Inlägg från: Vanillaextract |Visa alla inlägg
  • Vanillaextract

    BLM: Är "vita" personer hatade?

    Du kan googla abolish the police och defund the police alternativt kolla upp YouTube videos som förklarar dessa saker för dig eftersom du inte verkar förstå vad det faktiskt betyder. Det betyder inte att världen ska se likadan ut full med massa våldsamma brottslingar bara att det inte finns någon polis där att rädda oss. Abolish the police är väl även rätt ovanligt, det är vanligare att folk stöttar defund the police. 

    Anledningen till varför Floyds hudfärg spelar roll är för att det är ännu en pinne i statistiken över poliser som mördar svarta. Det går inte att bevisa att ett enstaka fall är på grund av rasism men du kan se det som en del av ett mönster som visar på rasism. 

    Gällande rasismen mot vita som vissa inom BLM rörelsen hyser så ja det är fucked upp. Människor har en tendens att röra sig från en extrem sida till en annan oavsett vad det gäller. Arga människor är sällan speciellt logiska. 

  • Vanillaextract
    Flashbulb skrev 2020-06-29 23:05:36 följande:

    Då ska vi se här. Vitingen förstår inte hatet mot dem? Aww vad puttinuttit. Man är jävligt bra på att peka finger åt andra människor men när de själva drabbas är det inte lika roligt. Folk har tröttnat på er.
    Se bara på exempel här i Sverige.

    Nekad inträde på krogen för att "utlänningskvoten" är fylld, nekad arbete pga utländskt namn. nekad köp av bostadsrätt för att "såna som dig" vill vi inte ha i våran förening. Låt oss fortsätta mer globalt och se vad vitingen har ställt till med.

    Världskrig, utrotning av människor, bombningar av kärnvapen, förslavandet av svarta människor. Våldtäkt av mellanöstern och hittepå om att länder har "massförstörelsevapen". Miljontals oskyldiga kvinnor, barn och familjer är dödade pga vitingens maktmissbruk och nu sprider vitingen virus över hela världen och orsakar massdöd av människor och länders ekonomier.

    Vitingen är såååå himla stolt över sin vita hudfärg att de ligger på stranden varje sommar för att sola sig lika bruna och fina som alla färgade människor ute i vår värld. Gör mig en tjänst viting. Du måste bevara din vithet!! Undvik solen framöver. Man vill inte se feta och överviktiga vitingar på stranden som är såå stolta över att vara vita.

    Den bortskämda vitingen gnäller över "coronavirus" när BLM är ute och demonstrerar men när svensken sitter och trängs på restauranger och krogar är det helt OK. Fyfan.

    VIT? NEJ TACK!  Stackars jävla människor för all helvete vitingen har ställt till med. Fyfan.


    Jag antar att det var rasister som dessa du pratade om TS. Som du ser är dessa människor inte helt friska och rasister tar ingen på allvar, det är bara att ignorera. Finns ingen anledning att ta åt dig. Människor som är så inrotade i blint hat mot någon ras är bortom räddning liksom. 
Svar på tråden BLM: Är "vita" personer hatade?