Inlägg från: Anonym (?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (?)

    Bonusbarn efter förlossning?

    Tycker det låter som att du vill ?boa? med man och ert gemensamma barn och utesluta 11-åringen ur er lilla familj, om än tillfälligt. 11-åringen lär ju definitivt uppfatta det så och din man också, uppenbarligen. Tycker att du tänker helt fel. En 11-åring är ju inte till minsta lilla bekymmer, vad är problemet? Uruselt och fult beteende, väx upp. En 11-åring kommer inte att påverka amningen, bebisens sömn eller din sinnesfrid, det är bara svepskäl från din sida för att du vill låtsas som att hon inte finns och att din man inte har upplevt detta med en annan tidigare.

  • Anonym (?)
    Anonym (snöflinga) skrev 2018-10-29 17:31:33 följande:

    Den där meningen är något av det mest nedlåtande jag har läst på den här sidan.


    Verkligen. Den här personen är så otrevlig och bitchig att det är svårbegripligt att hon är i en relation. Såvida inte hon fantiserar ihop det, vilket man tydligen kan göra med en lycklig barndom också...
  • Anonym (?)
    Anonym (Bimbi) skrev 2018-10-30 15:20:43 följande:

    Fast vissa av oss höll ju faktiskt med. Jag t ex.


    ... ja, och du visade dig ju vara på ungefär samma sociala begåvningsnivå som en daggmask. Men ni två trevliga och begåvade personer (du och Lea) som var de enda som tyckte att det är ok att diskriminera och särbehandla bonusbarn kan ju ta varandra i hand över hur bra ni är på att hantera människor och i synnerhet bonusbarn. Vi övriga i tråden fortsätter vara kärleksfulla föräldrar till både bio- och bonusbarn under tiden, som tur är för alla inblandade är den tiden över för din del.
Svar på tråden Bonusbarn efter förlossning?