Inlägg från: Maria och Chris |Visa alla inlägg
  • Maria och Chris

    Gravid eller spökar det bara?

    lillainna skrev 2019-07-15 20:29:43 följande:

    Bara en bebis :) tror min man skulle svimmat om det varit 2 ;) men allt såg bra ut, bebis sprattlade på och vi fick höra och se hjärtat slå, blev inte flyttad varken framåt eller bakåt så det var också lite häftigt :)


    Haha ja det hade min man också gjort om det visade sig vara två. Men det va ju skönt iaf. Nu väntar jag på rul som jag ska på 30 aug. :)
  • Maria och Chris
    YaseminL skrev 2019-07-16 11:21:06 följande:

    Hej tjejer! Hoppar in här igen det är okej. Hoppas att allt är bra med er! Så kul med ultraljud!! Och ännu mer apännande med RUL. Jag fick ägglossning och plussade idag, första försöket! Trodde jag aldrig!! Plussade på första med sonen med. Nu börjar väntandet på kub. Är i v 4+4 nu.


    Åh grattis!
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2019-07-16 18:12:12 följande:

    Grattis! :)


    Hur går det med illamåendet? För mig så har jag inte haft några kräkningar på ett par dagar men mår fortfarande illa och värre foglossning. Jobbigt. Tänker på dom som inte har ett enda problem som kan gå och jobba, träna osv som vanligt.
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2019-07-29 10:55:07 följande:

    Har inte spytt på 1 dygn och det är rekord hittills.. Har inte varit nå destomer illamående heller, jag hoppas det vänder nu. Fogarna känner jag av dagligen fler gånger om dagen, dom är inte snälla med mig om jag säger så.

    Skönt att du också sluppit kräkningar!

    Dom har verkligen tur dom, jag har så svårt att ens kunna tänka mig att ha det så lätt i en graviditet att man kan träna, jobba, bara leva som innan.. Själv spyr man tills det inte finns nått attspy upp och magen krampar tomt samt illamående resten av tiden till fogarna tar över och blir bara värre och värre.. Vad gör man inte för en underbar liten bebis ;) :)


    Ja det får vi hoppas :)

    Har du känt den lille fladdra runt än? Det har jag gjort vid fyra tillfällen. Imon är det 1 månad kvar till rul och gud vilken längtan man har. Vill verkligen veta va det är för en liten krabat också. Hoppas som sagt på flicka då jag har tre pojkar och detta är sista barnet samt att alla runt om kring mig får flickor. Lite orättvist. Men som sagt en frisk bebis är det som är prio 1. Du får höra av dig här efter ditt rul. Spännande=D
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2019-07-30 11:42:48 följande:

    Jodå, det har jag vi några tillfällen, så mysigt längtar tills man får känna mer och dagligen :)

    Hoppas också på en liten flicka men håller med prio 1 är en frisk bebis! :) jag hör av mig :)


    Hur gick det på rul? Fick du reda på va det blir för nåt? Jag har mitt på fredag nästa vecka. Känns som en evighet kvar.
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2019-08-22 15:45:08 följande:

    Glömde helt att skriva! Allt fick toppen på rul, är en envis bebis, låg i helt fel vinklar för bm så hon fick kämpa på att se allt hon behövde se men fick till det tillslut.

    Men ett kön fick vi inte veta, bebis låg med rumpan neråt och i skräddatställning då allt doldes :D

    Men en frisk bebis är huvudsaken! :)

    En vecka går snabbt ska du se, du får skriva efter ditt rul :)


    Det va ju bra att allt såg bra ut :D synd att den lille va blyg ;p haha. Ska ni göra ett till längre fram så ni får reda på det eller struntar ni i det?

    Ja jag hör av mig så fort jag har varit där :)
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2019-08-22 19:55:51 följande:

    Jag skulle gärna vilja, för jag är jättenyfiken på vem det är som gömmer sig där inne :)

    Men vi har ca 30 mil enkelväg till närmsta ställe som gör ul och känner mig inte lika sugen på den resan då fogarna är ganska onda.

    Så tror det får bli en suprise för oss alla i januari :)


    Oj då ne det går ju inte då. Som du säger det får bli en liten suprise :) gud jag är så spänd över nästa vecka. Ska bli så kul att få se det lilla livet.
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2019-08-25 09:22:37 följande:

    Förstår det! :) det kommer gå snabbt, helt plötsligt så ät fredag här :)


    Ja idag är det onsdag snart är man där. Kl 10 har jag tid så det ska bli spännande.
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2019-08-28 16:40:24 följande:

    Ja, du ser.. Tiden flyger fram :)


    Va där igår och allt såg bra ut. Dom vill dock att jag ska komma tillbaka någon gång nästa vecka för att dom ville se magen på den som dom inte kunde igår för att den vägra flytta på sig. Antagligen sov den. Den gjorde små rörelser men inte mer. Den ville helt enkelt inte riktigt vara med. Såg heller inte va det va för något men dom ska kolla nästa gång så förhoppningsvis så vill den vara med lite mer
  • Maria och Chris
    lillainna skrev 2019-09-01 10:21:51 följande:

    Skönt att allt såg bra ut :) ja, kanske var dålig tid för bebisen, mitt i tuppluren. Får hoppas bebis är mer aktiv nästa vecka istället :)


    Ja det får vi hoppas annars så är det en väldigt lugn bebis helt enkelt. :)
Svar på tråden Gravid eller spökar det bara?