Inlägg från: Doftljuset |Visa alla inlägg
  • Doftljuset

    Vi som längtar efter en liten 2019 bebis

    Doftljuset skrev 2019-04-25 09:41:46 följande:

    Hej alla,

    Haft lite annat för mig, har besök och helt enkelt inte haft tid. Jag spolades förra veckan, det gick snabbt och smidigt. Det är obehagligt, men absolut inte ens i närheten av andra trevligheter JAG varit med om på sjukan. Dom var också väldigt bra på att informera hela tiden så jag visste vad som skede. Däremot fick jag väldigt ont efter, ca 10 tim men släppte sen, lite som starkare mensvärk...

    Igår var jag tillbaka för ultraljud av äggstockarna - ägglossning. Såg bra ut och en blåsa växer just nu för äl om några dagar, då ska jag tillbaka igen för han vill se så jag verkligen får äl. Annars måste man sätta in stimulerande preparat.

    Jag har hållit mig ganska stark men det svider i hjärtat. Att denna resa bara börjat, och har noll makt. Gör så ont man jag vill inte ens känna efter. Ett tips är håll er borta från sociala medier, det gör det lite lättare.

    Annars vill jag bara skicka massa kärlek, styrka och pepp till er! Ni så är så galet bra.. All lycka till er alla och kom ihåg när det känns skit, kom hit så stöttar vi varandra ett tag.


  • Doftljuset
    lilagrodautanben skrev 2019-04-25 18:23:18 följande:

    Inleder försök nummer 22 nu efter mitt elfte missfall :,(


    Usch!

    Får du någon hjälp i detta? Vad kan missfallen bero på? ( menar inte trampa dig på tårna) Hur mår du?


    Jag tänker på dig och önskar dig/er all lycka 

  • Doftljuset
    Muusan skrev 2019-05-16 13:10:48 följande:

    Går bra här ! Väntar tydligen tvillingar :)


    GRATTIS!Slår på stort.Vad kul!
  • Doftljuset

    [quote=79629728][quote-nick]fannylinnea skrev 2019-05-16 18:31:36 följande:[/quote-nick]

    Det är oförändrat. Trodde jag var gravid förra månaden. Men mensen var bara fem dagar sen. Den brukar aldrig vara sen.

    Vi har påbörjat utredning via landstinget. Jag har tagit alla prover. Sambon ska lämna blod- och spermaprov nästa vecka. Vi har en gemensam läkartid i början av juni. Är så nervös och får ont i magen så fort jag tänker på det :(

    Hur går det för dig? Hur mår du?

    Hej,

    Vi ror mer eller mindre i samma båt.Vi ska på slut samtal imorgon på fertilitets läkaren.Senaste månaden har jag sprungit på antal läkarbesök och imorgon får vi alla resultat.Både läskigt och spännande.Jag mår bra men man blir både påverkad och rädd,vad är det som inte vill sig.Dom är ju mest inställda på att jag ev inte har någon ÄL men mer har dom inte sagt förutom att allt ser jätte bra ut men blodprov kan ju visa annat och sperma prov lika så.Det är min status.Skickar styrka. Hur mår du?

  • Doftljuset
    lilagrodautanben skrev 2019-05-16 10:11:56 följande:

    Jag är kvar! Men hade totalt missat att du frågat mig för ett tag sen! Haha!

    För oss går allt låååångaamt.. är idag på dag 6 efter ovitrellesprutan och ska testa tidigast på dag 11 så det är drygt. Tack och lov har jag mycket annat att tänka på så jag håller mig sysselsatt. Vi lyckades dock inte pricka äl denna gången utan blev två dagar innan och dagen efter sprutan då maken va bortrest..

    Mina MF tror dom beror på mitt starka immunförsvar. Stöter bort allting. Virus, bakterier och tom foster :( det finns dropp och mediciner man kan få men närmast är 100 mil tur och retur 4 ggr i månaden och det är en bit med småbarn hemma utan barnvakt.. så vi får se hur vi löser allt.. hur går det själv?


    Haha ja jag undra om alla övergivit gruppen. Kul höra från dig!

    Vad är det för spruta? Förlåt men ingen koll.

    Vi missade också äl- typiskt men dom misstänker att jag inte har Äl så.

    Oj och i alla tider har man hört det är så bra med bra immunförsvar. Hur mår du mitt i allt? Vi ska på slut samtal imorgon. Läskigt
  • Doftljuset

    Det blir IVF för vår del.

    En remiss är skickad men ingenting kommer väl ske nu förens efter sommaren.

    Alla mina prov och undersökningar såg bra ut.

    Hans är dock lite sega och lata

    Det skrämmer mig men läkaren sa att det var ingenting oroväckande

    Mer att det behövs helt enkelt hjälp på traven och inte att vi absolut inte kan själva.

  • Doftljuset

    Idag behöver man pepp och styrka! När allt känns tröttsamt och man knappt vet vad man kämpar för ( jag vet men ibland tappar man bort sig i ledsamhet)eller oron för vad framtiden har. 

    Skickar massa tisdags kramar till er <3 För allt kämpande och önskar all lycka till er.

  • Doftljuset
    lilagrodautanben skrev 2019-06-09 19:46:28 följande:
    Men tack detsamma fina du! En massa massa massa kramar!
    Hur går allt för dig/er :)?
  • Doftljuset
    oshark skrev 2019-05-23 16:12:55 följande:
    Det tar ett tag att lära sig att känna skillnaderna, men för mig har det varit lite krångligt att analysera innan ÄL men den har varit stenhård och helstängd morgonen efter ÄL. Förutom en gång och då var jag gravid!

    Så testa dig fram och låt det ta lite tid att lära känna den. Finns jättemycket bra information på Google, framförallt på engelska om du känner dig bekväm med det.

    Kom bara ihåg att vara jättenoga med handhygienen!
    Hur går det för dig oshark?
  • Doftljuset

    [quote=79687337][quote-nick]oshark skrev 2019-06-12 21:23:52 följande:[/quote-nick]

    Jag gick in i v 13 igår (12+0) och börjar må väldigt bra. Läser allt ni skriver här i tråden och håller alla tummar och tår för er samtidigt som jag försöker förstå att jag kommer få en liten 2019-bebis (eller tidigt 2020 om hen är sen). BF julafton!!

    Nämen åh grattis! Wow 13 mån. Vad tiden går ! Skönt höra att du mår bra<3

  • Doftljuset

    [quote=79687356][quote-nick]Doftljuset skrev 2019-06-12 21:27:59 följande:[/quote-nick]

    [quote=79687337][quote-nick]oshark skrev 2019-06-12 21:23:52 följande:[/quote-nick]

    Jag gick in i v 13 igår (12+0) och börjar må väldigt bra. Läser allt ni skriver här i tråden och håller alla tummar och tår för er samtidigt som jag försöker förstå att jag kommer få en liten 2019-bebis (eller tidigt 2020 om hen är sen). BF julafton!!

    Nämen åh grattis! Wow 13 mån. Vad tiden går ! Skönt höra att du mår bra<3

    Ahaha 13 mån? Veckor menade jsg

  • Doftljuset
    oshark skrev 2019-06-12 22:35:28 följande:
    Haha ja 13 mån hade varit nåt! Det är konstigt för det går så väldigt fort och så väldigt långsamt på samma gång. Man sitter och tickar ner dagarna varje vecka men så plötsligt har det gått fyra veckor.

    Jag läste dina inlägg och hoppas ni kommer kunna lösa det genom IVF. Jag (och många andra) är verkligen imponerad över hur fantastiskt positiv och optimistisk du verkar vara.

    Haha ja elefantgraviditet, att dom stackars djuren orkar.


    Förmodligen för du sitter och väntar på nåt väldigt härligt. Tiden är en lustig sak, glädjer mig att någon blir en 2019 bebis. Vi andra får sikta in oss på en 2020

    Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att jag får smaka på den lyckan. Tack det värmer att höra, jag försöker men ibland tar min energi slut också. Är livrädd och så orolig men försöker bara leva nu. Hoppas verkligen vi får hjälp och att det kommer gå! 

Svar på tråden Vi som längtar efter en liten 2019 bebis