Allt om Julia Franzén: Bingo Rimér, "Robinson" och hennes längd

Julia Franzén blev ett med hela svenska folket när hon tävlade i "Robinson" 2020. Men vilka andra tv-program har hon varit med i och hur är hennes relation med Bingo Rimér? Här är allt du vill veta om Julia Franzén.

Fitnessmodell, reality-deltagare och livscoach är bara några av grejerna som Julia Franzén har sysslat med.

Julia Franzén gjorde succé när hon deltog i TV4:as äventyrsprogram "Robinson" 2020. Men faktum är att hon haft en lång karriär redan innan hon tävlade i tv, både inom flertalet serviceyrken men också i andra tv-program.

Läs mer: Julia Franzén om relationen till exet: "Trött på Bingo"

Julia: Bakgrund och Lerum

Julia Franzén föddes den 30 juni 1990, vilket i skrivande stund gör att hon är 32 år gammal. Hon är en svensk sociala medieprofil, livscoach, personlig tränare och realityprofil. Franzén är född och uppvuxen i Lerum, utanför Göteborg, men är numera bosatt i Stockholm och Marbella. Som ung jobbade hon inom flertalet olika serviceyrken, både som servitris, vårdbiträde och receptionist, för att nämna några.

Hur lång är Julia Franzén?

Julia Franzén är 182 centimeter lång.

Julia Franzén i "Miss universe"

Julia Franzén har genomgått en omtalad träningsresa. Träningsintresset fick henne att utbilda sig till personlig tränare och sedermera även livscoach. Julia har också hunnit tävlat både i "Bikinifitness" och "Miss universe"

Julia i "Robinson" 2020 och "Bachelorette" 2021

Tillsammans med kusinen Camilla Fogestedt, 30, deltog Julia i dokusåpan "Cirkus Magaluf" på TV3. Men det är inte det enda tv-äventyret som Julia Franzén har deltagit i, 2020 tävlade hon i äventyrsprogrammet "Robinson" på TV4, där åkte hon ut i finalveckan. Ett år senare stod hon som Sveriges första "Bachelorette" för att hitta mannen i sitt liv.

Julia Franzén och Bingo Rimér

Innan Julia sökte kärleken i "Bachelorette" 2021 dejtade hon fotografen och sociala medieprofilen Bingo Rimér, 47. "Bachelorette"-äventyret slutade tyvärr inte i någon kärlek för Julia, efter programmet lyckades hon hitta tillbaka till Bingo Rimér. I dagsläget syns paret flitigt tillsammans, Julia Franzén tycks också umgås en hel del med Bingos barn och tidigare partner Katrin Zytomierska, 45.

Läs mer: Julia Franzen om barnplaner och öppet förhållande med Bingo Rimer: "Gravid i höst"