Inlägg från: Anonym (Piggsvin) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Piggsvin)

    Bok om otrohet: Den nakna sanningen

    Anonym (Känslomässig otrohet) skrev 2023-04-04 15:07:41 följande:
    Känslomässig otrohet ska ju nästan vara värre än fysisk otrohet, vad jag hört.

    Exet fick just den här "spännande kollegan". Inte mig emot, han behövde både kollegor och vänner! Men vi hade ju henne typ i sängen, som det kallas! Det var bara "Jenny, Jenny, Jenny, Jenny" precis hela tiden!! Han började ändra sina matvanor utifrån hur "Jenny" åt, han ändrade sin frisyr och klädstil utifrån vad "Jenny" tyckte, han ändrade sin attityd mot mig och man kan ju gissa vem som även låg bakom det... Han föreslog resmål utifrån vad "Jenny" tyckte. Jag sa "Kan du inte komma på NÅT själv??" och då blev han sur. Han fick gå hem från jobbet i spöregnet för att "Jenny" inte jobbade och kunde skjutsa honom!". Nähe.... Men JAG då?? Telefon?? Du vet, jävla bra uppfinning....! "Jag trodde inte du kunde....".... Alltså det fanns inget annat än denna "Jenny"!

    (långt inlägg)

    Förlåt, det blev långt, jag blev visst nostalgisk! Men ville påvisa att visst existerar känslomässig otrohet i allra högsta grad!
    Men fy vad hemskt, att få sin partner helt personlighetsförändrad för en annan persons skull. 

    Jag är bara ute efter nya upplevelser innan jag slutligen blir för gammal och ful, och har valt en lätt irriterande person som jag inte kan se mig med i vardagen, men som visade sig ha oanade talanger.

    Vi vill dela en handfull specifika fantasier som våra partners aldrig hade gått med på och sen kommer vi att avsluta, är tanken från båda håll.
  • Anonym (Piggsvin)
    Elefantmannen2 skrev 2023-04-05 21:38:45 följande:

    Tidens tand och att man tar förhållandet för givet är nog den största boven tror jag. De flesta vet att man måste vårda det gemensamma, men det hamnar ofta efter barn, karriär och annat. Man borrar ned huvudet och livspusslar ett par år och står där med en främling som man inte har speciellt mycket gemensamt med när man lyfter blicken


    Killen som sprang milen varje morgon och fixade kaffe på sängen är plötsligt blekfet med vikande hårlinje efter för många övertidstimmar på revisionsbyrån , semestersupande och bingeing på menlösa streamingserier.
    Tydligen består det gemensamma numer bara av kylskåpsschemat över storhandling och vem som skjutsar sonen till innebandyn. Han fäller inte ens ned toalocket längre. 


    - Utdrag från valfritt äktenskap efter 15 år. 


    HAHA!! Så jävla bra och träffsäkert faktiskt. 

    Men man kan bara skärpa sig själv, är den andre helt uppgiven inför sitt utseende och inte heller ger uppmärksamhet så är det lätt att det spårar ur.
  • Anonym (Piggsvin)
    Anonym (Känslor) skrev 2023-04-24 16:08:37 följande:
    Förälskelse bryter man inte så lätt. Om man är kåt när man är full så är det bara något tillfälligt.
    Att vara långvarigt hormonellt kåt är det jobbigaste jag har varit med om.

    En förälskelse är i alla fall riktad mot en person och du har inte en impuls att börja jucka mot första bästa person om inte den du är kär i är i närheten.

    Den kliniskt extrema kåtheten går mot allt som rör sig och du kan inte fokusera på något annat än sex, huvuddelen av din tid.
  • Anonym (Piggsvin)
    Anonym (jag) skrev 2023-04-24 16:44:54 följande:
    Håller inte med, kåthet eller förälskelser är båda starka känslor men fortfarande känslor som alla andra och kan man kontrollera den enda så kan man förmodligen kontrollera den andra oxå. Kan man kontrollera hur man agerar när man blir arg borde man väl kunna klara det när man blir kåt eller kär med?

    För en person som inte får sex hemma kan väl kåthet vara ett minst lika stort problem som en förälskelse kan vara för någon annan? 
    Det finns faktiskt sjukdomstillstånd som ger ett tillstånd av ständig sexuell upphestning. Även om det är sällsynt ska man inte glömma bort det.

    www.dailymail.co.uk/femail/article-2209574/100-orgasms-day-Womans-rare-disorder-sees-climax-hours-day.html

Svar på tråden Bok om otrohet: Den nakna sanningen