Bingo Rimérs kärlekshyllning – tatuerar in hennes namn

Tidigare i veckan bekräftade Julia Franzén att hon och Bingo Rimér har en relation. Nu tydliggör även Bingo att han och Julia är i en kärleksrelation, men på ett lite annorlunda sätt.

Bingo Rimér har tatuerat in 'Julia' på sin arm som en kärleksförklaring till Julia Franzén.
Bingo Rimér har tatuerat in "Julia" på sin arm som en kärleksförklaring till Julia Franzén.

Tidigare i veckan bekräftade Julia Franzén, 31, att hennes och Bingo Rimérs kärlekshistoria fortsätter, vilket Familjeliv tidigare rapporterat om.

– Han stämmer ju väldigt mycket in på det som jag insåg såhär "shit det är ju det här jag vill ha liksom", sa Bachelorette-profilen om Bingo Rimér i en P4-intervju tidigare i veckan.

Nu offentliggör även Bingo Rimér sin kärlek, men på ett lite annorlunda sätt. Han basunerar nämligen inte bara ut sin kärlek på sina sociala medier, utan även på sin kropp.

Läs mer: Bachelorette-profilen bekräftar relationen med Bingo Rimér: "Jättemysigt"

Bingo Rimérs kärleksförklaring till Julia Franzén

Idag har Julia namnsdag, vilket Bingo uppmärksamar på sin Instagram genom att publicera ett bildspel. Men det är inte vilket bildspel som helst, utan tre bilder och en film som visar att han har tatuerat in "Julia" på sin vänsterarm.

"Grattis på namnsdagen. Jag älskar dig", skriver Bingo Rimér under bildspelet där han även taggat Julia Franzéns instagramkonto.

Han har även skrivit taggen #detärlättnärdetärlätt. Det verkar helt klart som att bachelorette-profilen Julia Franzén äntligen funnit den person som får hennes sista ros!

Läs mer: Bingo Rimér om vaccin och fertilitet: Förstår att kvinnor är oroliga

Du kan se Bingo Rimérs nya tatuering här.