Inlägg från: Anonym (Frustrerad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Frustrerad)

    Jag njuter inte av sex. Tips?

    Anonym (minimjölk) skrev 2019-04-07 17:49:00 följande:

    Är du kär och attraherad av honom?


    Absolut, väldigt mycket!!
  • Anonym (Frustrerad)
    New Dawn skrev 2019-04-10 10:06:10 följande:
    Herregud. På vilket sätt har han "mer eller mindre försökt föreslå något som sannolikt skulle göra ont" ?

    Du är expert på att tolka in massa negativa saker i saker han gör och säger, men du själv däremot menar inte så mycket med det du säger. Att du säger "varför vill du göra mig illa" är däremot "bara nåt man kan säga" (!)

    Menar du på fullaste allvar att han vill testa analsex men han "vill inte ta alla de rätta stegen".

    Jag tycker mer det låter som att du letar efter saker som du kan missförstå.
    I och med att han typ pushar för att göra det utan adekvata förberedelser såklart? Jag har varit väldigt tydlig med vad som krävs för det och han verkar inte det minsta intresserad när jag ställer de kraven.
  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (Lite salt) skrev 2019-04-12 04:22:05 följande:

    Jag har bara läst valda delar av tråden, inte hela, så ts du får ursäkta om jag upprepar saker som redan tagits upp. Men du ts verkar ha en väldigt teknisk/mekanisk syn på sex? Du verkar inte få någon njutning av det psykologiska samspelet, utan mer av att man trycker på "rätt knappar"?

    Fördelen med onani är ju att man kan trycka på precis rätt knappar. Man känner själv när vinkeln blir lite fel och kan sekundsnabbt rätta till för att få precis rätt takt i rätt vinkel. Mekaniskt perfekt!

    Fördelen med sex är ju så klart samspelet. Mycket njutning är rent psykologisk,att man kan bli våt utan att han rör dig, bara vid tanken eller åsynen av något han gör. Så är d3t ju när man suger- man (eller jag iallafall) blir våt av situationen,av hans kul som jag gillar,av att ge njutning, av att ha honom i min mun. Inget mekaniskt, för jag har ingen klitorisvibrator i munnen, bara tanke.

    Och mycket av sex med min partner handlar ju om det - han ger mig njutning genom mekaniskt hitta "rätt vinkel" men också för att jag blir upphetsad av själva situationen, av att det är han som kullar mig, av det han viskar i mitt öra, av att han tar mig mot väggen (även om en säng rent objektivt är skönare).

    Att vara närvarande i situationen, att njuta,att leka, att ge sig hän åt varandra, det är psykologiska aspekter som gör sexet skönare,men som jag inte riktigt ser i din beskrivning.

    Jag inser att om man inte själv hittar dit till det där "state of mind" så är det svårt att lägga sig, och då blir sex mest det mekaniska gnuggade du verkar se det som (där killen mest är i vägen för din hand).

    Kanske prova att låtsas att du är någon annan, bara träd i någons hjärna och se var fantasin kan ta dig? Låtsas att du är någon som älskar och njuter ohämmat av sex?


    Hmm, ja nu sa du ju för all del att du inte läst hela tråden och dessutom vet jag inte hur tydlig jag varit med vissa grejer, men jag känner att det nästan är tvärtom :P Just den psykologiska aspekten som beskriver är i nuläget den enda njutning jag får, och självklart är väl det en härlig sak i sig! Jag älskar känslan av närhet och intimitet, samt givetvis att ge njutning till honom. Den psykologiska delen är det enda som gör att jag fortfarande tycker om att ha sex, annars skulle jag nog ledsnat för länge sedan. Jag ser det absolut som en kärleksakt och tycker om att dela den upplevelsen med min partner.

    Orsaken till att tråden kanske tycks fokusera på det "mekaniska" och "tekniska" är helt enkelt att det är den biten som saknas. Psykologiskt är det härligt, men fysiskt får jag inte ut ett dugg av det, vilket är vad jag försöker hitta en lösning på. Båda delarna är absolut viktiga och jag skulle aldrig vilja ha sex som är enbart mekaniskt (därav varför jag inte är intresserad av sex utanför ett förhållande) men samtidigt så känns det ju liksom som att jag missar halva poängen när jag missar det fysiska, om du förstår hur jag tänker?

    Jag känner helt enkelt att detta är något jag saknar, att jag missar en rätt viktig del av mitt förhållande - och rentav en livserfarenhet. Jag vill kunna dela ömsesidig njutning med personen jag älskar. Det handlar inte direkt om den fysiska njutningen i sig, den kan jag sköta på egen hand, utan specifikt om att kunna dela den upplevelsen med just honom. Att kunna ge varandra de där vågorna av välbehag, att omslutas i glödhet passion tillsammans, att känna hur skön partnerns varma kropp är, att fullkomligt smälta samman i intensiva lustar och flämtande njutning... Det är vad jag saknar.

    Om något så skulle jag nästan säga att det känns mer mekaniskt i nuläget då jag upplever det som att jag mest försöker göra rätt rörelser och aldrig får komma in i det där läget av underbar extas. Jag blir väldigt medveten om varje rörelse, om det tekniska, om hur jag kan göra si eller så och kanske lyfta lite på höfterna eller luta mig lite mer framåt eller flytta lite på benet eller...... Får alldeles för mycket tid att tänka då jag inte har någon njutning att ge mig hän åt och då blir det bara mer mekaniskt och tekniskt istället för intuitivt och naturligt. Min pojkvän har sagt flertalet gånger att jag ska just "göra vad som känns naturligt" men ingenting känns naturligt eftersom ingenting känns skönt.
  • Anonym (Frustrerad)
    Bleha skrev 2019-04-13 09:47:30 följande:
    Det är ju därför bakifrån är bästa ställningen, då når du hur bra som helst!
    Har försökt förklara problemet flera gånger i tråden (kan dock inte klandra dig för att inte läsa allt eftersom den börjar bli rätt lång) så jag tar det igen och gör det enkelt istället för att försöka ge en lång förklaring... Det som kommer i vägen är snoppen, inte kroppen Flört Kan inte komma åt att få till en bra rörelse då det blir ett hinder där nere liksom
  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (minimjölk) skrev 2019-04-13 11:39:37 följande:
    Känner du förväntan och pirr i underlivet när du är med honom? Blir du kåt och våt när ni umgås, hånglar och har förspel?
    Jag vet vad det innebär att vara attraherad av någon, haha. Så ja, självklart känner jag det.
  • Anonym (Frustrerad)
    Netisen60 skrev 2019-04-14 21:55:20 följande:

    Du återkommer hela tiden till att han är ivägen om du smeker dig själv under sex. Jag råder dig att försöka utveckla din repertoar under onani, dvs lära din kropp att ge gensvar med varierade tekniker. Det går att utveckla om man vill och det låter som om du är helt låst vid bara ett sätt


    Visst, det är väl ett alternativ. Dock kvarstår problemet att jag tycker det skulle kännas oerhört tråkigt om jag helt enkelt inte kan få någon njutning från min partner utan i princip måste onanera medan han använder min kropp för sin egen njutning. Det känns inte riktigt ömsesidigt och där återkommer vi till att jag känner att i det läget vore det enklare att bara skita i det hela och ta det på egen hand senare när jag kan göra det precis som jag vill utan trassel. Jag vill ju ha en ömsesidig partnerupplevelse, inte bara försöka onanera medan han gör sin grej i ett desperat försök att få någon njutning under sex (men inte få det av själva sexet). Ska det komma dit kan jag lika gärna ge upp, what's even the point liksom.
  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (?) skrev 2019-04-15 22:09:11 följande:

    Varför har du sex om du inte njuter av det????


    För att jag tycker om närheten med min pojkvän och givetvis för att jag hoppas på att jag förr eller senare ska lära mig! Märklig fråga, kan jag tycka. Ska man bara ge upp så fort något inte fungerar eller? Då kommer man ju aldrig ha en chans att lära sig.
  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (Uppgiven kille) skrev 2019-04-16 22:59:10 följande:
    Åter igen.. Ni kanske inte är helt kompatibla i sängen.

    Är du säker på att du verkligen åtrår hans närhet och tänder på honom, eller hoppas du att det är nåt som ska komma med tiden. Bara han och du lär er ha sex på precis rätt sätt ihop?

    Frågar inte för att va jobbig, elak eller spydig utan bryr mig även fast det kanske inte låter som det.
    Jag är absolut säker på att jag tänder på honom. Kan helt ärligt säga att han i mina ögon är det sexigaste som finns i denna värld. Innan vi träffades första gången (som sagt, distansförhållande) var jag enormt ivrig över att äntligen få ha fysisk närhet med honom och hade fantiserat om det i all oändlighet, jag längtade alldeles vansinnigt mycket. Hade såklart inte satt upp några skyhöga förväntningar utan jag försökte vara realistisk i och med att jag var så oerfaren så jag räknade med att det skulle finnas en inlärningskurva och ta ett tag att få till allt och så... Men jag blev liksom ändå förvånad när jag inte kände någonting alls, och när det nu gått så pass lång tid utan att jag gjort framsteg. Kanske jag väntat mig för mycket, jag har ju hört vissa kvinnor vittna om hur det rentav tog dem år (!!!) att lära sig njuta av sex, men jag hade fått för mig att det skulle gå betydligt enklare för mig eftersom jag redan bemästrat solonjutningen och även har ganska mycket teoretisk kunskap. Så jag antar att jag bara blir frustrerad över att det gått så lång tid och jag fortfarande inte lärt mig.
  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (minimjölk) skrev 2019-04-17 13:44:39 följande:

    Jag föreslår att ni överger avancerat sex såsom samlag och övergår till övningsstadiet som ni verkar ha hoppat över. Utforska varandras kroppar utan penetration och lär er hur den andra funkar, gillar och behöver med hjälp av händerna och fantasin.


    Jo det låter ju hyfsat vettigt faktiskt... Vill helst inte överge samlag under tiden men man kan ju för all del växla mellan båda. Då är väl vad som återstår bara att komma på hur jag ska göra det intressant för pojkvännen... Vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga där.
  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (Svårt) skrev 2019-04-17 14:48:41 följande:
    Nu kommer jag inte ihåg allt från tråden, men vad gillar han att bli sugen då?
    Det gillar han
Svar på tråden Jag njuter inte av sex. Tips?