Inlägg från: Anonym (Bedtime) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bedtime)

    Dela rum med frugan

    Anonym (Ka) skrev 2019-02-11 10:29:11 följande:
    Ja, risken att hon varit otrogen är tyvärr överhängande. Finns både Taxi och andra gamla kollegor att sova över hos...Vad är då anledningen till att han skulle dela säng med just din fru?
    Jag tror du måste ta ett snack med henne om detta, för att lyfta fram det i ljuset i.a.f...Att du vet...och ta det därifrån.
    Sen om du får ett svar du kan lita på är en annan fråga. Och precis som Kråkungen säger...oberoende svaret...kan du lita på, och släppa det sen?

    Du kan släppa oron att hon skall anklaga dig för kontrollbehov och svartsjuka.
    Att mörka och bete sig som hon gjort i detta fallet är inte ett normalt beteende i en monogam relation.

    Det skulle vara intressant att få höra hur det utvecklar sig.
    Jag tycker det är väldigt olämpligt även om inget hände. Just det, varför hon? Det fanns så många andra alternativ. Och finns inte den spärren kan det om inte annat hända nästa gång, riskbeteende enl. mig.
  • Anonym (Bedtime)
    Kråkungen skrev 2019-02-11 17:36:38 följande:
    Minsta lila sak? Nä, det menade jag inte heller. Precis som jag skrev i mitt första inlägg så tror jag inte att detta är en bagatell som hon bara glömt bort. Men om det inte hände nåt, och om hon inte heller öht hade för avsikt att det skulle hända nåt, så kan hon mycket väl ha gjort bedömningen att det var bättre att inte säga nåt, eftersom hon var rädd för hur ts skulle uppfatta det. Och där tänker olika människor på olika sätt har jag insett; vissa tänker att just precis för att det inte har hänt nåt finns det heller ingen anledning att riskera bråk och upprörda känslor helt i onödan, medan andra tänker att det alltid är bästa att vara öppen med allt, och om man inte är det så är det att ljuga och svika.

    Oavsett vilket så var det ju som sagt inte detta som var min egentliga poäng; det jag ifrågasatte var uppmaningen att ts skulle vara förbannad när han tog upp det med frun.

    Men ja - jag håller med dig om att det är ganska otydligt hur ts egentligen tänker och känner.
    Ja, jag är nog otydlig, är en sån som ifrågasätter mig själv mycket på gott men oftast ont. Jag tycker det var ett stort övertramp även om inget hände. Jag tror inte att det fanns några såna baktankar från henne heller men förmodligen honom. Och värre är hemlighållandet. Om det nu spelar någon roll så är hon en som ofta haft manliga vänner som aldrig varit annat än vänner så för henne kanske detta är som att låta en kollega övernatta, oavsett kön.
  • Anonym (Bedtime)
    Anonym (Been there done that!) skrev 2019-02-11 19:17:20 följande:

    Hej TS, i mitt tidigare liv var jag den mannen.

    Jag var på tjänsteresa, full och följde med en kollega upp på hennes rum. Jag var gift och det var hon med. Vi skulle bara gå upp på hennes rum för att hon ville visa mig något.

    Vi var på hennes rum i ca 43 sekunder innan vi började grovhångla.
    Sen låg jag med henne 3 gånger den natten.

    Men vet du vad, jag sa inget till min fru och hon sa inget till sin make heller... SkålCool


    Aldrig nåt dåligt samvete för det?
  • Anonym (Bedtime)
    Tecum skrev 2019-02-11 20:18:32 följande:

    Trådar som dessa gör att jag faktiskt undrar vad för slags folk det är som skriver på FL då ni tydligen inte klarar, eller tror andra klarar, att sova i samma rum som någon av motsatt kön utan att det behöver bli sex. Man kan tro att ni är fjortisar hela bunten men tyvärr är ni både vuxna och mogna att veta bättre.  


    Så för dig skulle detta inte vara en issue?
  • Anonym (Bedtime)
    Anonym (Ka) skrev 2019-02-12 00:13:50 följande:
    Och vad vill du att vi skall diskutera? Du verkar ju redan ha din syn på saken klar.
    Hur hon tänkte med det bagaget hon har?
    Den enda som kan svara på det är din fru, och då är vi tillbaka till alla råden du redan fått...Tala om för henne att du vet...

    Det jag tycker skulle vara mest intressant efter ditt sista inlägg är hur du kan vara så säker på att inget hänt i ett rum med stängda dörrar, långt från dig. Men det vill du inte gå in på??
    Det verkar vara många som har samma problem som du och absolut skulle vilja ha din kunskap. Så tala om nu..Hur kan du vara så säker??
    Jo men det jag ville lufta var om det är normalt att göra som hon gjorde. Hade 90% tyckt att det vore helt ok så skulle jag fundera mer på varför jag inte tycker det. 
  • Anonym (Bedtime)
    Kråkungen skrev 2019-02-12 12:29:59 följande:
    Håller med Ka - detta var ett himla bra inlägg :)

    Och: Alltihop kommer ned till en sak, tycker jag: Ts - hur mycket har du och din fru pratat om gränsdragning och vad som är ok och inte? Det är DÄR jag ser det stora problemet. Du tycker detta känns fel och jobbigt, men måste ventilera det här på fl för att veta om du har rätt i att känna så. Det tyder för mig på att detta inte är en diskussion ni har fört särskilt ordentligt hemma... Känns mer som att du förväntar dig att din fru av sig själv ska förstå var gränsen för dig går - men om hon har en annan syn än du (vilket det ju nästan verkar som, med tanke på det du berättar om tidigare hångel) så kanske det inte är alldeles självklart för henne - speciellt inte när du inte själv är tydlig med hur DU tänker och känner... 
    Håller också med om att det var ett bra och balanserat inlägg.
    Jodå, vi har pratat en hel del om otrohet och gränser. Hon vet att jag skulle bli arg och sårad om jag visste. Jag har ofta blivit anklagad för att ha varit svartsjuk. Efter hånglet var det nära att vi gjorde slut. Vi bestämde att kämpa vidare och det har varit skapligt tills det här hände. Jag klassar inte en övernattning som otrohet men skulle hon fråga skulle jag motsätta mig att en manlig kollega delar dubbelsäng efter en fest. Hånglet säger hon själv var över gränsen och det tycker såklart jag också.
  • Anonym (Bedtime)
    Tecum skrev 2019-02-12 17:11:04 följande:
    Jag skulle vara helt ok med att hon sov i samma rum, men inte med att hon inte berättade.
    Har du varit svartsjuk förut eller har ni haft diskussioner om hennes uppträdande förr så det är därför hon inte ville berätta?
    Jo vi har haft diskussioner tidigare. Hon är social och kommer bra överens med män, har "grabbig" humor och är lite flörtig av sig, egenskaper som jag själv föll för. Har även före vår tid haft killkompisar, alltså inget sexuellt. Men ibland har jag ifrågasatt hur hon umgås med vissa.
  • Anonym (Bedtime)
    Anonym (VS) skrev 2019-02-12 19:05:51 följande:

    TS du verkar 100% säker på att de ej haft sex e.dyl, förstår inte hur du kan veta det med mindre än att du fått informationen av någon av de två i det stängda rummet.....viket låter osannolikt....

    Oavsett så har ju din fru passerat en gräns, och du verkar oerhört nervös över att ta upp det med din fru, du skriver ju t.o.m. i T.S. att du är rädd för att hon skall bli sur?
    Men hur känner du dig då? Helt ärligt nu?

    P.S: Får man fråga hur gamla ni är? Finns det barn med i bilden?  


    Jag skulle inte säga att jag är oerhört nervös över det men eftersom jag tidigare blivit anklagad för att ha varit svartsjuk så ville jag få nån sorts referens här innan jag drar igång nåt.
    Känner mig sviken och bedragen.
    Ca 35år och ett barn.
  • Anonym (Bedtime)

    Jätteintressant att läsa alla inlägg, spekulationer och råd. Tack för engagemanget.
    Jag tror jag har min strategi färdig. Ska göra lite mer undersökande arbete för att se om det finns mer att få reda på och sedan lugnt, sansat och bestämt ställa ganska öppna frågor utan att avslöja vad jag vet. T.ex. hände det något speciellt, sov du själv o.s.v. Dels för att se vad som kommer fram, kanske kommer det upp andra saker som hänt under vistelsen. Berättar hon inget får jag lägga in mer och mer vad jag vet.
    Men oavsett vad som kommer ut av detta kommer det tyvärr inte kännas bättre då jag får tvinga fram svaren. Det hade varit en annan sak om hon berättade av egen vilja. Och med bagaget som finns plus detta så kommer det vara svårt/omöjligt att bygga upp tilliten igen. Hur mycket mer finns det som jag inte vet? O.s.v.
    Det är många spekulationer om vad som kan ha hänt och inte. Det jag ville få någon sorts referens kring är om det, även om inget sexuellt är inblandat, är "normalt" att man erbjuder en kollega av motsatt kön en sängplats. Det jag läser av är att de flesta tycker att det är utanför vad som är ok.

  • Anonym (Bedtime)

    Hej alla. Har sett att många spekulerar och vill veta vad som händer. Det har inte funnits så mycket att berätta och jag har inte mått nåt vidare. Men nu har jag tagit upp det hela. Funderade mycket på hur jag skulle göra det och vad jag skulle säga. Gjorde det enkelt. Frågade vid ett vad jag tyckte lämpligt tillfälle helt enkelt om hon sov själv på sitt rum på resan. Lugnt och sansat. Hon blånekade och undrade vad jag håller på med. Sa att jag undrade, att hon betedde sig lite konstigt efter resan. Blånekar. Jag la till att jag vet att någon sov över. Blånekar och börjar anklaga mig för att hitta på skit, vill veta vart det kommer ifrån o.s.v. Jag vill inte avslöja källan. Säger sig bli väldigt sårad, orkar inte ha det så här o.s.v. Så ungefär där är vi nu. Dålig stämning, inget samliv... Ett erkännande och en förklaring hade känts betydligt bättre att jobba på. Undrar hur mycket mer som kan ha hänt under åren... 

  • Anonym (Bedtime)
    Bagar Bengtsson skrev 2019-04-29 23:52:56 följande:

    Finns ingen tillit så är det bara en sak att göra. Om hon hade erkänt så skulle det ändå vara svårt att lita på henne igen.


    Dock hoppas jag ditt vittne/källa är 100% säker. Det är ingen som kanske vill din fru eller den andre mannen nåt illa?


     


    Utan att gå in på detaljer så är det 100%. Kan ta gift på det...
  • Anonym (Bedtime)

    Måste först säga att det intressant att läsa alla inlägg som kommit, fler än jag förväntat mig. En del syrliga, en del som hackar på mig och tycker jag är mesig, toffel o.s.v., en hel del ändå konstruktiva och stärkande.
    Det jag ursprungligen var ute efter var att få en känsla/referens om min egna reaktion var överdriven eller så, inte varje dag man pratar om sånt här så vad vet man egentligen pågår hemma hos "vanligt" folk? Min slutsats är att den absoluta majoriteten skulle känna som mig, det här var inte ok. Att hon sedan inte berättar när jag öppnar för det utan förnekar gör förstås att tilliten går i botten (eller fortsätter att vara i botten). 
    Sen är det lätt för utomstående att säga "dumpa", "ställ krav" o.s.v. och hon vet mycket väl vart min gräns går, det är väl därför hon förnekar.
    Det jag tänker här och nu är att även om jag drar det till sin spets, och säg att hon skulle krypa till korset och erkänna, vad skulle bli bättre? Det är ändå jag som fått tvinga fram svaren och så kan jag inte hålla på varje gång hon är i väg på nåt där något ev. kan hända. Jag vet ju vad jag vet ändå... Så jag lär välja väg oavsett om hon berättar eller inte. Hade hon kommit själv och sagt att "jag har något att berätta" eller i något sammanhang berättat att någon sov över av någon anledning, så hade det varit bättre förutsättningar att kunna hantera.

  • Anonym (Bedtime)

    Ett tag sen nu...
    Sommaren har gått. Vi har ältat på. Hon vägrar berätta vad som hänt eller att det ens hänt. Svårt med tilliten då och nu orkar ingen av oss mer. En massa skit runt om som grävts upp. Hon kommer flytta, letar boende. Hennes släkt vet, min släkt vet, barnen vet, vi har värderat huset o.s.v. så det är inget "skrämselskott". Blandade känslor, mest jobbigt. 20år tillsammans....

  • Anonym (Bedtime)

    Tack för att ni undrar hur det går.
    Inte mycket är förändrat, hon letar boende, svårt när ekonomin inte tillåter köp av hus eller bostadsrätt och trycket på hyreslägenheter är stort. Hon (och även jag för barnens skull) vill att det ska vara ett hyfsat område o.s.v. Dock väldigt jobbigt att bo under samma tak ni när detta ska ske, livet blir som pausat. Jag kommer att köpa loss huset och bo kvar.

    Jag har inte fått veta något mer eller fått några förklaringar om vad som hände från hennes sida. Har inte frågat så mycket heller, vet ju svaren. Känns ändå på nåt sätt förnedrande att inte få sanningen ens i detta läge.

    Omgivningen vet vad som ska hända. De som jag pratar med och undrar säger jag som det är till, mer eller mindre beroende på vem det är. De hon pratar med får höra versionen om min extrema svartsjuka...

    Har ändå börjat tänka lite framåt, planera för hur jag ska göra om hemma för att göra det till mitt, planerat en massa praktiska saker som behöver ordnas när hon flyttar o.s.v. 

    Går med jämna mellanrum i stödsamtal för att få prata av mig, ger en viss hjälp.

    Ja ja... jag kämpar på

  • Anonym (Bedtime)
    Anonym (Ka) skrev 2019-10-22 23:11:48 följande:
    Tack för uppdateringen. Hoppas du uppdaterar om du får reda på något nytt.
    Många har ju följt din tråd.
    Bra att du ser framåt, och att stödsamtalen hjälper något.

    Men undrar bara...Dom som får din version...Hur reagerar dom?
    Det beror på vilka jag pratat med. De närmsta blir upprörda och tar mitt parti, de lite längre ifrån är mer neutrala men beklagar och hoppas det ska bli bra. 
  • Anonym (Bedtime)
    Anonym (Ka) skrev 2019-10-22 23:34:15 följande:
    Ja, det är väl som väntat. Har ni lagt in om skilsmässa?
    Visst är det för jäv-gt att inte ens få ett erkännande att hon hade nattbesök den natten. Och det trots att du vet med säkerhet.
    Vi är inte gifta vilket jag är jävligt glad för idag. 
    Kan tycka att hon kunde stå för sina handlingar, blir bara pinsamt att förneka när det t.ex. är allmänt känt på hennes arbetsplats. Där skojas det om händelsen som att det var nåt kul/häftigt... skithäftigt att en barnfamilj splittras... men jag hoppas det kan bli som många säger bättre när man är igenom.
  • Anonym (Bedtime)
    Anonym (Ka) skrev 2019-10-23 00:08:28 följande:
    Men va fan...skojas det om det på hennes arbetsplats som nåt kul???
    Då är det ju offentligt känt att det verkligen har hänt...Vad nekar hon till då?
    Hon förnekar det ändå. Inte för att det är dagens ämne varje dag men ibland pratas det, typ "minns ni.... och hon var packad och drog med sig...." 
    Jag känner människor på hennes arbetsplats men har förstås aldrig hört själv vad som sägs.
  • Anonym (Bedtime)
    Anonym (Sad) skrev 2019-10-23 00:20:39 följande:

    Är det helt omöjligt att förhållandet går att reparera?

    Du pratade om att det hade kommit upp en del skit, är det något du vill berätta om?


    Vet ej om det går att reparera, det är nog en lång väg.
    Det som kommer upp är väl händelser bakåt i tiden, inga otroheter eller så. Vill inte gräva mer i det just nu.
  • Anonym (Bedtime)
    Anonym (VS) skrev 2019-10-23 07:24:57 följande:

    Fy fan, blir bedrövad när jag läser detta. 
    Din frus otrohet har alltså blivit ett skämt på hennes arbetsplats? Sjukt!

    Borde inte detta "skojande" ta hårt på din fru? Rimligtvis borde hon skämmas? Eller tycker hon att skämtet är kul? 


    Vet inte hur hon tar det faktiskt, inför mig har det inte hänt.
  • Anonym (Bedtime)
    Anonym (Ka) skrev 2019-10-24 16:57:26 följande:

    Är det samma källa som talade om att hon hade herrbesök som talat om att det är ett skämt på jobbet?
    Finns det ingen möjlighet att ta kontakt med nattgästen och konfrontera honom?
    Eller kanske att din källa gör det. Eftersom det är gamla arbetskamrater kanske källan känner honom också.


    Har två källor... 
    Jo jag tänker ibland att jag ska kontakta honom, vet vem det är, och höra vad han har att säga och tacka för att han bidragit till att splittra en familj. Samtidigt så vet jag inte vart det skulle leda. Lär väl bli ett svar om att det inte hänt. Han är singel, vet visserligen om mig men jag tycker det är hon som gjort det stora felet.
Svar på tråden Dela rum med frugan