Inlägg från: Anonym (Frustrerad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Frustrerad)

    Jag njuter inte av sex. Tips?

    Anonym (Svårt) skrev 2019-04-17 19:32:55 följande:
    Och hur funkar det om han slickar dig?
    Det verkar han inte intresserad av och det fåtal gånger han gjort något halvhjärtat försök har det inte varit särskilt bra och även om det börjat kännas skönt har han slutat väldigt snabbt
  • Anonym (Frustrerad)

    Vill passa på att upprepa något jag tog upp i tråden för ett par veckor sedan. Detta, samt en del andra saker, indikerar starkt att han är jäkligt ointresserad av att göra något för mig... Han har också sagt uttryckligen att han inte riktigt tror på folk som påstår att de njuter av att ge sin partner njutning (!?!?!) vilket väl säger en del. Att om han inte får stimulans så tappar han fokus och börjar tänka på annat och förlora upphetsningen. Kan inte heller minnas en enda gång som han gjort något bara för mig. De gånger han gör något för mig så är det i samband med att även han ska få något, aldrig någonsin är det bara för mig. Men nog fasen delar jag ut avsugningar hit och dit utan att vänta mig något i gengäld! Vet att jag låter lite bitter nu men det är faktiskt lite sårande att han verkar så ointresserad av att göra saker för mig. Kan ändå inte göra något åt att han känner så men usch, det får mig inte att må fantastiskt direkt.


    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-04-02 07:19:19 följande:
    I samma konversation, eftersom jag ville att den skulle vara så produktiv som möjligt, frågade jag uttryckligen om han helt enkelt inte gillar att göra saker för mig, och bad om ett helt ärligt svar. Han sa att han inte riktigt gillar att ge oralsex om det är för blött, att då går han bars vidare till samlag. Jag sa att då är det poänglöst för han borde ju göra mig upphetsad innan han ger sig in på det, inte bara köra torrt. Lite senare återkom jag till det då jag försökte sammanfatta vad vi kommit fram till dittills och det första jag sa var "du gillar inte att ge orslsex så det försvinner från agendan." Då blev han upprörd och sa att han visst gillar det och har för avsikt att göra det. Va??? Jag protesterade, han hade ju sagt motsatsen tidigare och nu kändes det som att han gav efter bara för att göra mig nöjd. Han påstod att han sagt fel förut, att vad han menade var bara att han inte gillar det i slutet av dagen då man kanske är typ svettig och lite ofräsch. Jag hade väldigt svårt att köpa det eftersom det absolut låtit som att han helt enkelt inte gillade det, vilket gjorde honom upprörd över att jag tydligen "gav honom skit för att han råkat säga fel." Vet inte vad jag ska tro om detta...
  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (Svårt) skrev 2019-04-18 08:14:39 följande:
    Synd att inte det funkar. Annars skulle ni kunna satsa på att tillfredsställa varandra genom oralsex en period och sen småningom fasa in samlag mera igen.
    Det hade nog varit bra. Synd att jag inte bara magiskt kan ändra hans preferenser där Obestämd Blir ganska ledsen över detta. Särskilt i och med att jag redan hade en dålig bild av min egen kropp och kände mig äcklig, då hjälper det verkligen inte att till och med min egen partner inte vill göra saker med den! Känner mig alldeles grotesk och motbjudande.
  • Anonym (Frustrerad)
    Tom Araya skrev 2019-04-18 19:30:22 följande:
    Detta är något ni faktiskt måste prata ut om vad ni faktiskt vill.

    Jag kan erkänna att jag ibland har slutat göra eller gör mer sällan vad jag uppfattar att hon inte njuter av eller verkar tycka är särskilt viktigt.
    Men egentligen så vet man ju inte det, utan man kanske inte gör det rätt eller tillräckligt bra eller vid rätt tillfällen...

    Våga prata mer om vad ni faktiskt vill.
    Vi ska jobba på det :) Särskilt jag då, som definitivt är sämre på det. Han brukar oftare be mig om saker och säga vad han vill att jag ska göra. Den konversationen som jag refererade där var nog den gång vi mest tydligt pratat om vad vi faktiskt vill. Ska försöka ta upp det igen så snart som möjligt.

    Lite TMI men ända sedan slutet av mars har det varit väldigt lite sexuell intimitet (en av orsakerna till att jag har koll på det är att jag har en app för att följa menscykeln och där skriver man också in sexuell aktivitet) och nu börjar jag känna att jag vill ta upp det. Vi har i övrigt haft det väldigt bra, rentav extra bra vågar jag påstå och vi har gjort många romantiska saker, gosat mycket osv, men jag börjar alltmer sakna det sexuella. Känner mig lite avvisad. Vet att pojkvännen haft det stressigt på jobbet men sedan en vecka tillbaka har det varit bättre utan att det blivit någon skillnad. Jag har till och med själv försökt ta initiativ flera gånger nu men det leder aldrig någonvart och ärligt talat tär det lite på självkänslan. Han har inte sagt något om det men han har varit väldigt kelsjuk och ofta säger han typ "kan jag bara få hålla om dig?" med ett mjukt leende och sedan uttrycker han hur underbart det är att mysa tillsammans. Vilket jag såklart kan hålla med om men det börjar kännas alltmer som att han använder det för att inte ha sex, som ett vänligt sätt att avvisa mig. Ska prata med honom om det istället för att bara dra egna slutsatser dock. Jag vill ju fortsätta försöka få till det här och nu får jag inte ens en chans att prova.
  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (Anonym) skrev 2019-04-19 09:33:28 följande:

    Smeker du dig själv när ni har sex? För många tjejer är det bästa sättet att njuta. Du har själv ansvar för din njutning, vänta inte passivt på att han ska göra det som känns bra för dig.


    Jag har försökt men det har inte fungerat bra. För övrigt känner jag att även om det skulle fungera känns det jäkligt poänglöst om jag i slutändan bara onanerar medan han använder mig som runkobjekt, vill ju ha en ömsesidigt njutning där vi tillfredsställer varandra, annars kan man lika gärna bara onanera på varsitt håll. Det är ju ändå betydligt enklare än att försöka få till det mitt i att en annan person är där och försöker göra sin grej.

    (Jag har sagt detta ett flertal gånger tidigare i tråden så jag vet att jag upprepar mig, men väntar mig inte att alla nya som tillkommer ska läsa igenom hela tråden som nu är ganska lång så det är lugnt)
  • Anonym (Frustrerad)
    New Dawn skrev 2019-04-19 12:14:56 följande:
    Ojojoj.... *tar mig för pannan*

    Du klagar över att samlag inte ger dig något alls, men har tidigare skrivit i tråden att du gillar närhet. Nu när han ger närhet och visar att han gillar det, och säger att han "bara vill hålla om dig" , klagar du på det och tycker att han "använder närhet" som ett mjukt sätt att avvisa dig...

    Jag skulle aldrig komma på tanken att tolka de orden eller beteendet negativt.

    Om du nu vill mer får du väl visa det...
    Självklart gillar jag närhet men det är inte kul när det ska ersätta allt annat. I inlägget du citerade skrev jag också specifikt att "Jag har till och med själv försökt ta initiativ flera gånger nu men det leder aldrig någonvart" så jo, jag har absolut visat att jag vill mer, jag har för ovanlighetens skull varit den som försökt initiera flera gånger. Det är just då han avbryter vad jag försöker göra och börjar gosa istället. Alltid har det då varit indirekt och han har inte sagt något om det, men det har varit tydligt.

    En gång tidigare denna vecka var jag lite mer "på" - det känns inte helt naturligt för mig men han har ju önskat att jag ska vara mer dominant så jag testade - och typ satt gränsle över honom och höll lekfullt fast hans armar medan jag kysste honom och lät honom inte komma upp och sådant. Vilket han verkade helnöjd med, log och skrattade och flämtade efter varje kyss och var helt med på noterna. Fram tills att jag tog av hans tröja, då varade det bara ett par minuter till innan hans ansiktsuttryck ändrades och han sa rakt ut att han kände sig osäker (kroppskomplex) och att det inte gjorde något för honom längre. Det gick definitivt inte att feltolka.

    Att han de andra gångerna också varit undvikande vet jag säkert, för igår när han kom hem tog han själv upp det. Jag hade tänkt prata om det med honom, som jag nämnde i inlägget du citerade, men han hann först. Var inte ens beredd på att han skulle säga något men helt plötsligt sa han något i stil med typ "älskling, det känns lite konstigt att ta upp det här, men jag vet att vi inte har gjort det på ett tag och jag vet att du känner dig avvisad" och han pratade om hur han kände sig stressad och inte mådde så bra så lusten hade helt enkelt inte funnits där och det hade liksom känts "fel" på något sätt. Så min tolkning var korrekt, han hade undvikit det och mjukt avvisat mig, han verkade absolut medveten om att jag faktiskt försökt.
  • Anonym (Frustrerad)

    Vi pratade lite idag, konversationen gick inte jättebra men nu överväger vi någon terapi för att kanske få hjälp

  • Anonym (Frustrerad)
    New Dawn skrev 2019-04-21 08:24:36 följande:

    Detta är något väldigt centralt i dina inlägg... Dvs din Inställning.

    Skulle aldrig i livet tänka tanken att min karl ser mig som ett "runkobjekt" och för övrigt tycker jag sex är något fint, skönt och gemensamt även om jag använder mina egna fingrar.


    Det känns inte särskilt gemensamt om jag inte får ut något av det han gör utan jag måste sköta mig själv på eget håll medan han använder min kropp för att få njutning. Hade läget varit så att jag njöt av sex och bara la till det som ett litet extra hade det känts en smula bättre, men om allt jag får ut av det är vad jag gör själv känns det bara meningslöst för då är det ju ingen skillnad mot att bara vara solo, förutom såklart att det jag gör blir svårare av att han är där. Vill helt enkelt att sex ska vara sex istället för en dålig onanisession.
  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (Nymf) skrev 2019-04-21 09:01:24 följande:

    Fast det är en otrolig skillnad på att smeka sig själv under samlag jämfört med onani. Det är riktigt förvånande att du ser det som samma sak. Hur funkar det om han smeker dig samtidigt? Det är en favorit för mig.

    Nej, för mig blir upphetsningen något helt annat när någon annan rör vid mig, finns ingen jämförelse alls. När ngn annan gör oväntade saker på ett annat sätt än jag så blir det en ny dimension som jag aldrig kan efterlikna själv.

    Ta inte det här på fel sätt...men de kanske 1-2 gånger jag haft uselt sex så har det varit meningslöst och jag hade gjort det bättre själv. Om det inte är otroligt upphetsande bara att han tar på dig så kan det kanske vara så att ni inte klickar som ni borde...inget fel på ngn av er utan mer att kombinationen inte är lyckad.


    Är det verkligen en otrolig skillnad? Den enda skillnaden jag märkt är att det är betydligt svårare med en annan människa där. Han brukar inte smeka mig. Har gjort det ett par gånger med blandade resultat. Två gånger i ridställningen vilket gick bra (och jag var VÄLDIG tydlig med det genom ljud och kroppsspråk men ändå har han inte fortsatt), ett par gånger i andra ställningar vilket inte fungerat alls.

    Kanske han bara är förskräckligt dålig på att ta på mig eller något då, för när han försökt har det aldrig varit någon höjdare (förutom den där enda gången jag nämnde för ett tag sedan). Känns bara frustrerande, jag ligger där lite obekvämt och försöker stå emot alla instinkter att säga åt honom att sluta och bara göra det själv istället så det blir rätt. Genuin fråga: Är du dålig på att onanera eller är din partner fantastisk på att tillfredsställa dig? För jag har verkligen enormt svårt att tänka mig att någon annan skulle kunna ge mig ens i närheten av den njutning jag kan ge mig själv.
  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (Nymf) skrev 2019-04-21 18:53:48 följande:

    Ja. Du får tänka på att du har varit intim med en person...så är det inte för mig. Jag har haft många år på mig att öva och har alltid varit intresserad av att experimentera.

    När du ligger där och han inte gör det rätt så får du guida så att det blir det. Ingen är tankeläsare och folk funkar olika, så det handlar om att justera vid behov. Man kan ta tag i hans hand och visa handgripligen.

    Hm..bra på onanera? Kan man vara det? :) Mina partners har varit bra på olika saker men självklart så har det varit riktigt tillfredställande det dom har gjort med mig...eller snarare det vi gjort tillsammans. Annars hade jag inte varit så sugen på att göra det igen liksom. Tänk dig att man ligger på gränsen till att komma hela tiden under ganska lång tid...det är sånt som skapar längtan efter mer. Och att det är någon annan som kan läsa dig så väl att det nästan är bättre än vad man gör själv.


    Jag försöker guida men det är inte så lätt. Dels för att det känns så konstigt att försöka instruera någon för att den ska göra något jag är så van sedan många år att göra själv, instinktivt känns det liksom dumt (typ som att be någon knyta mina skosnören, jag är fullt kapabel att göra det själv så att instruera någon istället blir konstigt) så jag vill bara ta över så att det blir rätt. Dels är det inte så lätt att ens verbalisera vad som ska göras och som jag nämnt i ett tidigare inlägg blir det jäkligt awkward med typ "lite längre upp.... nej inte så långt upp... okay sådär fast mjukare... ÅHH MMHHHH- nope du tappade det igen.... mer till vänster..." och då blir det inte ens kul längre, bara frustrerande för båda. Det är ju ett så pyttelitet "mål" att hitta (till skillnad från den hel stör penis) så det är lätt att man missar när man inte kan känna hur det känns.

    Klart man kan vara bra på att onanera! ;) Känner ju själv vilken skillnad det blir beroende på hur jag gör så om jag inte hittat de bästa teknikerna skulle det inte vara lika bra. Var inte lika bra på det i början som jag är nu. Nu kan jag frambringa en sådan vansinnigt fantastisk njutning att det är nästan ofattbart! Men det har ändå alltid varit ganska lätt för mig så redan i mycket ung ålder tänkte jag att det lät konstigt när alla sa att kvinnlig njutning var så komplicerad, för jag klarade det ju hur bra som helst. Först nu när jag ser hur svårt det tydligen är för min pojkvän inser jag att det kanske inte är fullt så enkelt och intuitivt som jag upplevt det.
Svar på tråden Jag njuter inte av sex. Tips?