Inlägg från: Anonym (Ka) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ka)

    Dela rum med frugan

    molly50 skrev 2019-02-24 18:22:52 följande:

    Ja,hur går det,TS?


    Han har nog lämnat för att slicka sina sårGråter
  • Anonym (Ka)
    molly50 skrev 2019-04-28 12:02:56 följande:
    Och om inget hände mellan TS fru och kollegan,ska hon ändå dumpas,tycker du?
    Jag tycker inte det är acceptabelt i vilket fall..om inget annat kommits överens om.
    Men nu har ts inte uppdaterat sen Februari så det är väl tveksamt om vi får reda på hur det ligger till.
  • Anonym (Ka)
    molly50 skrev 2019-04-28 14:16:49 följande:
    Det beror väl på vilken överenskommelse TS har med sin fru.
    Men med tanke på att hon har undanhållit informationen om kollegan för TS så kan man ju undra hu det ligger till.

    Ja,det återstår väl att se om TS uppdaterar.
    Vilket jag väl skrev??
  • Anonym (Ka)

    Funderar på en grej.
    Vad jag förstår har ts inte frågat om detta.
    Är det så att man skall komma hem och säga.
    "Du..jag träffade xx på festen. Vi satt och pratade hela kvällen och det blev så sent så jag erbjöd honom att slagga över i min dubbelsäng."
    Vet vi vad hon skulle svara på en direkt fråga, mer än att ts antar att hon skulle bli sur.
    Jag tycker inte det är ok, men han måste ju tala om att han vet..

  • Anonym (Ka)
    Anonym (Bedtime) skrev 2019-04-29 23:45:11 följande:

    Hej alla. Har sett att många spekulerar och vill veta vad som händer. Det har inte funnits så mycket att berätta och jag har inte mått nåt vidare. Men nu har jag tagit upp det hela. Funderade mycket på hur jag skulle göra det och vad jag skulle säga. Gjorde det enkelt. Frågade vid ett vad jag tyckte lämpligt tillfälle helt enkelt om hon sov själv på sitt rum på resan. Lugnt och sansat. Hon blånekade och undrade vad jag håller på med. Sa att jag undrade, att hon betedde sig lite konstigt efter resan. Blånekar. Jag la till att jag vet att någon sov över. Blånekar och börjar anklaga mig för att hitta på skit, vill veta vart det kommer ifrån o.s.v. Jag vill inte avslöja källan. Säger sig bli väldigt sårad, orkar inte ha det så här o.s.v. Så ungefär där är vi nu. Dålig stämning, inget samliv... Ett erkännande och en förklaring hade känts betydligt bättre att jobba på. Undrar hur mycket mer som kan ha hänt under åren... 


    Ja tyvärr verkar det väl ha hänt mer än bara "sova" med tanke på hennes reaktion.
    Det finns väl inget större hopp om att få reda på vad som hänt under åren, utan koncentrera dig på att få reda på vad som hänt denna gången. I.a.f för nu.
    Nu har du ju äntligen satt bollen i rullning så då är det ju bara att fortsätta.

    Jag hade blivit förbannad av hennes reaktion när du nu vet säkert att hon delade säng med tidigare kollegan.
    Hennes reaktion är ju så typisk. Attack är alltid bästa försvar när man blir påkommen, och det är säkert ditt fel, men ge dig inte förrän du får svar.
    Därefter kan du bestämma vad du skall göra.
  • Anonym (Ka)

    Jag tror du hamnat i en återvändsgränd och ett erkännande från hennes sida blir svårt att få. Hon kan ju inte ens erkänna att hon lät en gammal kollega sova över i hennes rum, vilket hon säkert hade kunnat förklara så att du kunde köpa det. "Inget hänt, han sov i soffan, inte attraherad på det viset osv."

    Väldigt mycket är ju beroende på hur mycket du är villig att lägga i potten, och hur mycket du är värd för henne.

    Läste ett inlägg för länge sedan som jag faktiskt lyckades hitta och kopierade hit.
    Jävligt tufft och vågat men det gav tydligen önskat resultat.
    Värt att fundera på??
    ______________________________________________

    "Jag har varit i din sits och gjorde följande:
    Gick in på skattemyndighetens hemsida , skrev ut ansökan om äktenskapsskillnad och la på köksbordet ihop med ett blankt block på vilket jag skrivit högst upp "Sanningen och inget annat än Sanningen.
    Sedan skrev jag en liten not att du kan ringa mig när ett av pappren är ifyllt så kommer jag hem och pratar . sedan åkte jag hem till vänner och umgicks tills telefon ringde . 
    Jag åkte hem , möttes av en hysterisk fru , dock inte en bokstav på pappren så jag vände och gick igen . telefon ringde efter en timme sen kom sanningen , med tårar ånger och "Lämna mig inte snälla". Vi tog oss igenom det hela efter sju sorger och åtta bedrövelser men det fick önskad effekt  :
    En ide bara ,upp till dig .
    M.V.H. Aldrig otrogen"

  • Anonym (Ka)
    Anonym (man) skrev 2019-05-02 15:17:40 följande:
    Håller med, fyfan va naiv man är första gången det händer. Inte för att jag råkat ut för det fler ggr, men jag tror att de flesta är helt jävla ställda och har ingen aning om hur en sån grej ska hanteras. Innerst inne vill man ju inte tro att det ska vara sant, att ens partner kan vara så jävla falsk, på något märkligt sätt vill man inbilla sig att ens partner fortfarande är ärligt innerst inne. Och på något märkligt sätt vill man tro att man ska kunna samarbeta sig ur situationen på ett , ärligt sätt. Och det hjälper ju inte att andra som är precis lika naiva spär på naiviteten. I efterhand inser man hur jävla naiv och korkad man var, allt fanns ju där klart och tydligt, men då fattade man inte det. Eller egentligen fattade man det men man ville vara inte ta till sig det.

    Mannen som KA citerade var antingen ovanligt klok eller så hade han erfarenhet av det sen tidigare. Men om man ska vara ärlig så hade han lite tur oxå, för han vet ju egentligen inte vad hans fru gjort, om han inte hade vittnen på plats som kunde berätta. Så i slutändan fick även han komma fram till en punkt så han måste antingen nöja sig med att detta är nog sanningen eller dra. Det är ju inte helt ovanligt att den som varit otrogen erkänner bara det som är absolut nödvändigt för att bli trodd, kör ett skådespel värt en oscar men fortsätter vara otrogen.
    Klart att han hade en jäkla tur. Den frun kunde ha haft is i magen och fortsatt ljuga. Nu blev det inte så och det hade förmodligen att göra med överraskning och ett reellt hot att splittra familjen

    Men å andra sidan...vad har ts för alternativ? På något sätt måste han sätta allvar bakom sina frågor. Det duger inte att frugan skuldbelägger, blir sur och irriterad på ts för att han talar om att han vet att hon i.a.f. haft nattbesök.
    Inte ens om hon skulle erkänna att kollegan sovit över i hennes rum kan han vara säker på att få hela sanningen. Men då har han någonstans att börja nysta.
    Då vet han att hon ljugit om det från början.
  • Anonym (Ka)
    Anonym (Bedtime) skrev 2019-05-02 23:42:45 följande:

    Måste först säga att det intressant att läsa alla inlägg som kommit, fler än jag förväntat mig. En del syrliga, en del som hackar på mig och tycker jag är mesig, toffel o.s.v., en hel del ändå konstruktiva och stärkande.
    Det jag ursprungligen var ute efter var att få en känsla/referens om min egna reaktion var överdriven eller så, inte varje dag man pratar om sånt här så vad vet man egentligen pågår hemma hos "vanligt" folk? Min slutsats är att den absoluta majoriteten skulle känna som mig, det här var inte ok. Att hon sedan inte berättar när jag öppnar för det utan förnekar gör förstås att tilliten går i botten (eller fortsätter att vara i botten). 
    Sen är det lätt för utomstående att säga "dumpa", "ställ krav" o.s.v. och hon vet mycket väl vart min gräns går, det är väl därför hon förnekar.
    Det jag tänker här och nu är att även om jag drar det till sin spets, och säg att hon skulle krypa till korset och erkänna, vad skulle bli bättre? Det är ändå jag som fått tvinga fram svaren och så kan jag inte hålla på varje gång hon är i väg på nåt där något ev. kan hända. Jag vet ju vad jag vet ändå... Så jag lär välja väg oavsett om hon berättar eller inte. Hade hon kommit själv och sagt att "jag har något att berätta" eller i något sammanhang berättat att någon sov över av någon anledning, så hade det varit bättre förutsättningar att kunna hantera.


    Du har helt rätt i vad du säger. Det är alltid lätt att sitta och tala om för någon annan vad som är rätt att göra.
    Men var det inte råd du ville ha? Eller var det bara ett kvitto på att du inte är överkänslig??
    De flesta som svarat dig har egna erfarenheter av svek på ett eller annat sätt, och svarat efter egna tankar och erfarenheter.

    För min del hade jag velat ha reda på så mycket sanning som jag kan få, och därefter ta ett beslut hur jag vill ha det, grundat på den infon.
    På dig värkar det som att det viktigaste hade varit att hon berättade självmant direkt när hon kom hem, och eftersom hon inte gjort det är det skit samma??
    Frågan är ju istället enligt mig.
    Nu är det på detta viset..Hur går jag vidare.

    Visst...Hon har mörkat att en annan man sov över i hennes rum. Du säger själv att du är tämligen säker på att inget fysiskt hänt, men hon vet var din gräns går och vill undvika drama.
    Så vad är ditt nästa steg?
  • Anonym (Ka)
    Anonym (Bedtime) skrev 2019-05-02 23:42:45 följande:

    Måste först säga att det intressant att läsa alla inlägg som kommit, fler än jag förväntat mig. En del syrliga, en del som hackar på mig och tycker jag är mesig, toffel o.s.v., en hel del ändå konstruktiva och stärkande.
    Det jag ursprungligen var ute efter var att få en känsla/referens om min egna reaktion var överdriven eller så, inte varje dag man pratar om sånt här så vad vet man egentligen pågår hemma hos "vanligt" folk? Min slutsats är att den absoluta majoriteten skulle känna som mig, det här var inte ok. Att hon sedan inte berättar när jag öppnar för det utan förnekar gör förstås att tilliten går i botten (eller fortsätter att vara i botten). 
    Sen är det lätt för utomstående att säga "dumpa", "ställ krav" o.s.v. och hon vet mycket väl vart min gräns går, det är väl därför hon förnekar.
    Det jag tänker här och nu är att även om jag drar det till sin spets, och säg att hon skulle krypa till korset och erkänna, vad skulle bli bättre? Det är ändå jag som fått tvinga fram svaren och så kan jag inte hålla på varje gång hon är i väg på nåt där något ev. kan hända. Jag vet ju vad jag vet ändå... Så jag lär välja väg oavsett om hon berättar eller inte. Hade hon kommit själv och sagt att "jag har något att berätta" eller i något sammanhang berättat att någon sov över av någon anledning, så hade det varit bättre förutsättningar att kunna hantera.


    Så, vad har du kommit fram till nu?
    Ger du upp dina försök att få reda på vad som hände, eller om kollegan "bara" sov över hos henne?
    Eller snackar du om att gå ifrån henne, erkännande eller inte?

    Jag tror inte på att dumpa utan att ge henne en chans att förklara sig.
    Tycker heller inte att man skall behöva berätta allt som händer i ens liv till sin partner. Men om partnern reagerar över en viss sak, eller som i ditt fall fått reda på/tror sig veta något som behöver sin förklaring måste det ligga i din frus intresse att ge den.
  • Anonym (Ka)
    Anonym (Bedtime) skrev 2019-09-25 19:34:55 följande:

    Ett tag sen nu...
    Sommaren har gått. Vi har ältat på. Hon vägrar berätta vad som hänt eller att det ens hänt. Svårt med tilliten då och nu orkar ingen av oss mer. En massa skit runt om som grävts upp. Hon kommer flytta, letar boende. Hennes släkt vet, min släkt vet, barnen vet, vi har värderat huset o.s.v. så det är inget "skrämselskott". Blandade känslor, mest jobbigt. 20år tillsammans....


    Tråkigt att höra. Känns onödigt att neka in i kaklet att någon ens sovit över.
    Undrar bara vilken version barnen och släkterna har fått. Förstår att alla vet när det gått så långt att hon letar nytt boende, Men vilken historia tros det på?
    Har jag rätt när jag säger hennes, för svartsjuka anses ju vara det värsta som finns.
  • Anonym (Ka)
    Anonym (man) skrev 2019-09-26 15:14:30 följande:

    För att citera Joseph Goebbels
    "Om en lögn upprepas tillräckligt blir den sanning"

    Eller varför inte
    "Historien skrivs av vinnaren"

    Det spelar alltså inge roll vad sanningen är på riktigt "sanningen" kommer bli den som folk till slut tror på. Och om TS kör det "värdiga" spåret och tror på att man ska visa sig vuxen. två fel gör inte rätt, och annat naivt skitsnack kommer det bli hennes story som blir sanningen för både familj och barn.


    Ja den risken är stor tyvärr, och det är väl risken om man som ts, (om jag har uppfattat honom rätt,) vill vara hänsynsfull och schysst,  få ett bra avslut, eller allra helst få reda på vad som hänt, medans frun tappat all respekt
  • Anonym (Ka)
    Anonym (Bedtime) skrev 2019-10-22 22:31:51 följande:

    Tack för att ni undrar hur det går.
    Inte mycket är förändrat, hon letar boende, svårt när ekonomin inte tillåter köp av hus eller bostadsrätt och trycket på hyreslägenheter är stort. Hon (och även jag för barnens skull) vill att det ska vara ett hyfsat område o.s.v. Dock väldigt jobbigt att bo under samma tak ni när detta ska ske, livet blir som pausat. Jag kommer att köpa loss huset och bo kvar.

    Jag har inte fått veta något mer eller fått några förklaringar om vad som hände från hennes sida. Har inte frågat så mycket heller, vet ju svaren. Känns ändå på nåt sätt förnedrande att inte få sanningen ens i detta läge.

    Omgivningen vet vad som ska hända. De som jag pratar med och undrar säger jag som det är till, mer eller mindre beroende på vem det är. De hon pratar med får höra versionen om min extrema svartsjuka...

    Har ändå börjat tänka lite framåt, planera för hur jag ska göra om hemma för att göra det till mitt, planerat en massa praktiska saker som behöver ordnas när hon flyttar o.s.v. 

    Går med jämna mellanrum i stödsamtal för att få prata av mig, ger en viss hjälp.

    Ja ja... jag kämpar på


    Tack för uppdateringen. Hoppas du uppdaterar om du får reda på något nytt.
    Många har ju följt din tråd.
    Bra att du ser framåt, och att stödsamtalen hjälper något.

    Men undrar bara...Dom som får din version...Hur reagerar dom?
  • Anonym (Ka)
    Anonym (Bedtime) skrev 2019-10-22 23:26:00 följande:
    Det beror på vilka jag pratat med. De närmsta blir upprörda och tar mitt parti, de lite längre ifrån är mer neutrala men beklagar och hoppas det ska bli bra. 
    Ja, det är väl som väntat. Har ni lagt in om skilsmässa?
    Visst är det för jäv-gt att inte ens få ett erkännande att hon hade nattbesök den natten. Och det trots att du vet med säkerhet.
  • Anonym (Ka)
    Anonym (Bedtime) skrev 2019-10-22 23:44:40 följande:
    Vi är inte gifta vilket jag är jävligt glad för idag. 
    Kan tycka att hon kunde stå för sina handlingar, blir bara pinsamt att förneka när det t.ex. är allmänt känt på hennes arbetsplats. Där skojas det om händelsen som att det var nåt kul/häftigt... skithäftigt att en barnfamilj splittras... men jag hoppas det kan bli som många säger bättre när man är igenom.
    Men va fan...skojas det om det på hennes arbetsplats som nåt kul???
    Då är det ju offentligt känt att det verkligen har hänt...Vad nekar hon till då?
  • Anonym (Ka)

    Är det samma källa som talade om att hon hade herrbesök som talat om att det är ett skämt på jobbet?
    Finns det ingen möjlighet att ta kontakt med nattgästen och konfrontera honom?
    Eller kanske att din källa gör det. Eftersom det är gamla arbetskamrater kanske källan känner honom också.

  • Anonym (Ka)
    Anonym (Bedtime) skrev 2019-10-26 00:05:04 följande:
    Har två källor... 
    Jo jag tänker ibland att jag ska kontakta honom, vet vem det är, och höra vad han har att säga och tacka för att han bidragit till att splittra en familj. Samtidigt så vet jag inte vart det skulle leda. Lär väl bli ett svar om att det inte hänt. Han är singel, vet visserligen om mig men jag tycker det är hon som gjort det stora felet.
    Två källor som säger samma sak?
    Har du sagt till henne att hon är föremål för skämt på jobbet. Om inte, hon borde få veta att du vet det.

    Jo, det känns ju inte som en möjlighet att komma fram den vägen om han är singel. Finns liksom inget att trycka på med. Å andra sidan finns det ju ingen anledning att ljuga heller om inget hänt mer än att han sovit i samma rum.
    Om nu inte din sambo tagit kontakt med honom och förklarat situationen, och dom kommit överens om vad dom skall säga.

    I början var du säker på att inget fysiskt hade hänt. Gäller det fortfarande?
    Känns som din sambo överreagerar.
  • Anonym (Ka)
    molly50 skrev 2019-10-26 12:45:23 följande:
    Det är absolut hon som har gjort det största felet. Men han är inte heller helt utan skuld i och med att han visste om dig.
    Men om du vill ha mer information,och tror att du kan få det av honom,så är det väl inte fel att kontakta honom.som jag ser det.
    Nej, men chansen att få reda på något är ju inte så stor i och med att han är singel. En annan sak om han varit gift eller sambo.
  • Anonym (Ka)

    Ännu en tråd som bara rann ut i sanden. Uppdatera gärna om du är kvar.

Svar på tråden Dela rum med frugan