Beskedet från Pernilla Wahlgren: Då slutar jag med "Wahlgrens värld"

Det har blivit dags för en ny säsong av "Wahlgrens värld". Men hur länge kan tittarna vänta sig att programmet fortsätter? Nu berättar Pernilla Wahlgren hur länge hon tänker fortsätta med programmet.

"Wahlgrens värld" säsong 13 har premiär torsdagen den 2 februari.

Under torsdagen är det dags för premiären av det första avsnittet i den trettonde säsongen av "Wahlgrens värld". Precis som i de tidigare säsongerna kan tittarna vänta sig en händelserik säsong med allt från flyttar till kärleksdrama, men hur ser framtiden ut för den populära realityn?

Bianca Ingrosso inte längre en permanent del av realityn

Efter att den tionde säsongen av "Wahlgrens värld" tagit slut tackade Bianca Ingrosso för sig och meddelade att hon inte längre kommer vara en del av programmet. Trots beskedet syntes Ingrosso en hel del i både den elfte och tolfte säsongen.

“Wahlgrens Värld betyder allt för mig, ALLT! Men allt vackert har sitt slut och det är idag jag med tårar som rinner tackar er för alla dessa år ni har följt mig och lyft mig till den jag är idag”, skrev Bianca Ingrosso på sin Instagram då.

Pernilla Wahlgren: Så länge fortsätter jag med "Wahlgrens värld"

Under en intervju i "Nyhetsmorgon" uttrycker Wahlgren att hon "är gjord för reality". Men hur många fler säsonger hon har i sig är hon inte helt säker på.

– Jag har ju sagt att jag håller på så länge jag tycker det är kul, så länge alla andra runt omkring tycker det är kul och så länge tv-tittarna tycker det är kul, säger Pernilla Wahlgren under intervjun.

Så visst låter det som att trogna "Wahlgrens värld"-tittare kan vänta sig att få se väldigt mycket mer av Pernilla Wahlgrens händelserika liv.