• Anonym (Fokus)

    Manliga oskulder

    Det värsta en man kan vara är oskuld.
    Lite frågor då för att reda ut det hela:

    1. Kan en man som är oskuld vara bra på sex?
    2. Ni kvinnor som inte vill lära upp en oskuld, vad förväntar ni att en man ska kunna och vara bra på, i sängen?
    3. Är det värre att en man är oskuld, än att en kvinna är oskuld? Om JA, varför?

    Kommer säkert på fler frågor sen.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2019-06-26 12:56
    Kom redan på en fjärde fråga.
    4. Finns det nån fördel att han är ärlig med att han är oskuld? Jag kan inte komma på någon. Han får inte ligga om hon får veta att han är oskuld. Ljuger han så får han ligga. Sexet kanske inte är himlastormande, men det kanske det inte är även om mannen legat med kvinnor tidigare. Alla kvinnor är inte lika och det som funkade med Hanna år 2012 kanske inte funkar med Greta-Lisa år 2019.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2019-06-26 13:32
    5. Såg en video där de flesta kvinnorna inte ville ha en oskuld. Han ska vara erfaren och styra. Hur erfaren ska en man vara?

    6. Vad ska män som är oskulder göra annorlunda för att inte fortsätta vara oskulder?
    I mitt var fall nog största anledningen att jag inte är så social, träffade inte många nya kvinnor. Är lite för försiktig. Fick nobben av de flesta kvinnorna, och dom dejter jag fick till, ledde inte till sex. Till slut blev jag ju av med oskulden. Och det var en dejt där jag var lika försiktig som jag brukar vara. Hon ville ligga ändå. Så jag gjorde nåt rätt. Med henne i alla fall. De flesta kvinnor vill nog ha en annan typ av man, mera framåt. Är det så ni vill att en man ska vara? Att han visar mer direkt att han vill ligga?

  • Svar på tråden Manliga oskulder
  • KlantSmurfen
    Ocdkille skrev 2019-06-28 22:22:39 följande: #31
    Nja statistiskt är det väldigt många singelmän i förhållande till kvinnor i norrland eftersom tjejerna flyttar i större utsträckning. Därför kan en helt vanlig singelkille bli evighetssingel där. Har en kompis som bor i norrland och hade han inte träffat sin fru tidigt då hade han fått vara singel för det finns bara singelkillar där han bor. Sen är man blyg som kille och inte törs driva på då blir det inget för jag har aldrig sett en kvinna ta kontakt med en blyg kille. Det är kanske annorlunda just där du bor. Sen när det gäller mig själv vet jag att det inte kommer Att bli något och det har jag accepterat. Blir bara less på hur män blir hånade om dom är evighetssinglar fast dom kan vara hur normala som helst. Det finns evighetssinglar som är sociala har stort nätverk. ser bra ut men ändå är singlar eftersom dom är dåliga på hur man får till det. samtidigt finns det kvinnor som helt saknar social kompetens som får ligga en massa.  Det visar att man inte är ett freak bara för att man är singelkille. Som jag skrivit så är jag själv singel på grund av min ocd. Det är inte stor mening att försöka inleda något som troligen ändå tar slut när jag berättar att jag har en diagnos. Men jag vill inte ses som ett freak bara därför. Jag har inte valt min diagnos. Och ja jag har sökt hjälp men det finns inte så mycket som hjälper. Ska jag fixa det får jag göra det själv.
    Tjejer flyttar dit det finns skolor/universitet. Är det mansöverskott i hela Norrland

    Du undviker relationer för att du inte vill bli hånad, vill inte bli sedd som creppy och missanpassad men hur mycket av de tankarna kommer beror egentligen på ocd? Har inte de med ocd ofta ett svartvitt tänkande och tankar som ger motsägelsefulla budskap om en själv?
    Jag är inte ett freak. & jag är ett freak.
    Jag är inte missanpassad & jag är missanpassad.
    Kan det vara så att du läser in de negativa tankarna i det andra skriver?

    Ibland funkar inte kbt på ocd. Orsaken till att vissa utvecklat ocd är ptsd/cptsd/otrygg anknytning, det skulle inte förvåna mej om vården missar det.
  • Benny Retro
    Anonym (Uttjatat) skrev 2019-06-29 23:06:55 följande:
    Det är bara ledsamt.
    Nja, du menar väl snarare vilken tillgång tvångssyndromet borde för honom?

    Blir även nyfiken på vilken/vilka psykiska störningar du själv lider utav. Måste vara en enastående börda för dig och din familj och med tanke på vad du har skrivit i tråden hittills så förstår jag verkligen dina funderingar på att avsluta eländet, oavsett tillvägagångssätt.

    Hände "det där" ofta? Det kanske till och med kändes lite spännande för dig också? Jag vill inte riva upp gamla sår, men det är bara så spännande att få ta del av starka berättelser från en svunnen tid.

    Det löser sig säkert ska du se. Byt inställning bara, det finns ingen som kastar en blick ändå. Sen ska du få se att, med lite smink piffar du upp din vidriga självbild.

    Så kanske du slipper se en gris med smutsiga klövar, i varje liten spegel.
  • Benny Retro
    KlantSmurfen skrev 2019-07-05 05:05:37 följande:
    Tjejer flyttar dit det finns skolor/universitet. Är det mansöverskott i hela Norrland

    Du undviker relationer för att du inte vill bli hånad, vill inte bli sedd som creppy och missanpassad men hur mycket av de tankarna kommer beror egentligen på ocd? Har inte de med ocd ofta ett svartvitt tänkande och tankar som ger motsägelsefulla budskap om en själv?
    Jag är inte ett freak. & jag är ett freak.
    Jag är inte missanpassad & jag är missanpassad.
    Kan det vara så att du läser in de negativa tankarna i det andra skriver?

    Ibland funkar inte kbt på ocd. Orsaken till att vissa utvecklat ocd är ptsd/cptsd/otrygg anknytning, det skulle inte förvåna mej om vården missar det.
    Jaså, du lider också av tvångssyndrom?
  • KlantSmurfen
    Benny Retro skrev 2019-07-05 03:33:53 följande: #108
    KlantSmurfen skrev 2019-07-05 03:21:10 följande: #107

    PM:


    Benny Retro Idag 02:54
    Du kan väl åtminstone försöka anstränga dig lite? Jag kan inte hålla meningslösa konflikter vid liv om du sitta och tjura för dig själv. Tok-Andrea stack ju som vanligt och gömde sig, vilket är löjligt jävla irriterande. Nu är du också väck, vilka jävla kamrater. Ni gränsar till värdelösa, båda två.
    Ja, fast du verkar inte ha fattat vad det hela egentligen handlar om. Det gör åtminstone Tok-Andrea även om hon gömmer sig periodvis.

    Du måste vara den tristaste personen på forumet. Bemöda dig inte att göra en kraftansträngning. Du får ändå inte vara med längre.

    Stick.
  • Benny Retro
    KlantSmurfen skrev 2019-07-05 07:14:49 följande:
    Okej... Fast, nu ställde jag en fråga rakt på sak. Det känns lite jobbigt att du är rädd för mig, eller om du bara är ängslig över något annat. Inget jag kan veta såklart. Men jag hoppas verkligen att vi kan komma överens tids nog.

    Jag är säker på att du hade uppskattat det lika mycket som jag. Du är ju trots allt en av de skarpaste knivarna på Familjeliv.se.
  • Benny Retro
    Ocdkille skrev 2019-07-05 00:16:35 följande:
    Men sen får du svårt om du tycker att vi med ocd är obehagliga för vi är 2% av mänskligheten så vi är rätt många.
    Som du påpekade lär den inte märkas, de drabbade verkar kunna dölja störningen på olika sätt. Sen bidrar det säkert till en förbluffande stor kunskapslucka hos befolkningen. Vilket ändå känns rätt förlegat då biologiska mekanismer, neurologiska mekanismer, psykologiska mekanismer och deras sampel är ganska väl kartlagt. Till skillnad från diverse slaskdiagnoser som ibland verkar ställas slentrianmässigt utifrån att patienten "känner igen sig" i några symptomkriterier och en trött läkare låtsas göra en professionell bedömning.

    Mycket ska ske innan djävulen dansar bakom ens rygg. Eller vad säger du?
  • Sandraberg
    Ocdkille skrev 2019-07-05 00:16:35 följande:
    För det första hade du troligen inte märkt det för vi med ocd gör allt för att dölja det. Alla har gillat mig på dom arbetsplatser jag har haft och ingen har tyckt att jag har varit creepy för ingen har vetat om min ocd fast nu har jag sett till att hålla den hemlig. Troligen skulle dom flesta vara ok med det ändå men det kan finnas dom som dig och därför vill jag hålla det hemligt. Plus att berättar man då tror folk att allt man gör är ocd. Sen verkar du inte förstå hur ocd fungerar. Visst jag vet att det jag gör är ologiskt men eftersom jag har en sjukdom så är en del av hjärnan överaktiv och skickar varningssignaler och ger mig ångest. Tar vi tex tvättningen när du har varit på toa och sen tvättar händerna då ger din hjärna en signal som säger att du är klar och då slutar du. Min hjärna ger ingen signal utan tvärtom den ger signal att jag inte tvättat händerna. Sen kan jag även få tankar att om jag inte gör saker på ett visst sätt då händer något hemskt tex att någon dör. Och jag vet att det inte är så men det spelar ingen roll för hjärnan ger en väldigt ångest om jag står emot. Det jävliga är att gör jag det som tvånget säger då blir det värre för nästa gång kan jag bli tvungen att göra fler ggr eftersom hjärnan lärde sig att ångesten gick ner. Det är som för missbrukare dom behöver mer och mer droger. Så för att sluta med tvången måste man stå emot och inte göra dom problemet är att man får en helvetes ångest när man gör det så det är som att sluta med droger. Därför försöker man göra det stegvis. Det går dock aldrig att bli frisk så även om man får bort tvången så gäller det alltid att se till att inte följa dom när dom dyker upp för du är man fast igen. Dock finns det ingen anledning att tycka att vi med ocd är creepy eller obehagliga. Tvärtom har man ocd då vill man inte skada människor och vill ofta vara schysst mot alla. Faktum är att det finns forskning som visar att vi har även mer aktivitet i dom delar i hjärnan som har med empati att göra. Själv har jag alltid velat vara schysst och jag har alltid försökt försvara dom som blivit nedtryckta.

    Men sen får du svårt om du tycker att vi med ocd är obehagliga för vi är 2% av mänskligheten så vi är rätt många. Troligen känner du någon med ocd utan att veta det. Kanske till och med någon kompis eller släkting har det utan att du vet det. Och tycker du komikern Robert Gustavsson är obehaglig för han har ocd och tar medicin för det. Eller Howie Mandel som bla är domare i Americans got talent. Han har väldigt svår ocd men är väldigt populär. 
    Varför tar du up det då? Om det inte märks menar jag.
  • Anonym (Fröjdens år)
    Sandraberg skrev 2019-07-05 15:28:32 följande:
    Varför tar du up det då? Om det inte märks menar jag.
    Varför låtsas du vara intresserad?
  • Ocdkille
    Sandraberg skrev 2019-07-05 15:28:32 följande:
    Varför tar du up det då? Om det inte märks menar jag.
    Jag tog upp det för att visa att sexuell oerfarenhet kan bero på en massa saker och det inte betyder att man är en loser. Som i mitt fall är det ocd. Jag kan inte försöka inleda förhållande eftersom jag då skulle behöva vara öppen med min ocd. Och när man blir äldre blir det i sig ett hinder eftersom synen på män som är oerfarna inte är så bra. Det jag ville få fram var att man inte ska döma folk så lätt. Jag är bildad har fått högt på begåvningstest. Jag är rätt vältränad. Jag har humor och är trevlig. Men döms ändå ut av kvinnor som aldrig träffat mig för min sexuella oerfarenhet. Det är fördomsfullt och korkat. Det är det jag vill påpeka.
  • Sprallig

    Anses det vara stor skillnad på att vara oskuld och ha haft sex en gång verkligen? Jag förstår om det är skillnad på en oskuld och en väldigt erfaren man.

    Men jag som 30+ kille som haft sex EN gång i mitt liv och det var tio år sedan. Jag är ju knappast bättre än någon kille som är oskuld bara för jag haft sex en gång.

Svar på tråden Manliga oskulder