• soltroll

    BIM juli 2019

    Mima93 skrev 2019-06-24 06:39:06 följande:

    BIM lista

    1/7 Evi82, Hallonsaft24, Lillaräkan1919, Love5

    3/7 Längtar

    4/7 Nicciz, Smlan

    5/7 Espresso, Mima93

    6/7 Theresesvea , sockan

    7/7 Lustablong, sara11

    8/7 efterfest

    9/7 Nymphadora, Monkan93

    10/7 CaRH

    13/7 KronisktFörvirrad

    15/7 Adlitam, Sofiakarin

    17/7 myrkrypet

    19/7 VictoriaBerggren

    24/7 Mathilda999

    Pluslista

    Lagt till VictoriaBerggren och flyttat fram mig själv då jag jag hade sen ÄL


    Jag är också gärna med på listan om det går bra?:) Har Bim 3/7.
  • soltroll

    Håller tummarna för alla, hoppas på många plus denna månad:)

    Vi har försökt sen i höstas. Tidigare använde jag mig av temp metoden, men tyckte att det var för jobbigt att se när tempen började gå ner innan mensen kom så jag slutade. Nu försöker jag att inte leta för mycket efter symtom, men det är ju lättare sagt än gjort;) De senaste två dagar har jag haft ont i bröstvårtorna till och från och känslan som äl smärta, annars inget.

  • soltroll
    Mima93 skrev 2019-06-26 20:02:17 följande:

    Fler här som tycker det är jobbigt att träffa bebisar? Jag tänker bara på att inte vi har nån och att jag också vill. Många i vår umgängeskrets har små barn. Jag blir bara ledsen av att se dem. Bara för att jag jobbar på förskola vill jag inte ha din bebis upptryckt i ansiktet... Det känns för jobbigt och blir liksom så tydligt att inte vi har barn. Oså måste man anstränga sig för att verka normal... Samma sak när folk frågar ska inte du ha barn? eller när ska ni skaffa barn? Tjat från föräldrar om barnbarn osv. Om de bara visste!!


    Känner Helt igen det. Sen får jag dåligt samvete när jag blir depp på andra och deras lycka. Det är ju avundsjuka, och en dag kanske det är jag som är den lyckliga. Förra veckan ville en ytligt bekant visa bilder på sina barn som inte är här i närheten så han var så stolt, jag började nästan gråta. Likadant när min syster förra året för sjätte gången berättade att jag skulle bli moster igen, fanns först ingen glädje bara besvikelse och massa tårar.
  • soltroll
    tigerbaby skrev 2019-06-27 09:05:36 följande:

    Okej, symptom hörni. Känner ni något?

    Jag själv hade ordentlig molvärk dagarna efter ÄL, men sen släppte den. Så jag tänkte att ägget kanske faktiskt befruktades men inte fäste..

    Men nu har jag tungt att andas, känns som om jag inte får luft ordentligt... har för mig att det kändes så sist jag var gravid också. Men känns som att jag överanalyserar varenda liten grej, vet inte om jag fixar att vänta en vecka till utan att testa? :l haha


    Jag har 6 dagar kvar till BIM. Enda jag känner är ömma bröstvårtor och ibland svaga hugg i tjejmagen. Har känt det i 4 dagar nu,men ömma bröstvårtor är mest på morgon och kväll. Brukar aldrig ha det annars. Försöker också att inte överanalysera för då har man helt plötsligt massor 'symtom' :)
  • soltroll
    Monkan93 skrev 2019-06-27 12:26:42 följande:

    Har också så ont i bröstvårtorna, är på äl+6, vilket jag aldrig har annars. Men som du skriver är det lätt att överanalysera :)


    Då håller vi tummarna för att det inte är ett nytt pms symtom bara vi känner;)
  • soltroll

    Grattis alla som plussat hitills:)

    Jag har Bim 3/7, känner inget förutom ömma bröst till och från och små svaga hugg i tjejmagen ibland. Inhen molvärk som jag nästan alltid har en vecka innan mens. Försöker att inte känna efter och tänka föemycket, eller att gå in och läsa här hela tiden;) Men det går ju inte låta bli något av det:) Hoppas verkligen på ett plus men har hela tiden känslan av att det aldrig kommer hända mig.

  • soltroll
    Sofiiakarin skrev 2019-07-03 07:38:37 följande:

    Alltså min temp sjönk så idag. Någon som vet varför? Hade ägglossningsflytning nu på morgonen. Genomskinlig äggvita ni vet... Men är det inte konstigt att tempen sjönk så? Kan ju ha ägglossning om ett par dagar men ändå? Någon som är påläst? :)


    Den sjunker så vid ägglossning:) Allt är helt i sin ordning. Efteråt nu ska den öka igen för att påvisa att ägglossning har skett. Så fortsätt bara att tempa;)
  • soltroll
    Sofiiakarin skrev 2019-07-03 08:07:26 följande:

    Tack snälla fina du att du svarade! Blev lite nojig... <3


    Så lite så, jag förstår allt gör en nojig att allt inte är som det ska vara;)

    Lycka till nu <3
  • soltroll

    [quote=79731973][quote-nick]Sofiiakarin skrev 2019-07-03 09:14:15 följande:[/quote-nick][/quote]

    Perfekt! Nu har du ju tre bevis på ägglossning:))

  • soltroll
    Espresso skrev 2019-07-03 17:20:20 följande:

    Min mens kom idag så det är bara att bryta ihop och komma igen. Ska fira makens födelsedag i helgen så ska unna mig både bubbel och vin. Lycka till alla andra och grattis till er som plussat!


    Samma här..mest störande är att jag känner inget, inte ens mensvärk som jag alltid brukar.

    usch att det ska kännas så hemskt att få mens. Det är knappt så att man vill gå på toaletten de förstå dagarna. Men som du skrev, bara bryta ihop och komma igen och börja planera nästa månad.
  • soltroll

    Så frustrerande, Jag hade Bim igår, på kvällen fick jag som bruna flytningar, och tänkte att mensen började men det kommer inte mycket mer, idag har halva dagen gått och det blir bara lite rosa på pappret om jag torkar mig. Använder inte tampong utan bara troskydd och ser ingenting då. Jag brukar alltid ha mensvärk, men nu känner jag ingenting verkligen. I förrgår slutade brösten göra ont och senaste 3 dagarna har det molvärkt kanske 3 min/dagen. Skulle kännas bättre om det bara kom igång ordentligt så man kan blicka framåt mot nionde försöket istället.

Svar på tråden BIM juli 2019