Vilken av de här maträtterna kan ni minst tänka er att äta?
Om ni måste välja mellan de här rätterna, vilken skulle ni minst kunna tänka er att äta? Gärna varför också.
Om ni måste välja mellan de här rätterna, vilken skulle ni minst kunna tänka er att äta? Gärna varför också.
Jag äter inte fläsk, så det fick min röst.
Jag älskar falukorv, och jag älskar stuvade makaroner. Fast, det är ingenting jag skulle ha som huvudrätt om jag bjöd till en lite festligare middag. Om det däremot är uttalat att det är en vanlig vardagsmiddag som det bjuds till, så skulle jag i alla fall i teorin kunna bjuda på det.
Att ha falukorv och makaroner som ett alternativ som blivande gäster får välja mellan, är inte alls konstigt egentligen, speciellt inte om det ingår barn bland personerna man ska bjuda. Vissa människor blir liksom förnärmade om man har mage att bjuda dem och deras barn på mat som barnen inte råkar tycka om. Dessutom finns det vuxna som är petiga med maten och inte äter annat än "barnmat". Alternativen i TS är, tycker jag, faktiskt genomtänkta för att det ska finnas något som gästerna kan/vill äta bland dem.
Av de fem rätter du har föreslagit, räknas tre stycken som "finare mat", och två stycken som "husmanskost". Lax. porterstek och fläskfilé hör till kategorin "finare mat", medan de båda varianterna av falukorv hör till kategorin "husmanskost".
Det kan naturligtvis finnas individuella variationer, beroende på allergi eller att någon enstaka person inte tycker om en viss typ av maträtt. Men generellt sett får det anses vara ett bra val att servera lax, fläskfilé eller porterstek på en finare bjudning.
De båda rätterna med falukorv är däremot sådant som man kan laga till sig själv och familjen, eller sina närmaste vänner som man träffar under enkla förhållanden. Men däremot ingenting som bör serveras vid en finare middag.
När det gäller de båda varianterna av falukorv skulle jag säga att korv stroganoff med ris är ett par snäpp bättre, och stekt falukorv med stuvade makaroner är ett par snäpp sämre. Om du skulle bjuda på falukorv och stuvade makaroner, så kan du räkna med att dina gäster börjar att undra om det beror på att du har så dåligt ställt att du inte har råd med något bättre, eller om det beror på att dina matlagningskunskaper är så bristfälliga att du inte klarar av att göra något annat.
Om du trots allt, mot bättre vetande, väljer att bjuda på korv och makaroner så skulle jag i så fall rekommendera dig att inte stuva dem. För många personer upplever stuvade makaroner som rent oaptitliga, så ett bättre alternativ är därför att bara koka dem i vanligt vatten istället. Men se till att inte koka dem för länge. De ska vara "al dente" (ha tuggmotstånd) och inte vara överkokta.
kan äta allt, så det är svårt att välja. Favoriten är enkel att hitta men den man minst vill ha är svårare, men det får bli falukorven pga de stuvade makaronerna. Vanliga makaroner går bättre.
Gillar allt.
Utom grönpepparsås så får lov att välja bort den rätten då.
Allt låter gott utom laxen. Jag äter inte fisk.
Av de fem rätter du har föreslagit, räknas tre stycken som "finare mat", och två stycken som "husmanskost". Lax. porterstek och fläskfilé hör till kategorin "finare mat", medan de båda varianterna av falukorv hör till kategorin "husmanskost".
Det kan naturligtvis finnas individuella variationer, beroende på allergi eller att någon enstaka person inte tycker om en viss typ av maträtt. Men generellt sett får det anses vara ett bra val att servera lax, fläskfilé eller porterstek på en finare bjudning.
De båda rätterna med falukorv är däremot sådant som man kan laga till sig själv och familjen, eller sina närmaste vänner som man träffar under enkla förhållanden. Men däremot ingenting som bör serveras vid en finare middag.
När det gäller de båda varianterna av falukorv skulle jag säga att korv stroganoff med ris är ett par snäpp bättre, och stekt falukorv med stuvade makaroner är ett par snäpp sämre. Om du skulle bjuda på falukorv och stuvade makaroner, så kan du räkna med att dina gäster börjar att undra om det beror på att du har så dåligt ställt att du inte har råd med något bättre, eller om det beror på att dina matlagningskunskaper är så bristfälliga att du inte klarar av att göra något annat.
Om du trots allt, mot bättre vetande, väljer att bjuda på korv och makaroner så skulle jag i så fall rekommendera dig att inte stuva dem. För många personer upplever stuvade makaroner som rent oaptitliga, så ett bättre alternativ är därför att bara koka dem i vanligt vatten istället. Men se till att inte koka dem för länge. De ska vara "al dente" (ha tuggmotstånd) och inte vara överkokta.
Av de fem rätter du har föreslagit, räknas tre stycken som "finare mat", och två stycken som "husmanskost". Lax. porterstek och fläskfilé hör till kategorin "finare mat", medan de båda varianterna av falukorv hör till kategorin "husmanskost".
Det kan naturligtvis finnas individuella variationer, beroende på allergi eller att någon enstaka person inte tycker om en viss typ av maträtt. Men generellt sett får det anses vara ett bra val att servera lax, fläskfilé eller porterstek på en finare bjudning.
De båda rätterna med falukorv är däremot sådant som man kan laga till sig själv och familjen, eller sina närmaste vänner som man träffar under enkla förhållanden. Men däremot ingenting som bör serveras vid en finare middag.
När det gäller de båda varianterna av falukorv skulle jag säga att korv stroganoff med ris är ett par snäpp bättre, och stekt falukorv med stuvade makaroner är ett par snäpp sämre. Om du skulle bjuda på falukorv och stuvade makaroner, så kan du räkna med att dina gäster börjar att undra om det beror på att du har så dåligt ställt att du inte har råd med något bättre, eller om det beror på att dina matlagningskunskaper är så bristfälliga att du inte klarar av att göra något annat.
Om du trots allt, mot bättre vetande, väljer att bjuda på korv och makaroner så skulle jag i så fall rekommendera dig att inte stuva dem. För många personer upplever stuvade makaroner som rent oaptitliga, så ett bättre alternativ är därför att bara koka dem i vanligt vatten istället. Men se till att inte koka dem för länge. De ska vara "al dente" (ha tuggmotstånd) och inte vara överkokta.
All mat såklart, är man hungrig äter man. Blir man bjuden lika så.
Hade jag lagat själv hade blivit en annan sås till laxen.
Av de fem rätter du har föreslagit, räknas tre stycken som "finare mat", och två stycken som "husmanskost". Lax. porterstek och fläskfilé hör till kategorin "finare mat", medan de båda varianterna av falukorv hör till kategorin "husmanskost".
Det kan naturligtvis finnas individuella variationer, beroende på allergi eller att någon enstaka person inte tycker om en viss typ av maträtt. Men generellt sett får det anses vara ett bra val att servera lax, fläskfilé eller porterstek på en finare bjudning.
De båda rätterna med falukorv är däremot sådant som man kan laga till sig själv och familjen, eller sina närmaste vänner som man träffar under enkla förhållanden. Men däremot ingenting som bör serveras vid en finare middag.
När det gäller de båda varianterna av falukorv skulle jag säga att korv stroganoff med ris är ett par snäpp bättre, och stekt falukorv med stuvade makaroner är ett par snäpp sämre. Om du skulle bjuda på falukorv och stuvade makaroner, så kan du räkna med att dina gäster börjar att undra om det beror på att du har så dåligt ställt att du inte har råd med något bättre, eller om det beror på att dina matlagningskunskaper är så bristfälliga att du inte klarar av att göra något annat.
Om du trots allt, mot bättre vetande, väljer att bjuda på korv och makaroner så skulle jag i så fall rekommendera dig att inte stuva dem. För många personer upplever stuvade makaroner som rent oaptitliga, så ett bättre alternativ är därför att bara koka dem i vanligt vatten istället. Men se till att inte koka dem för länge. De ska vara "al dente" (ha tuggmotstånd) och inte vara överkokta.
Det där är ju bara goda rätter!!!