Blir det en säsong 2 av "Marko och Irma"? – Nu svarar Irma på frågan

Tv-duon Marko Lehtosalo och Irma Lehtosalo har bidragit med både härliga skratt och viktiga samtalsämnen i "Marko och Irma". Nu svarar Irma på den frågan om alla tittare undrar över – blir det någon fler säsong?

Irma Lehtosalo och Marko 'Markoolio' Lehtosalo.
Frågan alla undrar – blir den en till säsong av succéprogrammet "Marko och Irma"? Pressbild.

Bygg- och renoveringsprogrammet "Marko och Irma" har blivit en stor tittarsuccé och Irma Lehtosalo, mamma till Marko "Markoolio" Lehtosalo, har blivit en folkkär tv-profil.

Husrenoveringen i "Marko och Irma"

I programmet har tittarna fått följa Marko och Irmas husbygge på hennes tomt på Ingarö, utanför Stockholm. Huset köpte Marko till Irma för 12 år sedan, men efter att det drabbats av mögel bestämde de sig för att riva byggnaden och bygga ett helt nytt hus.

Läs mer: Efter programsuccén – Irma Lehtosalos ärliga ord om nya huset: "Saknar lilla stugan"

Irmas glädjebesked om en säsong 2 av "Marko och Irma"

Programmet blev omtyckt bland tv-tittarna och Irma har hyllats på sociala medier för sin härliga personlighet och charmliga finska dialekt.

– Jag tycker att det är jätteroligt att de tycker att det är roligt att titta, säger Irma om programsuccén i TV4:s "Efter fem".

För de som uppskattat programmet kommer nu Irma med ett glädjande besked.

– Vet du, jag hoppas att det blir det. Jag saknar alla killar, jag har saknat de så jävla mycket, säger Irma i TV4:s "Efter fem".

Irma Lehtosalo på instagram och Tiktok

Irma har blivit en medieprofil med hela svenska folket. Efter programmet har hennes sociala växt i raketfar. På Instagram hittar man henne under användarnamnet @irmalehtosalo, där har hon i skrivande stund över 230 000 följare.

Irma Lehtosalo finns numera även på Tiktok, ett konto som startades så sent som i mars 2023 och har redan över 215 000 följare. På Tiktok heter hon @mammairmas och hennes videos har setts var flera miljoner tittare.

@mammairmas

Hei jätte rolig att man har tik tok hoppas vi eller jag är jävla tokigti skriva och sicka bild 👍😂🤪och film

♬ Vatten & eld - Markoolio