Caroline af Ugglas om svåra tiden: "Rökte hasch varje dag"

Årets säsong av "Stjärnorna på slottet" är i full gång och när det blivit dags för Caroline af Ugglas att ta plats i programmet berättar hon om en tid i sitt liv som kantades av alkohol och droger. 

Caroline af Ugglas.

Caroline af Ugglas, 51, är en av stjärnorna som deltar i "Stjärnorna på slottet".  Där berättar hon bland annat om sitt tidigare missbruk, med startskottet i en alkoholkonsumtion som startade när Caroline var i 15-årsåldern. 

– När jag var ung drack jag ofta för mycket och blev släpad runt på kalasen, berättar hon i "Stjärnorna på slottet". 

Några år senare, när hon var i tidiga 20-årsåldern, började Caroline af Ugglas även med droger. 

– Jag rökte hasch varje dag i två år. Jag blev olyckligare och olyckligare. Jag ville dö, mycket ville jag dö och det blev konstigt i huvudet, säger hon i avsnittet. 

Därefter sökte Caroline af Ugglas vård och och fick medicin, en medicin som hon fick starka kickar av. Till slut hade läkaren ökat dosen så mycket att hon blev "avtrubbad". 

– Då kände jag att "nu kan jag ju dricka också på det här", förklarar af Ugglas. 

Det hela slutade med att hon hamnade i häktet, detta efter att hon agerat ficktjuv och blivit tagen på bar gärning på en klubb på Stureplan i Stockholm. 

– Det slutade med två år villkorlig och pengar i böter, berättar hon i programmet. 

Caroline Af Ugglas är idag mamma till två barn, Eddie-Lee och Otis. De har hon tillsammans med Heinz Liljedahl som hon har varit tillsammans med i över 25 år. 

Övriga deltagare i "Stjärnorna på slottet" är Sanna Nielsen, Marcus Samuelsson, Mark Levengood och Pernilla Wiberg