakta. Äl imorgon eller lördag.


    Relaterar till hundra procent! Haha
  • cassandra92
    Timal89 skrev 2018-09-14 06:04:54 följande:

    Haha va skönt att höra att de finns fler som är likadana ;) man önskar ju att man var den där avslappnade personen som upptäckte i V6 att man va gravid ;)


    Ja det hade varit skönt. Istället "upptäcker" jag det varje månad typ tre dagar efter ägglossning, tills mensen kommer -.- haha usch det är inte lätt alltså
  • cassandra92
    Lala90 skrev 2018-09-15 10:51:40 följande:

    Kanske en görtöntig fråga men jag vill bara se hur ni andra tänker :) säg att ni ska mysa CD8 exempelvis men så jobbar sambon dag och ni kväll, vilket kanske leder till mys kl 23 eller så. Blir det för sent så att det inte räknas som den dagen eller tror ni inte att det spelar någon roll? Annars får vi gå upp o morgonmysa supertidigt istället haha... :)


    Jag tänkte på det senast idag. Men jag tänker att det borde ju inte spela någon roll när på dagen man har sex? :)
  • cassandra92
    Lala90 skrev 2018-09-15 11:22:34 följande:

    Eller hur! Jag vill tänka så jag med, så länge jag inte hör annat så kör jag nog med det tänket.. :D


    Det enda som är är väl att man inte ska ha sex för tätt. Alltså iaf med 24 timmars mellanrum? Fick lite ångest imorse efter att jag och min man inte kunde hålla oss ifrån varandra trots att vi hade sex igår xD Vi kör på sex varje dag nu för att se. Har ägglossning imorgon enligt min app men känns som jag hade det redan i tisdags. Sjukt förvirrad :O
  • cassandra92
    Lala90 skrev 2018-09-15 22:40:12 följande:

    Hahaha! xD ni har ju iaf lusten, det är ett plus när man ska köra på så här ;) jag är så kluven, alla säger olika. Jag o sambon kör varannan o enligt ?SMEM? denna månad så kör vi varje dag nästa månad (om vi inte lyckas denna månad o ?får? mysa hur vi vill haha!) :D


    Jaa eller hur. Men ibland är det inte alls så haha! ;) Åh jag hoppas vi båda kan få mysa hur mycket vi vill för att vi väntar på bebis! :D Hoppas verkligen att så många som möjligt får plus i tråden!!! :)
  • cassandra92

    Ägglossningstest. Blir så förvirrad. Får ALLTID så här typ. Nu är den visserligen liiiite starkare än vanligt. Vad gör jag för fel? För kort emellan kissningarna eller dåligt test? Har ni några tips för att få till ägglossningstesten?

  • cassandra92
    elofdagny skrev 2018-09-16 20:15:08 följande:

    Samma här! Har aldrig lyckats få starkare än så... vet intr varför.


    Så sjukt irriterande. För då känns det ju som att jag aldrig fått ägglossning.... :/
  • cassandra92
    MaalinJ skrev 2018-09-16 21:19:09 följande:

    Får aldrig posetivt på äl test förutom dom digitala. Köp dom istället :)


    Okej får kanske göra det. Är de mycket dyrare? Har du något speciellt märke att rekommendera?
Svar på tråden Vi med BIM oktober 2018