• Daphodil

    BIM juli 2019

    Min temp steg igår och igår kväll hade jag världens mensvärk. Dock neg test idag äl+10 (där jag plussat tidigare) så är pessimistisk.

  • Daphodil

    Detta är andra kvällen i rad som jag har mensvärk. Jättetrött idag och kissar mycket, så hade jag med dottern också. Men bara spökstreck på testet, som jag inte med all vilja i världen kan få till något mer misstänkt än tidigare spökstreck. Äl+10 idag, hoppet är lågt men inte helt ute.

  • Daphodil

    Idag är det lite deppigt. Hade lyckats lura mig att jag var gravid, men fortfarande bara spökstreck på äl+11, så det blev inget.

  • Daphodil
    Lustablong skrev 2019-07-07 09:08:08 följande:

    Men är det inte förtidigt att testa? Spökstreck?! Tänk om det var det jag också hade. Är på BIM +1 idag och ska testa på morgonurin om en stund. Har inte gått upp än


    Jag har tidigare plussat ÄL+10, svagt men utan tvekan liksom. Nu har jag haft spökstreck i två dagar utan stegring, och det gör mig skeptisk. Så trist, för jag kände mig som vid tidigare graviditeter.

    Jag har sett ditt test och det ser inte ut som ett spökstreck utan ett riktigt plus!
  • Daphodil
    Lustablong skrev 2019-07-07 14:55:40 följande:

    Slutanalyserat för min del. jag blev gravid trots att ÄL testerna visade toknegativt! Herregud vilken mirakelbebis! Hoppas bara den vill stanna nu.


    Stort grattis!
  • Daphodil

    BIM idag, och ett svagt men omisskännligt plus. Tempen gick också upp ordentligt. Dock endast minimal stegring jämfört med för 3 dagar sen, så jag tror inte det går vägen. Det gör lite ont.

  • Daphodil
    Lustablong skrev 2019-07-09 16:36:54 följande:

    Men du! Mina billiga teststickor visar ff inte plus trots att jag är gravid. Så misströsta inte. Kan du inte köpa ett digitalt?

    Önskar så att det blir din tur att få ett + snart!


    Jo, jag har fått ett plus (det syns kanske inte på bilden men efter 100 stickor vet jag när det är på riktigt) men det stegrar inte. Det har hänt mig förr och betyder med största sannolikhet missfall. Tack för din omtanke <3
  • Daphodil


    BIM+1 och det supersvaga plus jag haft är idag bara en diffus skugga. Irriterande att tempen ökar, nu vill jag bara blöda och börja om!
  • Daphodil
    YaseminL skrev 2019-07-10 15:31:13 följande:

    Hade du kanske ägglossning senare än du trodde? Har du testat med ältest? Jag testar tills det att ältesten är blanka igen för då är jag säker på när äl skett.


    Bra input. Men har ju ändå plussat svagt för 2-3 dagar sen, och det plusset är bara en skugga idag. Så jag tolkar det som ett tidigt missfall, men tycker tempen borde sjunka snart, åtminstone inte öka.
Svar på tråden BIM juli 2019