• Daphodil

    BIM juli 2019

    Anonym (Bim 1 Juli) skrev 2019-06-26 16:26:51 följande:

    Idag sjönk tempen lite! Hoppas den ökar i morgon igen :O någon som vet om tempen kan påverkas av att man gråter kraftigt i 2 timmar innan man går o lägger sig? Va utmattad pga detta när jag somnade :O


    Fast din kurva är nästintill identisk med min pluskurva. Testa imorgon!
  • Daphodil
    Anonym (Bim 1 Juli) skrev 2019-06-26 16:43:07 följande:

    Vilken dag plussade du på?


    Jag anade någonting supersvagt på testet kvällen dag 9 efter ÄL och såg definitivt dag 10. Och min kurva sköt också i höjden dag 7, diskret sänkning dag 8 och sjönk till normalnivå dag 9.
  • Daphodil

    Verkar som jag haft ägglossning till slut ändå, dag 25. Känns segt in cyklerna ska vara 40 dagar långa, men får väl vara glad att det blev nåt. BIM 10 juli

  • Daphodil
    Anonym (Bim 1 Juli) skrev 2019-06-28 08:20:43 följande:

    Äntligen!!! Äl+11 :?)


    Åh så kul! Hade det på känn eftersom våra kurvor var så lika. Lycka till nu!
  • Daphodil
    Lustablong skrev 2019-06-28 10:17:40 följande:

    Någon mer än jag som inte verkar ha haft ägglossning i en cykel? Har tagit 10 testerna i paketen och började testa på dagen som schemat i bruksanvisningen visade. Har haft låg fertilitet hela tiden och monitorn har visat rund ring hela tiden. Hade hoppats så på en blinkande gubbe eller fast gubbe. Men icke

    Känner mig nedstämd.


    Det kan ju bli så ibland. Jag trodde min ÄL uteblev denna månad nu också, men verkar ha fått det dag 25, dvs senare än någonsin. Fortsätt sexa!
  • Daphodil
    Moizen skrev 2019-06-28 17:06:31 följande:

    Jag är på ÄL +10 och söker frenetiskt efter några tecken. Har aldrig varit gravid tidigare. Kan man ens känna något så tidigt?


    Ja det kan man! Molvärk, trötthet, ömma bröst etc. Men vissa får ju också att de känner absolut ingenting.
  • Daphodil
    joss1234 skrev 2019-06-29 01:03:47 följande:

    Hej! Hoppar in här! Började bebisverkstad förra månaden men det tog sig inte så nu försöker vi igen. Jag är på ÄL+5 nu tror jag, har BIM 9 juni och man hoppas ju så gärna. Hade mina fertila dagar runt midsommarhelgen och äl i måndags/tisdags tror jag och vi var bortresta men fick in 2 försök haha, en innan och en på eller Dan efter!! Så nu hoppas man ju!

    Har känt av lite molvärk idag, som ilningar och lite kramper. Tyckte även brösten va lite ömma idag!! Speciellt på bröstvårtan.. men de känns också tidigt. För mig är det alltid svårt att veta vad som är pms eller gravidsymptom då jag har mycket sånna symtom alltid inför mens. Men brukar kanske inte känna av det såhär bara ÄL+5 liksom.. men är ju ett tag innan man kan testa men hoppas gör man! Tiden går sååå långsamt när man försöker skaffa barn haha


    Spännande, lycka till! Tror dock det är för tidigt att känna något.

    De gånger jag har varit gravid har symtomen aldrig kommit förrän äl+8-9 nånstans, så jag försöker själv aktivt blocka analystankar som kommer upp av känningar dessförinnan.
  • Daphodil

    Äl+9. Brukar få lite lätt mensvärk och ömma bröst inför mens, och mer kraftig mensvärk om jag är gravid. Men nu känner jag absolut ingenting. Tempen har legat rätt stabilt vilket för mig brukar vara negativt, men idag gick den upp.

    Är rätt pessimistisk angående denna cykel men börjar ju hoppas lite nu...

  • Daphodil
    larssonc skrev 2019-07-06 06:58:45 följande:

    Den här eviga väntan på bim.. Tiden går så långsamt! Jag har aldrig haft några symptom när jag har varit gravid och känner heller aldrig något speciellt innan mens. Hur mycket jag än försöker leta symptom känner jag alltid nada. Så tråkigt, haha! Jag tempar i alla fall (litar dock inte helt på den eftersom jag blir väckt ibland av sonen på 16 månader). Men kurvan ger mig liiiite hopp. Tycker den börjar se trifasisk ut och liknar kurvan när jag plussade med sonen. Hoppas den håller sig högt nu. Kommer inte mensen ska jag testa på onsdag.


    Jättefin kurva! Håller tummarna
Svar på tråden BIM juli 2019