Efter programsuccén – Irma Lehtosalos ärliga ord om nya huset: "Saknar lilla stugan

Irma Lehtosalo fick sitt hus renoverat i succé-serien "Marko & Irma". Fem veckor efter inflytten till den nybyggda bostaden avslöjar Irma vad hon tycker om renoveringen.

Irma Lehtosalo.
Nu berättar Irma Lehtosalo sin ärliga åsikt om det nya huset efter renoveringssuccén.

Marko Lehtosalo och mamman Irma Lehtosalo gjorde braksuccé i duons renoveringsprogram "Marko och Irma" på TV4. I programmet rustade de upp, eller snarare bytte ut, Irmas hus på Ingarö.

Fem veckor efter flytten in i det nya huset avslöjar Irma vad hon egentligen tycker om den nya bostaden.

Läs mer: Tittarna hyllar Irma efter vulgära klädvalen: "Underbar"

Irmas avslöjande om nya huset

I sex avsnitt fick tittarna följa med Marko och Irma i deras husbygge-resa på tomten i Stockholms skärgård. Huset köpte Marko till sin mamma för 12 år sedan, men efter att byggnaden drabbats av mögel bestämde de sig för att riva ner grunden och starta om från början.

Slutresultatet blev ett modernt hem med stora fönster från golv till tak. I en TV4:s "Efter fem" svarar husägaren Irma Lehtosalo på frågan om vad hon tycker om nybygget.

– Jag blev så nöjd med huset. I början var jag inte van att ha så fina saker och saknade den lilla stugan. Men nu när jag har bott här i nästan fem veckor tycker jag att det är härligt, säger hon och fortsätter:

– Men mycket städning, det är mycket större.

Irma Lehtosalos gamla respektive nya hus.
Irmas röda stuga byttes ut mot ett modernt hus med solceller.

Läs mer: Irmas sjukdomsbesked – berättar om läkarens dom