Inlägg från: Anonym (Babe) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babe)

    Är ni etnisk svenska killar rädda för utländska tjejer?

    Jag är en utländsk tjej och dras till svenska killar och jag börjar undra varför jag typ aldrig lyckas träffa en?? Är ni rädda för hedersvåld? Mina bröder? Orkar ni inte med kulturkrocken? Stör det er att jag är uppvuxen i förorten och pratar lite slang?? Haha frågorna är många!

    Frågan går ut till de som ändå dras till utländska tjejer (är från mellanöstern) men som ändå inte riktigt ge sig in i något med en!

  • Svar på tråden Är ni etnisk svenska killar rädda för utländska tjejer?
  • Anonym (Babe)

    Är kurd och inte muslim, mina föräldrar hade blivit överlyckliga om jag drog hem en svensk man. Jag tror det faktiskt handlar om att de tror att jag inte är intresserad. Jag dras verkligen inte till mitt folk tyvärr...

  • Anonym (Babe)
    Anonym (JW) skrev 2018-09-07 20:27:14 följande:

    Nej jag är inte rädd. Däremot är jag inte intresserad. Är inte intresserad av någon som inte är svensk eller nordisk för jag vill att mina barn ska vara svenska/nordiska. Vidare attraheras jag generellt inte av kvinnor ur andra raser än den vita och är inte heller intresserad av en partner med annan kultur. Dessutom avskyr jag blattebrytningar. Tycker det låter otroligt fult och irriterande.


    Frågan är ju till de som är intresserade.
Svar på tråden Är ni etnisk svenska killar rädda för utländska tjejer?