Pernilla Wahlgren berättar: Därför fick hon inte sitta med familjen under Benjamins konsert

Förra veckan hade Benjamin Ingrosso och Kungliga Filharmonikerna två konserter i Stockholms konserthus. I publikhavet satt stora delar av artistens familj, men mamma Pernilla Wahlgren fick inte lov att sitta med övriga familjemedlemmar. Nu berättar hon varför.

Pernilla Wahlgren fick inte sitta med övriga familjemedlemmar under Benjamin Ingrossos konsert i Stockholms konserthus. Nu berättar hon varför.
Pernilla Wahlgren fick inte sitta med övriga familjemedlemmar under Benjamin Ingrossos konsert i Stockholms konserthus. Nu berättar hon varför.

Under fredagen gästade Pernilla Wahlgren "Morgonpasset i P3" för att prata om det nya SVT- programmet "Komiker utan gränser" som hon medverkar i. Men istället för att prata om programmet kom samtalet att till stor del handla om hennes son, Benjamin Ingrosso.

Benjamin Ingrosso sjöng till tonerna av Kungliga Filharmonikerna

Sara Kinberg, en av programledarna under fredagens "Morgonpasset", berättar att hon var och såg Benjamin Ingrossos senaste konsert som han hade med Kungliga Filharmonikerna i Stockholms konserthus. Hon berättar dock att hennes fokus inte bara låg på det som skedde på scen, utan att hon till stor del fokuserade på Benjamin Ingrossos morföräldrar som även de satt i publiken.

– Det var väldigt fint för när han sjöng låten "Det stora röda huset" så satt din mamma och pappa där och det var så gulligt att se hur de levde sig in och blev tårögda för att de tyckte att det var så mäktigt. Då tittade jag på dem, säger Sara Kinberg.

– Om du hade tittat upp på balkongen där jag och Linus satt, säger Pernilla Wahlgren men avbryts sedan av Kinberg som säger:

– Var det där du var, för jag hittade inte dig.

Läs mer: Benjamin Ingrosso om Pernilla Wahlgrens kris: "Behövde låna pengar av mig"

Därför fick Pernilla Wahlgren inte sitta med övriga familjen under Benjamins konsert

Pernilla Wahlgren berättar då att hon och hennes bror Linus Wahlgren inte fick sitta med de andra i publiken.

– Jag fick inte sitta med familjen, säger hon och tillägger att hon och hennes bror oturligt nog själva hade inte bara en utan två shower på Cirkus den kvällen. Dubbelbokningen innebar att de skulle komma sent till konserthuset och enbart hinna se en timme av Benjamins konsert innan de behövde springa tillbaka till sin egen show.

– Då fick inte vi sitta där eftersom vi kom in och störde lite så då satt vi uppe på en balkong i en liten loge, berättar Pernilla Wahlgren och fortsätter:

– Jag och Linus vi fulgrät under hela "Stora röda huset" just för att vi visste att mamma och pappa satt där nere.