Inlägg från: Maria och Chris |Visa alla inlägg
  • Maria och Chris

    Gravid eller spökar det bara?

    lillainna skrev 2019-09-27 14:16:16 följande:

    Mysigt när båda får vara med och känna! :)


    Har du fått någon råmjölk än? Det har inte jag och blir lite stressad och orolig då mina andra tre graviditeter fick jag det redan vecka 20-24.
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2019-10-19 18:25:54 följande:

    Nope, inget ännu men jag skulle inte oroa mig.. När jag väntade sonen fick jag inte det förrän runt v 30 eller så, och jag hade bra med mjölk så det kommer.. Kännerdock hur ömma och spända brösten är av och på så det håller nog på att byggas upp :)


    Okej, jag vakna med att ena spänner som bara den och gör ont idag här. Kanske är på g här med då. :)

    Hur är det med dig annars då?
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2019-10-22 13:21:37 följande:

    Då är det säkert på g. :)

    Förutom de vanliga så märker jag av en hel del sammandragningar när jag varit igång för mycket...pratade med bm idag om det och hon tyckte jag skulle dra ner tempot lite, lättare sagt än gjort när man tycker själv att man redan gör för lite. :D

    Men ska försöka lugna ner ännu mer, inte det lättaste med en liten hemma också men det får gå. Annars är det som vanligt, fogarna är hemska men halsbrännan har iaf släppt, yay! Själv då? :)


    Ja det har jag också märkt hehe. Vi har grejat i hallen och fixat med nya möbler kanske inte det bästa att göra nu som gravid men vi fick ett litet ryck här hemma och ville köpa lite nytt och fräscha till det i lägenheten . Blivit förkylda allihopa stort sätt här hemma. Så nu passar jag på och lägger mig med den lille här hemma när han har sovdags. Haft otroliga magsmärtor men det är från magen då jag har fått sura uppstötningar och rapat en del. Men det är nog för att jag har stressat lite för mycket. Lugnat sig nu tack och lov. Fogarna bråkar lika mycket som innan men nu är det inte så långt kvar så det är bara att hålla ut. ;) ska göra sån där glukos test nu på fredag och den 2 dec har jag tillväxt ul. Hoppas man kan få reda på vad det är för någon där inne då. Men annars är allt bra :)
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2019-10-23 16:13:34 följande:

    Oj! Familjeliv buggade massor ser jag :O


    Haha jag ser det. Tråkigt med förkylnings tider. Usch längtar till våren igen så det blir lite varmare och mindre regn.
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2019-10-23 21:24:32 följande:

    Själv vill jag ha snö, mängder av vacker vit snö men börjar bli lite smått orolig inför förlossningen, innan vi lämnade BB med sonen så gick ju bm igenom förlossningen med oss, och jag slog ju både första och andragångsföderska när det gällde tiden så hon sa till mig att skaffar du fler så åker du in fort.. Har ju ca 4-5 mil till förlossningen och mitt i vintern, vill ju inte direkt föda i bilen efter e4:an. :/


    Ja men då får det ju bli snö också. Här blir det så sällan snö. Det hinner inte mer än att komma så blir det slask hehe. Man får ju hoppas att det inte är så mycket snö den dagen din lilla har bestämt sig för att komma.
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2019-10-28 10:41:15 följande:

    Nå, jag hoppas på fint väder och ingen destomer halka den dagen bebis bestämmer sig för att komma :)

    Trist med slask... Det ser ju så vackert ut när allt är snötäckt :)


    Ja det är så tråkigt. Va på mvc igår visade sig att jag kanske är på väg att få både grav diabetes och havandeskap. Usch! Haft havandeskap med första lite senare än denna gången och andra barnet när jag gick över tiden. Har dock inte haft diabetes. Hoppas det inte blir värre bara.
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2019-11-09 17:33:14 följande:

    Ajdå, det lät varken kul eller bra! :( hoppas det löser sig iaf! Själv var jag också till bm igår.. Allt såg bra ut med bebis, mina fogar dock tyckte hon att det var dax för ett läkarbesök då jag har så ont och svårt att gå.

    Har även känt mig låg så det ska också tas upp med läkaren om jag ska få medicin mot de med, åt setralin när jag väntade sonen för jag blev låg och hade väldigt mycket problem med stress och gråtattacker samt ångest, hoppades slippa allt de med denna graviditet men tydligen inte. :(


    Får hoppas att det inte blir värre. Ja bättre att få det stöd man behöver för fogarna för lättare blir det ju inte tyvärr hehe.

    Aj då det lät inte kul. Jag har sluppit det. Klart märker jag att jag är mer ledsen från och till och gråter utan anledning samt att jag tar åt mig mycket lättare än vad jag har gjort tidigare graviditeter men jag tror inte det är mer än hormoner.

    Det son är skönt iaf är ju att allt det släpper efter förlossningen. Inte direkt dock men det är ju klart värt för att få dom små mirakeln.
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2019-11-12 12:47:33 följande:

    Ja men absolut! De är värt allt man står ut med och mer!

    Ja, fick ingen läkartid för fogarna utan hälsocentralen påstod att jag var tvungen att gå till sjukgymnasten en gång till innan läkarbesök.. Så irriterad på vården nu.

    Men det löser väl sig hoppas jag.


    Ja dom är hopplösa. Känns som om dom inte vill jobba. Hehe.
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2019-11-12 17:44:04 följande:

    Ja ibland känns det verkligen så.. Ännu roligare var det idag mär jag var på mitt besök hos sjukgymnasten och hon ifrågasatte också varför jag skulle till henne när hon inte kan hjälpa mig. Så ja.. Spännande med vården ibland..


    Helt otroligt. Så får hon ju inte säga egentligen. Har gett dig övningar? Fogbälte? Kryckor? Sådana saker som är behjälpliga och underlättade lite grann. Bälte och kryckor är stöd för att kunna ta sig fram och röra på sig. Övningar är jätte bra att bygga upp muskulaturen och en fördel vid förlossningen och efter förlossningen. Min sjukgymnast sa direkt du får låna kryckor av mig. Det va ingen snack om saken.

    Du kan ju anmäla till patientnämnden. För det som gör är felbehandling av patient när dom skickar runt dig så och ingen vilja hjälpa dig.

    Tråkigt att man ska behöva kämpa så när man inte mår riktigt bra.
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2019-11-13 15:21:25 följande:

    Ja men precis... Nä hon beställde en tens åt mig men kunde inte erbjuda mer, nämnde inte ens kryckor.. Nåja har nu fått setralin utskrivet för nedstämdheten så börjat förhoppningsvis må bättre snart.

    Men ja, känns måttligt roligt att kämpa mot dom hela tiden


    Tråkigt! Ska själv ringa mvc på måndag och se om jag kan komma in akut till dom så dom får kolla blodtrycket, socker och urinen. Har haft mycket huvudvärk det senaste dagarna nu så jag till och med känner mig sjuk. Lite lugnare idag men fortfarande huvudvärk. Bläää men är det havandeskap så är det inte första gången. Hade det med första barnet och blev igångsatt vecka 38+ andra när jag hade gått över tiden så då gjorde inget tredje ingen havandeskap. Men nu blir det kanske igen då.
Svar på tråden Gravid eller spökar det bara?