• Daphodil

    BIM juli 2019

    Börjar tappa hoppet lite. Väntar på ÄL, haft mensvärk och ömma bröst i över en vecka nu. ÄL skulle varit senast igår, men ingen temphöjning än. Undrar om någon har haft samma, och om ägglossning kom eller uteblev till slut?

  • Daphodil
    Nicciz skrev 2019-06-24 10:21:45 följande:

    Det är ju bara en dag efter så slappna av För mig så uteblev ÄL denna månaden vilket konstaterades via VUL. Känns som 35 dagar bortkastad tid (har långs cykler). Hoppas du får tempohöjning snart!


    Vi har hållit på ett år och haft två missfall på vägen, varav ett sent, så att slappna av är lättare sagt än gjort. Tack för din input, men jag efterfrågar främst om någon haft liknande känningar och vad det innebar.
  • Daphodil
    Myrkrypet skrev 2019-06-24 11:01:21 följande:

    Hej! För två månader sen hade jag känningar i över en vecka men fick till slut äl på dag 18 av en cykel på 25 dagar, har annars äl på dag 14, det var även så vissa månader när vi häll på att bli gravida med vårt första barn. Jag förstår att det är påfrestande men förhoppningsvis är äl bara lite seg denna månad!


    Tack, då känns det lite hoppfullt. Är redan på dag 22 så det är segt, men allt man kan göra är vänta. (Och hoppa i säng med gubben såklart)
  • Daphodil
    Anonym (Bim 1 Juli) skrev 2019-06-24 12:30:46 följande:

    Nu på äl+7 ökade tempen ännu ett steg! Såhär har den inte gjort innan. Undra om detta är positivt eller inte! :O


    Det kan det verkligen! Bifogar bild på kurvan såsom den såg ut när jag plussade.

  • Daphodil
    Jilo skrev 2019-06-24 12:40:59 följande:

    Lika för mig. Försökt drygt ett år, två missfall, och för första gången under den här tiden, ingen ägglossning! Borde ha haft lör-sön. Inte mycket känningar heller, nästan inga faktiskt :( Tempen är hög och har varit ända sedan jag började månadens mätningar på cd6. Undrar vad 17 som pågår?


    Har du tagit ett test? Med tanke på hög temp?
  • Daphodil
    Anonym (Bim 1 Juli) skrev 2019-06-24 13:22:22 följande:

    Så spännande! Hoppas att den håller sig såhär hög nu och att jag plussar om några dagar! Innan har mina kurvor sett heeelt annorlunda ut så varit väldigt fundersam denna månaden


    Ja, fast som du ser på min kan det bli plus även om tempen sjunker något imorrn. Jag håller tummarna för dig!
  • Daphodil
    Anonym (Bim 1 Juli) skrev 2019-06-25 08:45:41 följande:

    Tror du jag också är gravid? Hur tidigt visste du att du va de när de såg ut såhär? Jag va så nervös när jag skulle somna.... drömde om trifasiska kurvor och temperaturer xD min första graviditet tog 8 månader och min andra tog 2 månader!


    Ett graviditetstest på torsdag bör kunna visa plus om du är gravid.
  • Daphodil
    Espresso skrev 2019-06-25 10:00:12 följande:

    När tempen hållit sig hög minst tre dagar började jag misstänka att det skulle gå vägen. Sedan kan jag vara lite party pooper också och säga att förra månaden fick jag en stegring på äl+8 som höll i sig två dagar för att sedan sjunka igen och mensen kom på bim. Kanske bara en tillfällig stegring eller att ägget fäste och släppte igen. Ingen aning.


    Ett bra inflikande tycker jag, så vi inte alla hejar på någon till den grad att denna blir övertygad att hon är gravid, när ingen av oss vet detta. Det finns ju även ihållande trifasiska kurvor som inte inneburit graviditet.
  • Daphodil
    Anonym (Bim 1 Juli) skrev 2019-06-25 18:14:20 följande:

    De är lugnt! Kommer bli besviken oavsett men förstår hur ni tänker! :) hoppas man på något tillräckligt mkt blir man nere hur som känner jag xD men hoppas jag slipper bli besviken denna månaden!!


    Jag hoppas så för dig
Svar på tråden BIM juli 2019