• Enmsik

    Gravid med Letrozol

    lilagrodautanben skrev 2019-02-11 14:12:34 följande:

    Ser absolut! Men du va kring äl va eller har jag blandat ihop? :)


    Ne du har nog blandat ihop. :) Jag väntar på mensen efter provera. Vet inte om och i så fall när jag haft ägglossning efter utomkvedet..
  • Enmsik
    lilagrodautanben skrev 2019-02-11 14:29:45 följande:

    Aha okej ja ibland är det inte lätt ;)

    Okej ja då är det ju knepigare men det syns något svagt som sagt och kan man se det på fl som har sämst uppladdning så borde det ju va något!


    Ja jag tycker det med men det är ju så svagt så man vågar ju inte heller tro på det. Tänkte försöka slippa köpa ett digitalt men får nog kanske göra det i alla fall. :)
  • Enmsik
    lilagrodautanben skrev 2019-02-11 14:46:22 följande:

    Ja det är ju synligt så ett digitalt borde snappa upp på morgonurin! Du ska inte på nåt vul snart?


    Ne inte vad det är tänkt.. skulle höra av mig till min gyn när jag fått mens efter provera och sen starta letrozol. Först då ska jag på VUL för att kolla äggblåsorna. Men kanske får boka ett ändå om mensen inte dyker upp.
  • Enmsik
    lilagrodautanben skrev 2019-02-11 16:00:48 följande:

    Konstigt om du äter letro för då SKA man kolla så man inte släpper fler ägg..


    Ja asså det gör vi ju.. haha vet inte om du missförstod nu? Jag har ju inte ätit letrozol nu efter utomkvedet för att kroppen ska återställa sig lite innan vi kör med nästa kur. vet inte om jag har haft spontan ägglossning eftersom jag får svagt på gravtest.. Jag fick ok för 1,5 veckor sen ungefär att starta provera och få blödning. DÅ för att jag ska höra av mig vid mens för att kunna boka en tid för VUL när letrozolkuren är klar. Så jo vi kollar äggblåsorna. Men nu har jag inte ätit letrozol. :)
  • Enmsik
    lilagrodautanben skrev 2019-02-11 16:59:29 följande:

    Jaha ja då missförstod jag! Tänkte väl.. själv har jag inte haft ett vul på över två månader och ätit letro hela tiden.. det känns som om jag ägglossade två ägg denna cykel så har skrivit till min läkare och bett om vul. Jag har tvillingbröder också så det är ju relativt stor chans/risk :D


    Oj! Men går du via landstinget eller privat? Jag går ju privat och det känns som hon är väldigt noggrann. :)

    Men spännande att vänta om du nu släppt två ägg och det finns chans för tvillingar. :)
  • Enmsik
    lilagrodautanben skrev 2019-02-11 17:43:17 följande:

    Jag går privat då landstinget inte vill ta mig som har barn sen innan. Men han är bra! Han hjälpte med min ena son :) men alltså nu fick jag detta.. skulle bara dubbelkolla så testen är korrekta för jag är bara 4 dagar efter äl och så får jag detta! Fattar absolut ingenting!!


    Ja okej. :) oj. Är du säker att ägglossningen var bara 4 dagar sen då. Jag ser ju strecken tydligt men om ägglossningen var för 4 dagar sen så har ju inte ägget hunnit fästa och börjat producera hcg.. antingen är det ju falskt positivt, tydligt spök eller så hade du ägglossning tidigare än du trott. Jag har köpt ett digitalt idag så ska testa imorgon. Så får vi se om mina test varit positiva eller om det var spök. :) köp ett du med!
  • Enmsik
    lilagrodautanben skrev 2019-02-11 18:04:37 följande:

    Nä jag skippade ältest denna månad för mår inte bra av dom pga stress så älflyt började i måndags och satt i till fredagen. Smärta på fredagen och jag har läst att när man känner smärta så har ägget släppt. Så jag kan lika gärna va på +7 nu,, ja jag blir ju sugen men fick 40 test av testlagret för dom jag köpte va skadade.. så jag fick två leveranser av misstag :D tackade inte nej :)

    Det blir även starkare


    Jaha på så vis. Äl+7 är i och för sig tidigt i alla fall men det kan ju ha fäst redan på dag äl+3 och då är det ju fullt möjligt även fast det Kanske inte är så vanligt! Håller tummarna! Blir det starkar också så borde det ju vara något som växer där inne. :)
  • Enmsik
    lilagrodautanben skrev 2019-02-11 18:37:34 följande:

    Misstänker fler eftersom jag har tvillingsyskon och nu med letro. Plussade äl+7 förra månaden. Då såg testet ut såhär -


    Ja okej men dåså! Det ser ju positivt så vi får hålla tummarna att denna/dessa vill stanna :D
  • Enmsik
    lilagrodautanben skrev 2019-02-11 19:07:26 följande:

    Ja jag har haft 9 missfall så orkar inte med ett till :( trycker upp progesteron nu också så hoppas att det hjälper :)


    Nej fy det förstår jag:/

    Pratade med min läkare idag och jag skulle avvakta några dagar och hoppas mensen kommer igång. Har den inte kommit om några dagar och jag får negativa gravtest så ska jag få börja med letrozol ändå. :)
  • Enmsik
    lilagrodautanben skrev 2019-02-11 19:57:57 följande:

    Men det verkar ju som om du är gravid! :) så jag håller tummarna att det är så och att du inte behöver letro :) jag kände ingenting av letro men har läst att andra känner sig nedstämda av det. Så hoppas du slipper!


    Första letrokuren kände jag ingen nedstämdhet. Dock känner jag mig väldigt nedstämd och ledsen nu och har gjort några dagar men inte haft någon egentlig anledning till det.. men är jag gravid så är det ju hormoner osv så det är ju inte konstigt i så fall. :) får hoppas det står GRAVID på stickan imorgon. :)
Svar på tråden Gravid med Letrozol