Avslöjar stora sveket i Farmen: "Tänker på sin egen vinning"

Eddie Gecer och Viktor Bergström har blivit en stark deltagarduo i "Farmen" 2023. Nu berättar de andra deltagarna om Viktors stora svek i programmet mot kompanjonen Eddie.

Viktor Bergström och Eddie Gecer i 'Farmen' 2023.
Efter tajta vänskapen – nu visas stora sveket i "Farmen" 2023.

Veckorna har snabbt seglat förbi i årets säsong av "Farmen" och snart närmar det sig final. Två deltagare som hållit varandra om ryggen sedan starten är Eddie Gecer och Viktor Bergström. Duon har spelat tillsammans för att få ut andra deltagare ur tävlingen och på så sätt har de kommit långt i "Farmen" 2023. Men nu verkar det som att en av killarna spelat ut den andre.

Eddie Gecer om spelmissbruket

Både Eddie och Viktor har en historik med spelmissbruk. Eddie Gecer har talat öppet i programmet om det tidigare beroendet och det numera är något han inte lider av.

– Det är jobbigt att prata om spelmissbruk överlag innan man har bestämt sig för att sluta. Men när man har slutat och håller upp det ett tag, så är det skönt att prata om det, säger han och fortsätter:

– Så länge du skäms över det så har du ett problem och det kommer återkomma.

Läs mer: "Farmen"-Eddie om missbruket: "Skäms över det"

Viktors spel mot Eddie

Trots den gemensamma upplevelsen med spelmissbruk och deras tajta spel tillsammans, börjar Viktor Bergström och Eddie Gecer bråka i programmet.

När första kämpen valdes inför veckans kamp i "Tinget" föll valet på Eddie Gecer. Nu avslöjar storbonden Tora Brandström att Viktor hade ett finger med i spelet.

– Det var ju Viktor som tillslut tyckte att jag skulle välja Eddie, säger Tora

En som känner som också känner sig bortspelad av Viktor är "Farmen"-deltagaren Christoffer Hammarlöf.

– Jag har fått känslan av att Viktor försöker "dubble-backstaba" både mig och Eddie. I slutändan verkar Viktor tänka på sin egen vinnings skull, säger han.

Läs mer: Vem åkte ut i "Farmen" – här är alla deltagare som lämnat "Farmen" 2023