Inlägg från: Anonym (B) |Visa alla inlägg
  • Anonym (B)

    Kan ni bli kära trots att han/hon inte är förhållandematerial?

    Ja, det kan jag verkligen..mitt förnuft verkar inte ha jättemkt att säga till om här helt ärligt. Och sedan när förälskelsen är ett faktum så är det ett litet helvete att bli av med känslorna om det inte går att få till av olika skäl.

    Lika kul som det då är i början, lika mkt avskyr jag när det blir plågsamt. Har inga goda råd förutom att undvika.

  • Anonym (B)
    Anonym (Nakendans) skrev 2018-09-19 00:20:49 följande:

    Ja det är väl såå typiskt, man rår inte för vem man blir så där tokigt förälskad i. Visste dock att det kunde hända redan innan, behövdes så lite av den personen. Bara till att hoppas det inte vänder uppochned på himmel och jord.

    I mitt fall förstod och förstår jag hur illa det är, men nu är det liksom lite för sent. Jag har redan halkat dit, förälskad och tossig. Bara om personen sa att det här funkar inte, ja då håller jag mig undan.


    Blir nyfiken, varför behövdes det så lite av just den personen?

    Haha, förälskad och tossig är en bra beskrivning på hur jag är just nu! I vilket läge hade du velat hejda det hela? Jag har ju lite problem med att känna av när det liksom är risk att bli mer än kul och världens bästa kick...????
  • Anonym (B)
    Anonym (Nakendans) skrev 2018-09-19 14:59:30 följande:

    Haha vill väl inte kännas vid att det finns ett ?stop? läge, är lite för rationellt för mig just nu. Jag tror att man måste känna in vart ens egna gränser går, förälskelse är ju ngt fantastisk och fint. Men när man inte kan bygga ngt av den, jag vet inte hur ont eller hur jobbigt det kan bli har aldrig varit i en liknande sits tidigare. Men tänker att man måste kommunicera hela tiden, så ingen far illa, lämnas med ovisshet. Hur tråkigt är det inte att tänka framåt när man kan leva här och nu, uppslukas och vara i ett rus.

    Men när vardagen kommer i kapp, förälskelsen har lagt sig och det där rosa skinande molnet är borta, ser varandra i rätt ljus. Antingen står man inför ett val, ja då hoppas jag man är lite mer rationell och klokare, eller i varje fall inte lika känslostyrd. Eller också blir man frisk:)

    Men du.. vem vill tänka utanför boxen, när man kan vara i den ;)


    Ja...så kan man ju tänka ;) fast jag gillar ju att vara fri helst utan särskilt mkt hinder alls...fast så funkar det inte riktigt alltid, oavsett vilken typ av box man nu tänker på :)
  • Anonym (B)
    Anonym (Nakendans) skrev 2018-09-19 15:15:12 följande:

    Kan diskutera det här,Just den personen kan ju vara en personlighet jag saknar och som är ett ganska bra komplement till mig.


    Aha...komplement. Riktigt så medveten är nog inte jag, attraktion är vad jag reagerar på...personkemi och attraktion. Kände efter att ha träffat den här personen i några sekunder att det här var ngn slags fullträff, just det är nog nästan ett rekord för mig.
  • Anonym (B)
    Anonym (Nakendans) skrev 2018-09-19 17:44:22 följande:

    Fri hade underlättat. Men så ser inte alltid verkligheten ut. Jag vet inte om det ibland är det som attraherar den andra, hade kanske inte varit samma person och haft samma attraktion oss emellan om så varit fallet. Vad vet man om det egentligen. Kunde lika gärna sett omvänt ut, men som sagt nu är det vad det är. Man väljer inte allt, vissa kommer i ens väg och man kan liksom inte bara släppa förbi dem. Ödet är inte min starkaste tro, men ibland finns det en mening och om det nu heter ödet eller bara är orsak och verkan.. det kvittar i dag, i morgon och resten av mitt liv.. Jag får aldrig veta om jag inte vågar!

    Typ så


    Det du skriver är ju verkligen intressant, är helt i linje med hur jag tänker.

    Kommer du att våga och utforska den här känslan du har vidare då? :)
  • Anonym (B)
    Anonym (Nakendans) skrev 2018-09-19 19:14:35 följande:

    Ja om vi säger så här. Endera blir det fl som åker ut ur mitt liv eller också måste jag lägga ner det jag nu så fint har påbörjat. Jag kommer att välja det första, känner mig snyggt borttrollad. //Sorry om du fick läsa en kommentar som inte var menad åt dig. Ha det bra!


    Hmm..måste erkänna att jag inte förstår alls trots alla universitetspoäng och certifieringar men att jag inte ser några som helst troll här...

    Detsamma! :)
  • Anonym (B)
    Anonym (Nakendans) skrev 2018-09-19 21:12:23 följande:

    Kanske detta inte är en trollskog trots allt, jag kan inte se ngt annat alternativ än att se vad detta är. Har nog gått och blivit förtrollad av hela situationen.

    Vet inte alls vad jag vill med detta. Men att en annan parallell planet hade suttit som en smäck nu, så man fick fly lite och skildra tankarna ett tag med en alldeles speciell person då.


    Nix, ingen Bauerskog här så det tycker jag att du skall göra om du vill. Sen att det verkligen skulle kunna vara så att vi känner varandra irl verkar..riktigt osannolikt men det skulle ju kunna hända.

    En sån där parallell verklighet hade varit bra rätt ofta ja. Hade gärna gjort det med min motsvarande person ;)
  • Anonym (B)
    Anonym (Nakendans) skrev 2018-09-19 22:20:32 följande:

    Exakt du är inte den jag tänker på. Men ändå skönt att höra någons tankar om ett liknande senario.

    Den jag tänker på har ju knappt betyg i uppförande från grundskolan då. Satt nja känns ju väldigt osannolikt :) Han är dessutom dryg och slug, svårt att veta vart man har honom. Jag är sååå sugen på hans närvaro.

    Hur ser din situation ut?


    Eller hur? Är ju alltid intressant att bolla med likasinnade.

    Min situation beskriver man nog bäst som komplicerad :) Är rätt flirtig/sexuell och brukar ha några jag har ett extra gott öga till men alltid en favorit och det är ju den personen jag är inriktad på att distansera mig från just nu. Det går sådär än så länge men jag jobbar på det ;)
  • Anonym (B)
    Anonym (Nakendans) skrev 2018-09-20 18:09:58 följande:

    Jag förstår. Minst sagt komplicerat detta, mitt fall också.

    Kör också på en distans variant nu ;) Känns ju lite bättre just för tillfället. Får se vart det tar vägen, ska försöka navigera mina känslor lite bättre. Tror att man lätt dras med i något som kanske inte alltid är det bästa för en själv. Försöker tänka på annat och tömma kroppen på energi genom tex löpning.


    Aha, ja jag tror ju att det är effektivt om det är så man vill ha det. Tycker att det funkis även med andra snyggingar för att distrahera..så det har jag tänkt att aktivt göra mer.

    Men lik förbannat får jag den där plötsliga glädjen och suget i magen när jag träffar på den här personen om jag inte kan undvika, det är svårt att konkurrera med det :o
  • Anonym (B)
    Anonym (Nakendans) skrev 2018-09-20 19:14:09 följande:

    Låter som det inte går någon nöd på dig;) ibland är det väl så med människor man möter på vägen. Dom väcker något som får en att vakna, ifrågasätta. Förstår inte vad ditt problem är riktigt om du har så många snyggingar? Bara att ta en annan.. eller förstår inte här. Om ni ändå har sex, varför tar du distans. Jag har inte varit intim med honom och det kanske är lika bra, då kanske förvirringen hade varit ett faktum och konstant dessutom. Vem vet ;)


    Mm..fast det att jag kan vara intressant för många gör egentligen inte att det känns bättre när jag inte kan få just den där personen. Och bland alternativen så är de flesta i förhållanden, en är en viktig chef osv. Ajdå, det lät negativt men ändå.

    Nej nej, inget sex har det blivit här..det skulle jag akta mig för.

    Vet inte riktigt vad jag vill med allt detta, är rätt förvirrad och lite olycklig. Av att inte få som jag vill eller av äkta känslor? Vem vet...
Svar på tråden Kan ni bli kära trots att han/hon inte är förhållandematerial?