Inlägg från: stjärnasomärdin |Visa alla inlägg
  • stjärnasomärdin

    BF April 2019 och stannar på Familjeliv.se

    RUL idag 19+2 visade en pigg och frisk liten POJKE! Jag som önskat (ja, jag vet att de finns de som anser att man inte får önska men det har jag gjort ändå) och så starkt känt att det varit en flicka så känner mig nästan lite tom. Är såklart superglad att allt såg bra ut och han är så välkommen men jag behöver programmera om min hjärna. Ingen förändring i BF eftersom de går på KUB här. Hon sa att han växt som han ska sedan KUB och såg på skärmen att datumet växlade mellan 18+4 till 20+2 så 19+2 känns ju fullt rimligt. Moderkakan högst upp i bakvägg vilket ju inte kom som någon överraskning med tanke på denna krabats livlighet sedan länge tillbaka. Skönt att den inte låg för utvägen eftersom förlossningen är den del jag ser fram emot och hoppet om en ny vaginal förlossning därmed fortfarande lever kvar!

  • stjärnasomärdin
    Tigeeerrr skrev 2018-11-29 22:03:03 följande:

    Hej tjejer! Gick till specialisten idag. Allt är bra med hjärtat, den ser ut och slår som den ska. Det är definitvt en frisk liten flicka med BF 20.april. vi såg även 3D ultraljud trots det var rätt tididgt vi är bara i vecka 20 nu, men man såg endå rätt mycket och det lilla ansiktet så sööööt. Så tacksam att allt är bra.


    Så underbart att höra att allt såg bra ut! Måste vara en oerhörd lättnad för er. Vi har samma BF också ser jag :)
  • stjärnasomärdin
    Lilyje skrev 2018-11-26 21:56:25 följande:

    Haft samma känsla båda mina förra graviditeter, hoppats på en flicka men blev pojkar. Var både besviken och ledsen efter RUL med dom. Nu kan jag inte tänka mig att vara utan mina killar :)

    Denna gången var jag inställd på en pojke till, men så blir det en flicka denna gång! Ingen aning om hur man gör med en flicka, men det löser sig :)


    Skönt att höra att det finns andra som haft likande tankar!
  • stjärnasomärdin
    jaktenpaflow skrev 2018-11-27 18:48:39 följande:

    RUL idag och det gick super!!:) Lillen softade verkligen på med ena armen bakom huvudet och andra på pannan och låg och gäspade haha så söt! Samtidigt som den sparkade med benen upp mot huvudet. Könet är nedskrivet på en lapp och vi kommer ta reda på det med några nära och kära i helgen:) Så spännande! Vi råkade se vissa saker på skärmen som gör att vi tror på en pojke, jag har alltid varit inställd på flicka så ni försöker jag ställa om lite. Jag pojkmamma? Haha ska bli så spännande:) Dock hade jag moderkakan i framkant och något neråt så återbesök v 32 50/50 att det blir KS. Hoppas den flyttar på sig! Någon som varit med eller hört om samma? Hur gick det?

    Blev ni flyttade ngt? Vår bebis var 4 dagar mindre än vad som var sagt innan men så vi gjort IVF så ändrar de inte datumet utan tror att det kanske blir en lite mindre bebis. Funderar på att boka in ett 3D och 4D ultraljud. Någon som gjort det!:)


    Grattis till en fint RUL, Håller tummarna för att moderkakan flyttar på sig!

    Här flyttar de inget på RUL utan går på UL i vecka 13. Hon sa inget om hur stor bebisen var nu, vare sig i mått eller veckor. Hade ju varit spännande att veta såhär i efterhand men inget jag tänkte på då tyvärr!
  • stjärnasomärdin
    Lilyje skrev 2018-11-29 17:11:25 följande:

    En frisk liten vild flicka är det!


    Grattis till ett lyckat RUL! Så mångs flickor i tråden! Alla utom vi typ ;)
  • stjärnasomärdin
    Tigeeerrr skrev 2018-11-30 20:39:35 följande:

    Härligt! Vet du könet än? Vill du veta innan? :)


    Vi valde att ta reda på det på RUL och väntar en pojke.
  • stjärnasomärdin
    Niluth skrev 2018-12-04 13:19:45 följande:

    Idag har jag gått exakt halvvägs, varit gravid i 140 dagar och har 140 dagar kvar. Förväntar mig inte direkt att föda på 40+0 men gjorde faktiskt det sist så vem vet :)

    På fredag ska jag på mitt andra besök hos bm och ska bland annat fråga lite angående influensavaccin. Jag har fortfarande inte tagit ställning till om jag ska vaccinera mig men lutar åt att det förmodligen blir så.

    Någon här som redan vaccinerat sig mot årets influensa?


    Var hos BM idag som frågade om jag funderat/tagit ställning till hur jag vill göra. Vilken jag inte till fullo har. Hon var inte så pushig heller utan gav lite fakta och sa att det viktigaste var att tänka igenom det och fatta ett beslut som känns rätt för mig. Lutar åt att inte ta det. Vill dock läsa på lite mer innan jag tar ställning.
  • stjärnasomärdin
    Fia 28 skrev 2018-12-10 10:50:25 följande:

    Jag har lite problem med sammandragningar och varit sjukskriven 1,5 vecka. Det har lugnat ner sej lite, men får nog fortfarande sammandragningar så fort jag anstränger mej det minsta. Magen är redan enorm och jag känner mej som en strandad val. Däremot har jag inte längre ilningar i benet så det är ju bra. 


    Hur går det med sammandragningarna? Blir det fortsatt sjukskrivning eller hur ser planen framåt ut för dig?
  • stjärnasomärdin
    Niluth skrev 2018-12-08 11:56:47 följande:

    Vi mår bra här, igår var jag hos bm en snabbis och lyssnade på lillens hjärta. Slog så fint, jag har iofs en egen doppler så har tjuvlyssnat lite sedan innan.

    Hur mår du själv?


    Underbart! Ser fram emot att få lyssna vecka
Svar på tråden BF April 2019 och stannar på Familjeliv.se