Benjamin Ingrosso om Pernilla Wahlgrens kris: "Behövde låna pengar av mig"

När det första den tolfte säsongen av "Wahlgrens Värld" sänder sitt premiäravsnitt får tittarna höra Benjamin Ingrosso berätta om när hans mamma, Pernilla Wahlgren, behövde låna pengar av henne.
– Det är det som är så sjukt, säger hon.

Benjamin Ingrosso berättar att Pernilla Wahlgren tidigare ska ha behövt låna pengar av honom.
Benjamin Ingrosso berättar att Pernilla Wahlgren tidigare ska ha behövt låna pengar av honom.

Under torsdagen har "Wahlgrens Värld" säsong 12 premiär och i avsnittet får tittarna följa med Pernilla Wahlgren när hon åker till sitt nya hus i Marbella. Med sig har hon sin son, Benjamin Ingrosso, som är mycket glad och stolt över Wahlgrens nya köp.

Pernilla Wahlgren visar upp nya villan i Marbella

När Benjamin Ingrosso tittar sig runt i det nya huset berättar han hur stolt han är över sin mamma och hur fint har tycker att huset är. Pernilla Wahlgren håller med honom, men påpekar att det känns konstigt att vara där då hon trivs så bra i sitt andra hus, Casa Rosa.

– Det är ju så mycket större än det andra. Det andra är mycket mer lättare. Nu ska man ta hand om det här, säger hon och tillägger:

– Jag har ju separationsångest. Casa Rosa är så litet och gulligt.

När Benjamin Ingrosso frågar henne om hon inte kan ha kvar Casa Rosa trots att hon köpt ett nytt hus svarar hon att det kan hon absolut ha.

– Då är det ju en lyx, svarar Ingrosso.

Vidare i programmet poängterar Benjamin Ingrosso att han tycker det är "sjukt fett" att se sin mamma så pass framgångsrik som hon är idag.

Läs mer: Pernilla Wahlgren berättar: Därför fick hon inte sitta med familjen under Benjamins konsert

– Hon förtjänar allt sånt, säger han i avsnittet.

Benjamin Ingrosso om Pernilla Wahlgrens ekonomiska situation

Men Pernilla Wahlgren har inte alltid varit i en situation där hon kan ha ett hus i Stockholm, samtidigt som hon har två hus i Spanien. I programmet berättar Benjamin Ingrosso att han tidigare ska ha behövt låna ut pengar till sin mamma. Benjamin ska då ha varit tolv år.

– Det är det som är så sjukt. Det var någon gång hon behövde låna pengar av mig för att hon inte hade råd med något eller vad det nu var. Då behövde hon låna pengar av sin tolvåriga son.

– Det är en häftig resa. Man unnar ju henne allt, säger Benjamin Ingrosso.

Wahlgrens värld säsong 12: Avsnittet går att streama på discovery+ torsdag 15 september. Det sänds även på Kanal 5 klockan 20:00 samma dag.