Inlägg från: Maria och Chris |Visa alla inlägg
  • Maria och Chris

    Gravid eller spökar det bara?

    lillainna skrev 2019-09-01 15:13:16 följande:

    Ja men precis, en som njuter av att bara vila och växa :)


    Nu ska jag tillbaka till ultraljudsmottagningen imon igen kl 13. Hoppas den lille vill visa sig och att man kan få se va det är för något som bakas där inne. Ska iaf bli roligt att se den lille igen. :)
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2019-09-05 16:31:39 följande:

    Klart det blir roligt att se bebis igen :) håller tummarna att ni får en glimt av vem som gömmer sig där inne :) här testade jag ringtestet, visade en pojke först och sen flicka så det skulle vara kul om det stämde :)


    Gick inte att se va det va idag heller den lille knep ihop benen haha. Men allt annat gick att se och allt såg bra ut. Jag har gjort sådana tester man kan göra på nätet vissa kan man ju inte svara på dock då man inte är så stor än men alla andra svar tyder på en flicka och kinesiska kalendern tyder på en flicka. Sen får personer jag känner runt om kring mig flickor just nu så då kanske det är min tur också. Man kan ju hoppas fast är det en pojk så blir man ju ändå lika glad ändå så länge den lille är frisk. Funderar på att boka privat för endast se vad det blir för nåt. Vill planera namn. Just nu står det still med pojknamn men har hur många som helst av flicknamn idéer. Kan bero på att jag har gett mina tre pojkar dom namnen man har tyckt om så nu finns inga kvar hehe.
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2019-09-05 20:48:41 följande:

    Det var en bestämd liten bebis :) jag har bara testat ringttestet, man lär ju inte veta helt säkert om ann inte gör ett till ul eller när bebis kommer, men som du säger, huvudsaken är att bebis är frisk :) men jag förstår att de skulle vara trevligare att veta så man kan planera, vi har bestämt både pojk och flicknamn så på den fronten är det lugnt för vår del :) men hade man vetat att det var en liten tjej så hade det ju varit kul att köpa nått plagg iaf, även om bebis får ärva storebrors ändå :)


    Det återstår att se helt enkelt. Vi diskuterar på ett ul så får vi se om vi gör det. Det blir det samma här den lille får ärva kläder. Vi har jätte mycket ;)
  • Maria och Chris
    YaseminL skrev 2019-09-05 22:40:23 följande:

    Hej! Är fortfarande här inne och läser. Kul med RUL! Typiskt att bebisarna inte velat sammarbeta dock.. jag är bara i v 12 hittills men gjorde NIPT test här om dagen så får veta könet om några dagar valde att betala för det för att veta så att allt är bra. Är egentligen inte orolig då jag är relativt ung ( 24 år ) och allt var bra med sonen men tyckte att det kunde vara roligt att få veta könet med. Dock ett saftigt pris för NIPT.. här får man det gratis om det visar på hög sannolikhet för tex DS på KUB men vi fick betala närmre 6000. Men som sagt - vi ville göra NIPT så tidigt som möjligt.

    Håller tummarna att bebisen din är en tös Maria och Christ. Kan tänka mig att det hade varit roligt efter så många pojkar. Är detta ert sista barn? kram


    Oj de va inte lite pengar hehe. Du får berätta va det är för en liten krabat sen när du vet :) det blir sista ser det ut som men man ska inte säga det heller. Själv är jag bara 29 så jag har några år på mig till ifall man skulle vilja skaffa ytligare ett litet knodd ;)
  • Maria och Chris
    YaseminL skrev 2019-09-06 15:12:05 följande:

    Nä det är galet hur mycket det kostar. Men vi tyckte att det var värt att nästan få 100% att bebis mår bra än att få sannolikheten. Sen ett plus att få veta könet! ;)

    Ja såklart! Skriver så fort vi vet. Har en känsla av att det är en till pojke medan alla andra tror flicka haha!

    Ja då är du också ung! Mysigt! Älskar att vara ung mamma


    Ja det är underbart :)
  • Maria och Chris
    YaseminL skrev 2019-09-06 15:12:05 följande:

    Nä det är galet hur mycket det kostar. Men vi tyckte att det var värt att nästan få 100% att bebis mår bra än att få sannolikheten. Sen ett plus att få veta könet! ;)

    Ja såklart! Skriver så fort vi vet. Har en känsla av att det är en till pojke medan alla andra tror flicka haha!

    Ja då är du också ung! Mysigt! Älskar att vara ung mamma


    Har du fått reda på vad det blir än? :)
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2019-09-06 16:36:39 följande:

    Ja, blir ju lätt så när man har barn sen tidigare.. Har också massor med kläder så bebis behöver egentligen inga mer men skulle det bli en tjej så kan ju mått flickigare vara kul att köpa, en klänning eller så. :)

    För oss blir det då inga mer privata ul, är så långt att åka och fogarna gillar inte långa bilresor alls så vi får bli överraskade i januari :)


    Hur går det för dig? För mig har fogarna bara blivit värre. Illamåendet har lugnat sig men gör sig påmind ibland. Känner mycket med rörelser nu som små hickningar, ibland hårdare sparkar och hur det flyttar på sig. Kommit på några namn? Själv vet jag inget namn än :(
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2019-09-24 20:13:39 följande:

    Här går det franmåt, magen är stor och bebis är väldigt aktiv, känner massa sparkar till och med maken har känt nån enstaka gång från och med förra veckan :) är så mysigt när bebis är igång och lever rövare där inne :) skönt att höra att ditt illamående har lugnat sig, mitt har helt gett sig, tack och lov! Aptiten är inte helt till aka och när jag äter så kan jag inte äta mycket alls magsäcken krympte massor när man bara spydde. Men fogarna är värre här med, hjälper inte att jag sitter och pluggar under dagen.

    Ska till en sjukgymnast på fredag men jag har inga större förhoppningar då det inte hjälpte förra graviditeten men var min bm som ville att jag skulle dit iaf.

    Jodå, vi har namnen klara, flicknamnet fanns kvar från förra grav, har bara ändrat mellannamnet då jag fann ett annat som jag tyckte passade bättre. Och ett pojknamn har vi debatterat fram och tillbaka jag och maken, vi har inte sa smak alls när det gäller namn så blev många kompromisser men vi är nöjda. Namn är inte lätt alls :)


    Åh vad roligt att han kan få känna också. Jag har moderkakan i framvägg så min man får vänta ett tag till tyvärr. Det är svårt att känna utifrån. Kan inte heller äta mycket hehe. Jag har gått ner 4 kg och har stannat kvar än så länge på samma vikt så det är ju skönt fast den lär ju flyga iväg ju längre in på graviditeten man kommer. Det har det alltid gjort för mig. Håller dock tummarna för att det inte ska göra det för jag har alltid gått upp så himla mycket det sista. Jobbigt att bli av med.

    Tråkigt att fogarna är så himla jobbiga och att det gör så sjukt ont dessutom. Går med kryckor på dagarna om jag ska gå ut nåt under dagen. Sen vakna mitt i natten av smärta för att man har legat på en sida för länge. Som tur är släpper det efter ett litet tag när bebis är ute.

    Hoppas vi hittar namn snart. Lättast hade det ju varit om man fick veta vad det är för en liten krabat där inne.

    Men nu är det ju inte så jätte långt kvar tills dom kommer iaf. Tiden har gått fort sen man fick plusset.
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2019-09-25 19:55:46 följande:

    Jag vet! Känns som att det var igår man plussade ju! :) snart kommer som och man får njuta av bebis bubblan :)

    Jo, fogarna gör set inte lätt för en och lättare lär det inte bli ju större man blir :/ jag hoppas ju att jag kan studsa tillbaka lika snabbt efter förlossningen när det gäller fogarna, efter förra släppt all smärta redan dagen efter sen gällde det ju bara att stretcha ut muskulaturen i benen då man minskat stegen så men den turen har jag väl inte denna gång. Jag har bara gått upp 3kg hittills så jag är väldigt nöjd men som du säger så lär det fara iväg tillslut..

    Jag hade enligt bm också moderkakan i framvägg så trodde jag igen skulle gå vänta längre innan jag kände rörelser och innan maken kunde känna men nej, kom tidigare denna gång, hade även i framvägg förra grav och då var jag nog närmare v25 eller så när maken kunde börja känna nå diffusa sparkar.

    Jag lyckades till och med idag fånga på video när bebis sparkade så pass att man såg det från utsidan :)

    Jo, förstår att det skulle hjälpa, vi hade som sagt inte lätt med pojknamn så vi verkligen inte har samma smak.. Och vi hade ju redan använt de enda vi både var verkligen överens om men vi lyckades tillslut iaf. Så nog kommer ni säkert på något passande om inte annat efter bebis kommit så :)


    Igår kväll testade jag och min man ifall han kunde känna den lille. Och det gjorde han. Man såg hur hela magen lyfte på sig. Har faktiskt inte tänkt på det tidigare. Hehe. Han tyckte det va skit kul :)
Svar på tråden Gravid eller spökar det bara?