Bachelorette-profilen bekräftar relationen med Bingo Rimér: "Jättemysigt"

Bingo Rimér och Julia Franzén har en kärleksrelation – igen. Det bekräftar Bachelorette-profilen i P4 Extra.

Bingo Rimer och Julia Franzén har en relation.

När Julia Franzén, 31, gästade radioprogrammet P4 Extra ställde programledaren Titti Schultz, 49, frågor som fick Bachelorette-profilen att avslöja hur det ligger till med kärlekslivet.

När Julia Franzén får frågan hur en perfekt alla hjärtans dag ser ut för henne svarar berättar hon att hon haft en morgon i kärlekens tecken.

– Jag har ju haft en väldigt bra morgon, svarar Julia Franzén.

– Vad roligt att höra, säger Titti Schultz och tillägger att hon vet att det finns en speciell person i Julias liv.

– Ja, alltså folk har väl plussat ett och ett, men jag chillar med offentligheten lite med det.

Julia Franzén bekräftar relationen med Bingo Rimér

Titti Schultz säger att hon har en stark gissning på vem det är Julia har i sitt liv, samt att även hon tycker om den här personen.

– Du har en stark gissning, det har nog många just nu. Han gillar dig väldigt mycket, säger Julia och berättar att hon fick en stor bukett rosor, en nalle och massor med mys imorse.

– Du sa ju själv att många som följer dig skulle säkert kunna lägga pusslet vem du träffar. Jag har på något sätt landat i vem det är sen ett litet tag tillbaka, säger programledaren och frågar om hon får berätta vem det är hon tror att Julia träffar, eftersom hon tror att hon kommer att gissa rätt.

– Jadå, svarar Julia Franzen.

– Då säger jag att du och den ganska så härliga Bingo Rimér har hittat tillbaka till varandra.

– Ja, alltså han stämmer ju väldigt mycket in på det som jag insåg såhär "shit det är ju det här jag vill ha liksom", säger Julia.

Har varit ett par tidigare

Julia Franzén och Bingo Rimér har varit ett par tidigare, men beslutade sig för att bryta upp då de inte riktigt hade samma framtidsplaner.

– Han har ju också fått ha ett år och tänka vad han vill. För han var väldigt bestämd, han ville liksom nästan ha ett öppet förhållande. Han ville inte ha fler barn och såhär, men jag tror att det kan vara en bra grej att bara pausa och se såhär "vänta lite nu, nu har jag kysst 20 grodor till och ändå dök inte prinsen upp".

"Känns väldigt nykär"

Hon berättar att anledningen till att hon inte vill berätta alla detaljer är för att hon och Bingo tar det väldigt lugnt och att hon inte vill dra in deras förhållande i offentligheten.

– Jag tänker också såhär, han har en fantastisk rosbukett på sin Instagram och du har också en fantastisk rosbukett och litegrann så... Ja, där strök jag under mitt svar. Men jag tänker också att det faktum att du på något sätt också säger nu att det är du och Bingo, det är jättehärligt Julia! Ljuvligt! utbrister Titti och tillägger:

– Och att du faktiskt säger att du vill ha det här lite för dig själv nu, för du känns väldigt nykär och härlig. Det kan vi väl bara få glädjas åt allihopa. Säga "vad mysigt".

– Ja, det är jätte, jättemysigt. Jag hoppas att det... Det känns som att vi passar väldigt bra ihop.