Inlägg från: Linda2barnsmamma |Visa alla inlägg
  • Linda2barnsmamma

    Gravid BF juni 2019, del 2

    Beasmith86 hade snitt idah va? Ja hoppas det gick bra för dom och att dom har det mysigt med varandra nu

    Ja är så avis på de som börjat få sina små nu. Ja e så less på detta.. Bebis beteer sig som en galning där inne dygnet runt just nu, och SD kvälls o nattetid e skit jobbiga. Haha

    Men dock har foglossningen känts bättre i 2 dagar.. Eller ja har mått bättre o sovit bättre också.. Men ska inte säga för mycket..

    Hur mår ni nu? :)

    Leeandra, har du börjat förstå att du ska få en till litet bebis nu eller? Hihi

  • Linda2barnsmamma

    Ja känner lite av varje som er alla. usch.

    Somnar sent o vaknar tidigt. Plus dessa ständiga kissbesök under natten... Nu har ja börjat göra tvärtom istället... Ist för att ta de lungt o vila så har ja fortsatt att trotsa smärtan o rensat mer, idag bar ja madrasser i ungarnas rum (läs drog över golvet ) och möblera om lite på undervåningen ... Sen va ja iväg 4 timmar o gick i affärer och trodde ja skulle dö vissa steg av smärta.. Men ja e less på att gå hemma, att göra ingenting, att inte orka, att inte städa ordentligt... Så nu skiter ja i smärtan o kör på... Kanske gör någon nytta tänker ja... Haha

    I morgon åka o hämta paket och sen kolla bilutställning på lördag.. Tvättstugan söndag, sen e de bara 12 dagar kvar... Haha... Får lista ut nått för dessa dagar också.. Långledigt för familjen nästa vecka med då mannen alltid e ledig klämdagarna. :)

  • Linda2barnsmamma
    KSRG8887 skrev 2019-05-31 08:02:55 följande:

    Lider med er som inte får sova på nätterna. Har senaste veckorna lyckats få ganska bra sömn, vaknar och har svårt att somna om men sover bra fram till dess så får ändå sammanhängande sömn.

    Mitt vatten gick för en timme sen - det här var jag inte alls inställd på. Jag skulle ju jobba i två veckor till! Enbart motvärn än så länge, får se hur länge det dröjer innan det drar igång på riktigt.


    Men va härligt då blir de kanske en bebis idag då lycka till med allt..
  • Linda2barnsmamma
    MelinaG skrev 2019-06-01 00:30:24 följande:

    Har hittills varit helt tyst i tråden men följt alla sedan start. Börjar bli så less nu på allt! Har BF idag och trodde verkligen att barnet skulle vara ute nu då mitt första barn kom en dag för tidigt. Har dessutom INGA känningar (förutom vanligt ont och foglossning). Varje dag hör dessutom massor med släktingar och vänner av sig och frågar om inget hänt än. De vill säkert bara vara snälla, men det är jättefrustrerande. Nån annan som känner samma?


    Ja de e jätte frustrerande när dom tjatar så mycket. Ja har 2 veckor kvar idah. Och varje dag får ja frågan från minst 1 person om bebisen inte kommit en... Den kommer när den kommer, när den är klar. Fasen, ja blir skit irriterad. Så förstår va du menar man hör väl av sig... När det händer något..

    Ja fick första 2 dagar innan, andra 9 dagar efter, tredje 7 dagar innan, så får se när denna behagar att dyka upp...

    Har lite mer o göra innan, så till nästa helg e bebisen välkommen.. Haha
  • Linda2barnsmamma
    isa94 skrev 2019-06-01 00:45:53 följande:

    Min slempropp gick för ca en timme sedan i rasande fart efter att haft ett par förverkar misstänker jag. Allt är nytt så har inte riktigt koll. Värkarna fortsätter nu har har just 3 inom 10 min, ringer nog in strax till förlossningen om råd.


    Oj spännande :) nu händer det verkligen grejer här inne.. M ja blir lite avis.. Buh lycka till och hoppas allt går bra.
  • Linda2barnsmamma
    KSRG8887 skrev 2019-06-01 18:16:09 följande:

    Idag vid lunchtid kom vår son :) Värkarna började lite smått bli regelbundna lagom till att vi skulle åka in på kontroll vid 9 pga gårdagens vattenavgång. Väl inne tog det inte ens tre timmar innan han var född.

    Nu vilar vi ut på BB <3


    Så Mysigt. 1 juni barn också. Välkomnar in den nya månaden. Ja hoppas ni myser massa nu och bara njuter...
  • Linda2barnsmamma

    Va fan alltså.. Nu kan det ju inte bli värre. Nu har ja åkt på förkylning med världens hosta också.. Snacka om o pissa på sig typ när ja hostar

    Ska till bm i morgon o ska fråga om ja kan ta mollipect, Har hemma sen sista gången vi va sjuka... Blä alltså..

  • Linda2barnsmamma
    isa94 skrev 2019-06-02 08:17:38 följande:

    Stort grattis KSRG887! Och våra söner delar dag. :D

    Här kom sonen kl. 23.58, så blev den 1 juni med två minuters marginal, efter att haft värkar i olika grader i 24,5 timme.. var helt slut och inget jag hade kunnat föreställa mig. Men nu kom är han äntligen hos oss


    Vad mysigt. hihi. Hoppas allt gick bra
  • Linda2barnsmamma

    Nja ja svarar till alla här.. Haha ja hoppas den inte blir värre ialf.. Men får se om ja får ta mollipect, den brukar hjälpa bra. Nu e de ju inte många dagar kvar, så kanske inte är lika farligt o ta den då. 13 dagar!! Långsamma dagar...

    Nä nu ska ja åka o köpa en vaxduk till bordet ute.. Ja har glömt den i 4 dagar trots att ja varit i affären alla dagar.. Haha.. Minnet e ju försvunnet nånstans..

    Sonen går bra ändå, han anpassar sig ganska bra efter mig. Han tycker om att ligga i sängen o glo film. Så de får bli de i morgon när tjejerna åker till skolan. :)

    Har ju tider 17.30 varje gång när ja ska till min bm, så mannen hinner sluta så ja slipper ha med alla barnen

  • Linda2barnsmamma
    Leeandra skrev 2019-06-02 11:33:42 följande:

    Ingen risk, jag har inte minsta känning heller och har aldrig fått barn tidigt ( förutom 2 veckor tidigare med tvillingarna och de räknas inte ) så jag lär hänga kvar här till BF och säkert lite till.

    Det tråkiga med att ha BF sent i en ankomstgrupp är att alla andra försvinner när de får sina små.


    Men de får startas upp en ny sen när alla fått istället haha.. Kanske behöver gnällas lite där med och dela Med sig om bebisarna :) mysigt!
Svar på tråden Gravid BF juni 2019, del 2