Publicerad 8 March 2017

Fotograf:

10 grymma barndansare som blivit virala

Världen är full av unga talanger – här är några som fångat våra hjärtan med sina fantastiska moves på dansgolvet.
Då och då händer det att det dyker upp en riktig talang som är som gjord för dansgolvet. Finns det då även en videokamera på plats så är sannolikheten stor att ett viralt videoklipp är i sin linda. Nedan listar vi tio underbara ungar som charmat världen med sina moves. Spana in – och njut! Vem är din favorit?

1. Filmen kom 1987. Med andra ord för 30 år sedan i år. Men Patrick Swayzes och Jennifer Greys dansscen i ”Dirty dancing” är tidlös. Fråga bara Charlie, född 2008. 2014 blev videoklippet som visar hans fenomenala tolkning av Swayzes rörelsemönster en viral succé med över 17 miljoner visningar på Facebook och ytterligare två miljoner visningar på Youtube. När det begav sig berättade Charlies mamma för Buzzfeed att sonen sett ”Dirty Dancing” 10-12 gånger. Hans kärlek till dansen har inte upphört - Charlies mamma Laine lägger fortfarande löpande upp videoklipp på sonens framsteg.2. Somliga får sin inspiration från film. Andra från tv-spel. Som den här killen, som fångades på film i ett köpcentrum i USA 2015. Undrar om någon annan vågade dansa efter att killen lagt ribban skyhögt med sitt nummer?!


      


3. 13 miljoner visningar på Youtube blev facit för de här bedårande flickorna som med varierande entusiasm tar sig an ett steppdans-nummer inför jublande föräldrar.


      


4. Minns ni den här klassikern från 2009? Snacka om att Beyoncés ”Single ladies” nådde en bred skara fans, långt utanför befintlig demografi. Videon har 7,6 miljoner visningar på Youtube.


      


5. Ibland behöver man lite tid och lite övertalning för att våga sig upp på dansgolvet. Väl på plats finns det ingenting som kan stoppa den här killen som fullkomligen överglänser gatudansaren i Edinburgh i Skottland.


      


6. Sam McWilliams är namnet på en mycket talangfull tolvårig dansare från Oregon i USA, som redan har tusentals sociala medier-följare. Nyligen blev det här klippet viralt och det är inte svårt att se varför!7. 56 miljoner. Så många visningar har Johanna Colóns förkroppsligande av Aretha Franklins souldänga ”Respect” genererat på Facebook sedan klippet laddades upp 2015. 1,2 miljoner delningar talar ett ännu tydligare språk.8. En av kommentarerna på Youtube, där klippet från säsong 8 av ”America’s got talent” har visats över 30 miljoner gånger, lyder ”Jag hoppas att de gifter sig om 20 år - de är så söta”…och vi kan inte annat än att hålla med!


      


9. Akshat Singh från Calcutta i Indien blev en viral sensation 2014 tack vare sin medverkan i ”India’s got talent”. Ellen Degeneres ville inte missa chansen att bjuda in den uttrycksfulle Akshat till sin talkshow, och väl där gjorde han braksuccé.


      


10. Avslutningsvis byter vi genre och hittar Kevin, åtta, och Beverly, sex år – två fantastiska salsadansare som också gästade Ellen DeGeneres talkshow 2014 efter att deras dansnummer blivit viralt. Beverlys motivering till varför Kevin är en så bra danspartner? ”Han är liten som jag - och han är snäll”. Tips: Dröj gärna kvar till 3 minuter och 10 sekunder då Kevin visar sitt imponerande fotarbete!

      

Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: 10 grymma barndansare som blivit virala
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll